|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
18.12.2007 18:18:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
Ampak tiste rdečine ponavadi že med previjanjem izginejo in nič vneto nikjer.

Njemu pa ne, pa ga redno previjam. Vneto pa ni nič. Samo full zatisnjeno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.12.2007 18:19:57   
guppy
srček, napiši mi svoj naslov na ZS. Sem ti že po sandri želela poslati naš ostanek Aptamila1, pa sem se potem odločila, da ti kar po pošti. Če želiš, seveda.

tianna, tudi nam se to kdaj zgodi, ampak že med previjanjem izgine.

annie user posted image  oprosti, ampak ne smem mu preveč ljubezni izkazovat, ker sem za Majo že rezervirala tianninega miška user posted image . tianna in lemavrica imata pa tako podobna sončka, ahhh, kok so lepi ti otročki.

A mam lahko kar vse, pa dam Maji in Marku za izbirat? Obljubim, da bom fajn tašča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.12.2007 18:30:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

annie user posted image  oprosti, ampak ne smem mu preveč ljubezni izkazovat, ker sem za Majo že rezervirala tianninega miška user posted image .

Ja ja Guppy, kar pazi. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.12.2007 18:42:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Te poročne zadeve so pa prav luštne, tudi jaz imam rezervirano Žabonkino Brino za Žanauser posted image .
A nebi bil hec da se ti otroci enega lepega dne res zaljubijo in bomo še tašče našim septembrčkomuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.12.2007 18:45:49   
guppy
Ja, mame vedno lahko sanjarimo user posted image
Potem bodo pa naši user posted image  izbrali kakšne druge žabice in žabonke, pa bomo imele zlomljeno srce user posted image . No, pretvarjamo se pa še vedno lahko, a ne
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.12.2007 18:53:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Kaj boš zdaj naredila s tem Angelcare?! Mene bi bilo groza!! Mogoče pa je tako globoko ninčkal.

bom vidla, če se bo še oglašal, bom magari menjala za unega s kamero, ker temu ne bom več zaupalauser posted image
upam, da je res sam globoko spal...
user posted image user posted image user posted image še keri nagaja ta angelcare???

IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Sandra, tok si zlata, jaz bi te sam poljubčkala.

šparaj ljubčke za takrat ko se bomo vidliuser posted image

skupno kopanje js bi to tako rada probala, pa nimamo doma banjeuser posted image
bomo pa (ko bomo na svojem) 100% imeli banjo-že zaradi tega, ker si res želim kopanja z user posted image
pleničke tianna mi imamo iste, pa ima tudi včasih odtise od une elastikeuser posted image sam mu tut zgine po kaki minuti, ko mu odstranim pleničko
user posted image user posted image user posted image kdaj greš lahko na št.4???

na št. 3 smo šli preden je dosegel uno kilažo, ki jo mora imet za to št.

sprehod tako kot ostale primorke-če ni take burje in dežja, gremo vsak dan, saj ni takega mraza-konec koncev pa je njemu v košeku itak fajn toplo, pa še oblečem mu kombinezon za na Aljaskouser posted image
glede porokeuser posted image se pa js bojim, kako bo-nočem da keri user posted image prizadane, saj vsi pravijo, da bo pravi jeb....user posted image user posted image user posted image user posted image (ženskar)
grem gledat limonado Enej je glih zaspal...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.12.2007 19:45:52   
Anonimen
Od 16h mi ni zaspal niti za 5min, pa še obiske smo imeli... Nosit sem ga morala ves čas. Uf, moj hrbet... In očitno ga je to tako utrudilo, ker sem ga malo prej previla, zrihtala za spat, podojila in zaspal je v sekundi. Niti dude ni rabil, prav trdno spi. No ja... Bomo videli do kdaj. V posteljo sem ga dala pol ure prej, kot je njegova ura.
Jutri gremo v Postojno - kontrola kolkov. Držite pesti, da se znebimo teh plenic.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.12.2007 20:23:52   
Anonimen
Sandra, user posted image user posted image user posted image  za 50€! Pa boš lahko kaj lepega kupila Eneju! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.12.2007 20:36:48   
sandra85

