naja2
|
Tudi jaz se javljam ob kroničnem pomanjkanju časa in vas preberem zvečer. Najprej dobrodošle ledenka, eviii, sulfinija, ozone, lara light, T1979 in pf , vsem nam želim, da čimprej zagledamo . Vianne, super seznamček . Da se še jaz navežem na temo, ki ste jo začele in jo tudi jaz dobro poznam. Sem stara 33 in že 2,5 let se trudiva pa sva letos naštimala le eno IMN. Tudi meni je žal, da sem se tako pozno odločila za (je bolj meni prepustil odločitev). Tudi jaz si nisem nikoli mislila, da ko si bova zaželela , da to ni takoj mogoče. Zmeraj sem rekla, da najprej služba, pa služba za nedoločen čas, pa .... O tem bi morali takrat več govoriti, jaz nisem imela pojma. Pa takrat ni bilo interneta v vsakem domu, da bi lahko kam pogledali. Mogoče jim zdaj že kje v šoli povejo, da se s staranjem zmanjšuje možnost zanositve. In ne na koncu, jaz pa pravim vsaka stvar je za nekaj dobra: letos sem podpisala pogodbo za nedoločen čas, pri operaciji IMN so mi popravili vse zarasline ..., v tem času sva še nekaj preuredila in imamo še kar nekaj dela, da bo ena dodatna soba končana. Takrat, ko smo bili "mladi" smo uživali brez skrbi naokoli, ... in nam je kar pasalo, ampak če bi se še enkrat lahko odločila bi se zagotovo prej. Zdaj pa že komaj čakam na obveznosti, ki jih prinese , da končno presekam 100% delo v službici, za katero moraš v tem času biti vesel da jo imaš . Včasih sem delala v računovodstvu zato te razumem, koliko dela je še za postoriti.
|