|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
19.12.2007 8:44:19   
jst86
nefretiti moja kolegica pripravlja isto darilo.kupila je prtičke z božičkom in jih s posebnim lepilom prilepila na flaše,nato pa spekla v pečici.ful je lepo.leonu je naredila šalčko za smokijeuser posted image .če hočeš jo kej več vprašam.

yacklin user posted image !

december
naš kaka zeleno že dlgo. p je rekla da ker lepo napreduje je normano.pravi pa tudi da skoraj ni user posted image , ki ne bi zeleno kakal.lahko je tud od krčev.

mi smo slabo spali ker mojga mišeka tok napenja da je groza.user posted image pa tud 2 ure po obroku se mu vse skisano ven cediuser posted image .bogi je.

grem ganafutrat in dat spat,da spijem kavico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.12.2007 9:12:25   
LINA31
Dobro jutro,

jaz sem mojega Žana tudi dala nazaj spat. Zdaj pa pijem kavico in vas berem.

Žanu sva hotla kupit Pametnega kužata za Božička, in lejo smolo povsod je razprodan. Katastrofa. Moram še malo poklicat po trgovinah.user posted image user posted image  Drugače pa mu bova kupila polžka, ki se premika ali pa pojočo knjigico.

Noči so ratale bolj znosne. Je le enkrat. Nikakor pa ga ne mroem navaditi, da bi zaspal med osmo in deveto. Skoraj vedno zaspi med deseto in enajsto zvečer. Očitno bo po očiju, jaz pa tolk zmatranauser posted image user posted image user posted image . No, zdaj ga moram le še navadit, da bo spal v svoji posteljici.

Jutri popoldne imamo pregled. Me prav zanima kolk je težek in velik. Cepil se ne bomo. Je pediatrinja že na zadnjem pregledu rekla, da se bomo cepili pri 3,5 mesecih. Tud prav.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.12.2007 9:24:50   
Pikica pokica
Nefretiti, tudi jaz pripravljam za božična darila nekaj podobnega - le da bo čokoladni liker user posted image . Kupila sem stekleničke 0,7 l ( ful lepe), v Prometeju pa zlato in rdečo barvo za steklo + zlat svetleči prah. Tako bom na stekleničke narisala kakšen božični motiv ( zvonček, zvezdico...nekaj pač) in posula s prahom. (  se obdrži, le takoj moraš potrositi). Sem eno že probala in pride ful lepo.

Sandra, čestitke za 50 eur user posted image .

SPREHODI - midve greva prav tako vedno ven. Včeraj sem v košaro od vozička dala še debelo zimsko vrečo od starega vozička ( od sina) in je bila prav topla, ko sva prišli domov. Ker vedno zaspi, ji zraven obraza prislonim pleničko oz. malo pokrijem nosek, da se mrzli zrak malo "prefiltrira".

PLENIČKE - kaj ste že vse na 3?? Jaz uporabljam še vedno 2, ker ji je 3 prevelika in potem pušča.

SKUPNO KOPANJE - s sinom sem ga prakticirala pogosto ( imela sem ležalnik, nato pa sedež za banjo), zdaj smo se pa preselili in nimamo več bane user posted image . Le tuš kabino, tako da ne bo nič iz tega.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.12.2007 9:38:22   
sandra85
sem končno z vami na kaviciuser posted image
upam, da bo kera zaj z mano pila...user posted image
sem ustala, ker vedno spim do 11h-12h in pol se zvečer do 1h premetavam po postelji, ker ne morem zaspatuser posted image
Enej pa VEDNO spi naprej zjutraj (js pa z njim) in danes, kot da bi vedel, da je mama ustala-ni hotel nazaj zaspat, js pa sem nameravala v miru pod tuš (pod tušem k "frizerki" telesauser posted image ...pa očitno ne bo nič iz tegauser posted image

jacklyn user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.12.2007 9:41:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica
Sandra, čestitke za 50 eur user posted image .

hvala-kje so glih MENE zbraliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj mi lahko kera pomaga in mi svetuje, kera stajica je vredu-PROSIIIIM!!!
meni se zdijo vse tako majhneuser posted image  ali samo slika vara?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.12.2007 9:56:37   
zvezda71
jacklyn user posted image zate in user posted image  . Sandra pojma nimam o stajicah imamo premalo stanovanje zanjo za to se ne zanimam eno šenkano imamo pri naših na Štajerskem. Po moje je fino da je čimvečja in da ima mrežo za ograjo. pa da lahko čimveč igrač not zmečeš, ker za to jih ponavadi imajo, ko user posted image nočejo biti več not. Danes imamo posvetovalnico 3mes in cepljenje. Lep dan, pa da naj vas ne zgrabi potrošniška mrzlica vam želim.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.12.2007 10:24:16   
ana b
Dan!
Na hitro, ker šibava na drugo cepljenje, če bo ratalo, ker ima poln nosek, ampak naša P pravi, da važno, da nima vročine, driske in da ne bruha.
Midva greva tudi vsaki dan ven. V vozeku imam eno 2 cm debelo gobo, ki je oblečena v flis in notri termo žakel, oblečem ga pa v kombinezon in se vedno prav skuha not user posted image .
Danes bova šla v posvetovalnico kar z vozekom, ker ne morem z avtom iz dvorišča, ker nam spet neki koplejo pred hišo.

