Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Srečanja se res veselim, ampak zdaj malo premišljujem, če bom privlekla svojo rito tja. Če ne, se vam pridružim drugič. Me pa kar mika kakšna ultra torta, da nadoknadim izgubljene kalorije, ali pa res eno dobro pivo (ki ga načeloma sploh ne maram). Danes sem že veliko bolje kot prejšnje dni, mislim, da sem z vašo pomočjo odkrila tri ključne stvari, zaradi katerih sem zamorjena. Še malo, pa bom razčistila sama s sabo, malo bom poklepetala še z drugimi dvojnimi mamicami. Hvala vam, drage moje septembrke! guppy a ti smem dat en nasvet? Če se le da, se ne zapiraj med 4 stene, ker je lahko potem še slabše. Včasih se nam res ne da nikamor, pa ne bi šli, pa joj, pa uf, pa sej bo še enkrat priložnost... ampak ravno takrat se je treba sunit v rit in it ven. Depre in ostala čudna razpoloženja so zelo zahrbtne zadeve, saj te napadejo ravno takrat, ko si rečeš, sedaj se bom pa jaz malo odpočila. (oprosti ker ti solim pamet. ni bila to ideja) kar se pa razčiščevanja tiče - super da si pogruntala to je že več kot samo prvi korak, pol dela je končanega, ampak ne se forsirat - tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu. Boš že prišla do konca. Topel objem če rabiš, veš kje me najdeš
|