julci
|
Meni je Miha,ko smo prišli domov iz bolnice,takratko se je opekel,zlezel na kavču na naslon in stal na njem,pa sam obrnala sem se okol,so ble še sam noge v luftu,tolko ga je zbrisalo.sam je pa tolk strokovno padu,da še trdo ni priletel na tla.Men pa slabo zraven postalo. Tri leta nazaj je pa bučman,ko more vse oponašat,šel na skakalnico za rolkarje s kolesom na vzmetenje,prej je pa dež padu,da je blo vse mokro.Moj je glih pred blok prišel,koso prileteli otroci povedat da je Miha s kolesom padu in da so ga nezavestnega na klop nesli.Jaz sem mislala da me bo fras primu,tolk sem se ustrašla,ko sem ga zagledala.Desno stran obraza je mel cel osmukjeno od asfalta,na desni senci pa buško,ki je bila iz minute večja,ves krvav in popeskan,po rokah.Smo šli hitro k dežurni,mu pregleda rane,da ni kaj zlomljeno.Miha je medtem povedal kaj seje nardilo,kar naenkrat pame tolk čudno pogleda in ves zmeden vpraša kje je ,smo že bli na poti v bolnico.Takrat je utrpel pretres možganov in udarnino na ličnco.Lahk bi blo pa še kaj hujšega.sam je dobu pa grožnjo,da če ga vidim v bližini teh skakalnic,da mu kolo vržem seskljan v kontejner.