Sandra, user posted image user posted image user posted image  za 50€! Pa boš lahko kaj lepega kupila Eneju! user posted image

zakaj 50€?
kaj še tolko ostane, če kupim unga na kamero?
ma js HOČEM imet angelcare in UPAM, da mi ne bo nagajaluser posted image
zaj segrevam sobo, da skopam Eneja in ga probam dat danes že ob 22h spat...
tianna bom držala pesti!!!user posted image
kako pa so kazali kolki ob ozpustu iz P?
ma kako to, da imate tako pozno to kontrolo? Enej nima širokega povijanja od 2. meseca(takrat smo imeli kontrolo) pa si ne morem pedstavljat, da bi imel do 3. mesecauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.12.2007 20:41:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zakaj 50€?

Ma kaj ne veš še?! RR ti je podaril bon v vrednosti 50€! user posted image  user posted image  user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2208249

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.12.2007 20:43:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kako pa so kazali kolki ob ozpustu iz P?
ma kako to, da imate tako pozno to kontrolo? Enej nima širokega povijanja od 2. meseca(takrat smo imeli kontrolo) pa si ne morem pedstavljat, da bi imel do 3. mesecauser posted image

Oba kolka je imel 1A. Upam, da se niso pokvarili, ker sem ga res pridno in redno povijala v tetra plenico. Ne vem zakaj tako pozno...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.12.2007 20:51:44   
nena80
Nana hvala še enkratuser posted image , jutri grem pogledati za inhilatorje oz. nebulizatorje, da začnemo z inhalacijami.
Drugače imam ležišče pa že od rojstva dvignjeno, ker mi user posted image  še vedno poliva, čeprav sem upala, da se mu bo po treh mesecih stanje s polivanjem kaj umirilo, pa nič,... bomo morali počakat, da bo jedel GH.

Sicer je user posted image  sedaj zapančkal, še vedno ima poln nos, čistimo ga pa tako, kot sem se od vas septemberk naučilauser posted image , fiziološko in na trebušček in nato user posted image  posrka z ustnim aspiratorjem kar ostane ven...Upam, da bo res kmalu mimouser posted image

No pa še eno vprašanje ali pa če katera druga veuser posted image  Nas niso cepili, ker naj bi imel premehko glavco, ne samo na temenčku, jaz sem prvič slišala za takšen vzrokuser posted image , ve katera druga kaj več o tem??? Sedaj bomo morali cepljenje verjetno pa prestaviti zaradi prehlada, ker mora biti vsaj 10 dni zdravuser posted image , saj nisem nič jezna, ampak zanima me, kako je kaj s tem...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.12.2007 20:54:56   
sandra85
ejjjjjjjjj sploh nisem vedelauser posted image user posted image user posted image
tianna, hvala da si mi povedalauser posted image
bo bogatejši božiček za 50€

js mislim, da so kolki še vedno 1a!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.12.2007 20:56:55   
jst86
sandra user posted image  in čestitke!!!!

pamperske št. 4 sem jst že kupila ker mu 3 prepušča in sklepam da je premajhna.pleničke so baje itak narejene tako,da ni 3jka glih do 9kg.leon jih ma zdej skor 8kg,pa sm kupla 7-13kg. št. 3 mam še 5 pleničk pol pa poročam kako bo s 4ko.

mi smo iz šopinga.kar vrti se mi ker sva tok zapravla....user posted image .samo za Leona sva kupila za 80€ daril.da bo ja prijemal stvari.pa za otročke majo itak tok cort stvari da bi nama moral nekdo prepovedat vstop v otr. trgovine. iiii kupla sva mu tud oblekico in bo božiček!moja mama bo dol padla ko bomo prišli za Božič k njimuser posted image .bom poslikala in dala v album.

tianna držim pesti za jutri!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.12.2007 20:59:33   
Anonimen
Nena80, kaj pa, če bi pediatrinjo na mon-u vprašala glede tega? Ona ti bo najbolje znala povedati. Sej je full hitra in ti bo verjetno odgovorila že danes.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.12.2007 21:00:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
...pa za otročke majo itak tok cort stvari da bi nama moral nekdo prepovedat vstop v otr. trgovine.

