|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamašene lojnice
5.1.2005 9:31:58   
pika78
Upam, da je imela s tem katera že izkušnje.
Zaradi vnetja mehurja (bakterije)sem jemala antibiotik amoksiklav, potem sem dobila še glivice, ki sem jih zdravilaa z Na-tetraboratisom.
Upala sem, da bo končno konec teh težav, ko sem si včeraj (že nekaj dni me je malo bolelo na otip, pa sem mislila, da je to od glivic) zatipala 3 bulice na sramni ustnici, ki me bolijo kot kakšen podkožni mozolj. Tako da mislim, da gre za zamašene lojnice, čeprav jih na tem delu res še nikoli nisem imela.
Ima katera s tem izkušnje? Ali naj malo počakam (upam, da s časom same izginejo) ali naj grem do G? Naslednji pregled pri G imam čez 2 tedna.
Hvala za odgovore in lp,
Pika in :duda:18t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zamašene lojnice
5.1.2005 11:10:04   
Naja31
Ojla,

to se je meni naredilo kaksen mesec nazaj in sem sla do moje G. Je pogledala in je rekla, da se njej zdi zamasena lojnica, naj ne mazem z nicemer in je cez nekaj dni izginilo. Do zdaj se ni ponovilo, in tudi upam, da se ne bo spet. Tudi jaz tega prej nikoli nisem imela.
Vseeno ti priporocam naj se G pogleda, ker ni nujno, da je lojnica. Lahko bi slo za vnetje ene zleze (ne vem katere, nekaj na B), za kar je potrebo zdravljenje z antibiotiki.

Lp, Naja:nosecka: 26t 4/7 in :duda:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zamašene lojnice
5.1.2005 11:16:50   
Vrtnica1
Ja, ja, meni se je to že tudi zgodilo. Me je skoraj kap, ker sem najprej mislila, da je herpes. Bolelo je kot :hudicek: Mislim, da mi je že čez dva dni popolnoma izginilo. Aja, jaz nisem šla nič k G na pregled, ker sem pokazala mami in je rekla, da se to njej večkrat pojavi.
Pa tudi nič nisem mazala ali kaj podobnega. Sem pustila čisto pri miru in je kar izginilo.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?