Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne, sej vem da je kriza s časom ko si v službi, pa doma je treba poštimat,...časa pa nč
spravt po štacunah. Je treba počas darila za božička nakupit. pa smrekca me že mika, jaz bi že kar ta vikend postavila in stanovanje okrasila
.

, najbolš da še počakam - Aljaž mi je šele mal čez 13h zaspal in bo do takrat, da se on zbudi, že vse pocasto...
. No, pa sej medenjakov na srečo ne jem.
.
V C&A sem dva puloverja zase dobila, pa seveda čeprav ma Nejc cel kup cunj sem mogla še njemu en puloverček vzet, če je mel pa disneyev motiv
sem ga prvo zamotla z dudo in mislila da bo do 7 zdržal, ma ja 15 minut pa spet jok, tko da sem vstala in mu dala flašo. Potem je nazaj zaspal ampak samo do 6.15 potem je bil pa on poln energije in je hotu vstat. Je moj
, sm ga samo v postlo nesla, pa je takoj spal.
mislim noro, kakšna sprememba. Sta bla pa oba tako pridkana, tako Brina kot Aljaž. Moj mulček je pa bolj nagajive sorte in ju je mal cukov