Nama tudi. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.12.2007 21:01:45   
jst86
nena Leon je bil cepljen kljub prehladu.nobenih posledic ni imel,edino spal je več.ne sme it pa na ušeska in grlo.

glede mehke glavice-ne vem več kje sem zasledila,"utrjujejo" jo AD3 kapjice.upam da se ne motim....user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.12.2007 21:24:44   
Rožica*
Čer

Mi gremo tudi v takem vremenu ven.
Danes sva bila zunaj od 11:00 do 13:00 in popoldan do 17:30 (malo več kot uro). Je pa zelo topel in mislim, upam da mu s tem ne škodujem. Je zelo živahen in rad opazuje lučke, očitno mu je všeč zunaj čeprav je mraz.
Res pa je da je pri nas kar večji del dneva minus, tudi opoldne je bilo pod nič, kljub sončku in da nas veliko mamic vozička v takem vremenu, tudi popoldan, čeprav je zdaj že hitro tema.
Zaenkrat še nisva bila prehlajena, upam da ne bova.

Vseeno pa bi si rada ogledala tisti posnetek kako očistiti nosek, čeprav upam da ga ne bo treba user posted image
Sandra prosim če bi ga poslala tudi meni.
Še bolje pa bi bilo če bi ga nam prilepila na googel, seveda če se strinjaš.

Jst mislim da imaš prav glede kapljic. Tako je mene seznanila P.

guppy hvala za odgovor.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.12.2007 22:02:29   
december06
Tudi mi gremo ven vsak dan če le dol ne pada. Tudi danes sva bila zunaj približno tako kot rožica. Spodaj v košari imamo ovčko, toplo je oblečen in še dve dekici. Ko pridemo domov in ko ga slečem je lepo topel. Res pa ne vem, do kakšne temperature smo lahko zunaj, da ne škodi za dihala.

Naš tudi občasno smrči in tudi gode zraven. Jih je prav smešno takole poslušat. Ko je bil še bolj majhen je še bolj godel, kot bi muca predla.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.12.2007 22:17:10   
Ninica
dober večer!

guppy hvala! Res sem bolj skopa z tipkanjemuser posted image

user posted image A otročke vse vozite ven,ker je tok mraz? Jaz pa grem ven čisto vsak dan razen, če bi bil dež ali pa res močan veter. Danes sva bili zunaj od 10.30 pa do 12, potem sva šli po tastarejšo v vrtec okoli 14.30. Nato smo pa še šli na en sprehod. Jo res ful oblečem in zadekam, pa je. In spiuser posted image .

se kdaj kopate z : sem že razmišljala. Ampak bomo še počakali, da bo vsaj sedela z oporo in ji kupimo tisti fliper ali kaj že je tisto, ko sedi not in se bo kopala z starejšo sestrico. Komaj čakam!

LP, Ninica

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.12.2007 22:40:36   
december06
sandra res bi lahko dala tisti filmček o pucanju noska na google skupino, naš do zdaj še ni imel problemov, če pa bi jih imel, pa bi vedla kam pogledat, hvala

Danes se je naš zjutraj pokal in je bilo blato take čudne barve. Vedno je bilo svetlo zeleno, danes pa temno temno zeleno. Obnaša se kot običajno, tako da upam, da ni kaj. Na sumu imam cepljenje proti rota virusu. Upam, da ne bo kaj.

Kaj na nogah tudi strižete nohte? Jaz sem, tako kot mi je rekla babica, na nogicah ravno. Pa sem včeraj opazila, da se mu je na tavelkem prsteku zanohtalo. Ima rdečo in napeto kožo. Sem mu strgala ven nohtek in upam, da bo šlo na boljš. Revček.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.12.2007 22:45:42   
jacklyn
ojla punce,
ma prav občudujem vas kako ste pridne z pisanjem
jaz vas berem ( no ne lih redno) za pisanje pa mi že cajta zmanjka
Martin je sicer priden vendar kar ne najdem časa za računalnik

