Katy13
|
Dobro jutro oz. že kar dober dan še iz moje strani. Sama sem danes odlično spala. Niti enkrat se nisem zbudila, da bi šla na WC. Zjutraj sem spala do 8.45 in potem ležala v postelji do 9.30. Sploh se mi ni ljubilo vstat. Dinki - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Jaz sem ta teden že čisto v pripravah za praznike. Letos sva se z odločila, da bova napekla kekse in jih dala za darila. V bistvu bova to naredila za domače (starše, sestro/brata, babice in dedke), in sicer sva kupila vsakemu paru škatlo za kekse, ki jo bova napolnila. Zraven pa bova dala čaj, kapučino in kavo (kar pač paše zraven keksov ). Sama osebno nisem za velika darila in zaradi tega takšna odločitev. TAko, da sem v ponedeljek že pekla prve kekse (grške zvezdice), včeraj sem pomagala mami peči navadne kekse. V petek gre pa moj po službi na pijačo in ga verjetno kar nekaj časa ne bo, bom pa jaz še spekla dukate. Potem bomo pa videli ali bodo škatle polne ali ne. Če ne bodo, bodo pa še kakšni keksi padli. Res je, da vse pečem oz. bom pekla dve masi. Bomo videli. Drugače sem pa že včeraj pisala voščilnice in še danes jih moram nekaj. Letos jih nisem delala sama, ker jih je prinesel iz službe in so ročno delo. Drugače pa komaj čakam, da bo jutri, ker imam pregled. Upam, da bo vse vredu. Sedaj pa grem malo ven na sprehod, ker imamo res lepo sončno vreme in obenem mrzlo.