|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izposoja smuč. opreme
18.12.2007 11:25:37   
mala zirafa
Haj!

Mene pa zanima ali se nam bolj slača kupit opremo druge roke za starost 3,5 let ali si izposodit na smučišču?Nimam pojma kako bi zgledalo s ta malo na smuči, ker še nikoli ni bila.Pa še z obale smo.Kje imajo najcenejše smuči?Pa še to.Koliko časa lahko uporablja št. smuči 90 cm?Mislim do koliko let.Velika je skoraj 1 m.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 11:39:46   
Lenny
A kakšni kolegi nimajo za posodit? Sploh, če še ni poskusila? Če pridete smučat na Štajersko, ti jaz posodim komplet. user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 11:59:20   
SašaR
ČE še niste smučali in ne veste ali bo to palilo ali ne, jaz priporočam da si jih sposodite.


Moj mož, ki je odličen smučar, je pred leti se odločil da si bo vsakič sposodil opremo, ker ga bo  manj koštalo kot da si kupi nov in jo vzdržuje.
No, lani se je premislil in si je kupil smučke po njegovem okusu.



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 13:08:34   
mala zirafa
Hvala ti lepa lenny.smo z obale pa bi šli najdlje do krvavca za začetek.Mislim da si bomo res najprej sposodli.Niso lih poceni stvari.Izposoja stane 17 evrov na dan+karta 16.Radi bi šli recimo na slavnik pa moram razmislit če ima kdo za nam posodit.Slabo kaže.
ko ste šle ve prvič na sneg z malim, ste vzeli polovično karto ali enodnevno al vam je kdo drug čuval otroka ko ste smučale?

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 13:26:00   
Lenny
Vzela sva eno karto, a sva škrta user posted image  Eden je bil z malim, drugi je smučal, potem pa zamenjava. Takle škrat ne zdrži dolgo na smučeh. Že nov način premikanja jim je naporen. Vmes se kak šnežak naredi, mamo nakepa, čaj spije, itd.
Večinoma smo ga vozili na baby vlečnico oz. tekoči trak. Tam smo bili max. dve uri. Je pa veliko odvisno od otroka. Eni uživajo, drugim je muka, v naprej vedeti pa tako ne moreš.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 14:23:48   
mala zirafa
Imaš prav lenny.Bi morali probat, je pa res neroda prve vrste.user posted image
Spomnila sem se da hervis izposoja opremo.Upam da jo še.Vsaj lani je blo tako.Lahko bi šli na kalič, a ne obratuje pa tudi ne vemo če bo, v bodoče.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: izposoja smuč. opreme
18.12.2007 14:32:44   
Anonimen
Ja, Hervis izposoja, smo mi ravno zadnjič spraševali.

Drugače pa je naš Tibor lani imel smuče, dolge 70 cm, pa je bil star 4 in pol. Letos ima pa dolge 100, star je 5 in pol in visok 120 cm. Moral bi imeti 105, ampak ker jih ni bilo, smo raje vzeli krajše kot daljše. Bolje je, da ima otrok (začetnik) prekratke kot predolge smuči.

Kar se tiče karte, tisti, ki bo z otrokom, je ne bo rabil. Na Krvavcu je sploh fajn, ker je trak za otroke zastonj. To je tak tekoči trak, prav fajn. Ampak tudi ta je za začetek preveč. Najprej se bo samo malo s palicami po ravnem poganjala, če se bo sploh hotela.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?