sem pa se danes kar malce nasmejala z tem poročanjem vaših otrok  hahaha
no če bo kakšna pupica viška mi imamo enega lepega fanta
saj bi pripopala kako slikco pa vam odkrito povem da sem na tem področju malce bosa
si pa bom vzela en dan cajt in poskusila

guppy kako te razumem glede občutkov ko ni več mleka
koliko sem prejokala ob spoznanju da nimam mleka
dva meseca sem se trudila na vse možne načine a napumpala sem si največ 40 ml ko pa je   možu v podjetju potrgalo prste mi je čez noč usahnilo če tisto kar sem prej imela

zato drage mamice, ki imate veliko mleka bodite srečne
jaz grem z Martinom tudi ven če je hladno saj je skrit v košari
oblečem pa ga 2 bodija pajaček, kombinzonček pokrijem ga z deko in čez od vozička prevleka

mislim da je dovolj
kopam ga 2do 3x na teden in ne vem če je kaka razlika da kaj več spi
no res pa je da je zlat glede spanja
ob 8 pol 9 ga dam v posteljo in spi do 6 zjutraj popije flašo in spi do 9 ali 10.
in seveda jaz z njim
(potem pa pravim da nimam časa, ja prej bo treba vstajat)
jutri bo malo zoprno ker morava biti že pol 9 v postojni
imava slikanje kolkov
sem prebrala da imaš tudi ti tianna
morda pa se bova videle pa se ne bove poznale
škoda

lepo se imejte

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.12.2007 22:50:49   
Anonimen
Čer!

December:  naredi mu obhladek iz kamilic in naj ima kar celo noč gor. Boš videla, da bo zjutraj boljše.
Jaz sem pri sebi opazila, da imam od poroda naprej vedno vneto pri nohtih na nogah, vedno na drugem nohtu, sploh ne vem zakaj. Pa res pazim, da si jih pavilno odstrižem in skrbim za kožico.-....pojma nimam zakaj.

sem dodala nekaj slikic v album. Geslo je na googlovi skupini in je spremenjeno.

Jaz pa sem danes skuhala teranov liker, ki ga bom podarila za božička. Kupila sem lepe stekleničke, sedaj pa bi jih morala okrasiti, pa nimam nobene ideje kako......kakšni predlogi?

A boste za božič pekle potico?

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
19.12.2007 0:17:49   
sandra85
js pa sem še tukiuser posted image
posnetek sem hotela dati na google group, pa je prevelika datoteka, tako da sem kar prek maila pošiljala tisti, ki mi je pisala ZS

Enej spančka, dragi še dela (imajo neko gužvo), js pa brskam po spletni strani soncek.si in gledam, kaj bom sploh naročila za Eneja z unim bonom, ki mi ga je RR podariluser posted image
tiste, ki že imate večje otročke, kaj priporočate-zaenkrat ima že dovolj igrač, vem pa da jih bo kmalu potreboval cel kup, pa nevem kaj je najboljše???
kej takega:
http://soncek.si/si/6634-tomy-barvita-skladovnica-i2300.shtml

http://soncek.si/si/fisher-price-l7950-pojoca-knjiga-v-slovenskem-jeziku-novo-i5565.shtml
nej mi kera pomaga, ker res nevem kaj nej naročimuser posted image

me je pa prej tašča klicala in vprašala, kaj nej kupi Eneju za božička-stajico ali hojico...in sem priporočala,seveda stajicouser posted image
no, bom še kake pol urce dragega čakala, pol pa spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
19.12.2007 7:29:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn

guppy kako te razumem glede občutkov ko ni več mleka
koliko sem prejokala ob spoznanju da nimam mleka
dva meseca sem se trudila na vse možne načine a napumpala sem si največ 40 ml ko pa je   možu v podjetju potrgalo prste mi je čez noč usahnilo če tisto kar sem prej imela

Jacklyn - šele sedaj sem prebrala. user posted image user posted image user posted image  Za tvojga moža. Upam, da je zdaj vse v redu.

Pa večkat se oglasi, mogoče res najdemo kakšno nevesto za Martina.

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (84%)

ne (16%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!