Poročam mere,ko prideva nazaj.
LP

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.12.2007 10:29:40   
Anonimen
Jacklyn user posted image zate in user posted image

Pika pokica - jaz user posted image  tudi še v 2 povijam. Je bolj drobna, vendar dolgauser posted image

O zapravljanju € pa raje ne bi - K A T A S T R O F A!

Skupno kopanje - ni večje zabave. Za vse - ne samo za user posted image . Uživa 100/h.

Sprehodi - vsak dan greva na sprehod vsaj za 1 uro. Razen, če res ZELO piha. Jo pa vedno dobro oblečem in zadekam, tako da je ob prihodu domov vedno topla. Če ne grava ven, je sitna kot user posted image . Jaz pa tudiuser posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.12.2007 10:58:46   
Anonimen
Midva se danes tudi spravljava ven, ampak verjetno nič prej kot med 12. - 13.. Upam, da ne bova zmrznila user posted image  Mislim, da je sedaj še -6. Čakam polno uro, da povedo po radiu.

Danes imava posvetovalnico ob 18.00, pa še nekaj daril moram kupit, da ne bodo drug teden otroci jokali pod smrekico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.12.2007 11:08:22   
Anonimen
ravnokar so povedali -3,5 stopinje. user posted image

Kje ste vse, pa ne mi rečt, da ste šle že ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.12.2007 11:10:05   
Anonimen
user posted image jaz te lovim po obeh forumih....

se tišimo doma vsi trije pa skajpamo z očijem ki je v tujini

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.12.2007 11:15:53   
Rožica*
jutro

Pri nas je še -10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.12.2007 11:23:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

jutro

Pri nas je še -10.

Kaj ti si iz Sibirije......user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
19.12.2007 11:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

user posted image jaz te lovim po obeh forumih....

se tišimo doma vsi trije pa skajpamo z očijem ki je v tujini

Prav zanimivo je skakat iz enega foruma na drugi.
Jaz zabijam čas pred računalnikom, malček spi, na kolenih pa ima že pol ure Žanine kaubojke, šiviljski meter in škarje. Moram jih nujno skrajšat. Raste kot goba in je večino hlač že prerasla.
Grem za stroj, da izkoristim dokler Matija še spi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
19.12.2007 11:29:52   
Anonimen
fajn je skakat, ja, ampak sedaj že več ne vem kje sem kaj napisala... teta rozi, pač...

pejt hitro šivat!

pri nas tudi vse spi... bolezen dela svoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
19.12.2007 11:30:58   
nena80
Pozdravček vsem!!!

Midva se pa ne upava venuser posted image , je preveč mrzlo, pa še prehlajena sva obauser posted image .

AD3 kapljice jemljeva redno in sicer 8-9 kapljic (zaradi glavice).

Nana danes sem štela vdihe 27-30 je to v reduuser posted image

Šibam, se je zbudil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
19.12.2007 11:31:56   
Anonimen
http://www.bajecnyobchod.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=338

Sandra, jaz imam to in je super in še prevelika bi ti bila za tam postavit kje si zadnjič kazala. Ima didaktično dno in igračke ki jih obesiš na "štangice" na robu, da se otrok za njimi steguje in se lahko za njih prime in se dvigne. Dno je iz debele pene, tako da lahko tudi zaspi ali na ritko pade in ni trdo spodaj. Stane pa po starem dnarju 34.000sit.  Kupljena pa se mi zdi da je bila v Pikapolonici, ta pa je tudi v MB.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
19.12.2007 11:33:06   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

jutro

Pri nas je še -10.

Kaj ti si iz Sibirije......user posted image

Glede na temperature že mogoče. user posted image

Za mano je katastrofalna noč.
Vstala sva ob 3:00 user posted image
Kaj takega mi še ni nikoli naredil. Bil je popolnoma buden pripravljen za igro, ko me je zagledal se mi je na ves glas nasmejal.
potem pa sva do 5:00 kampirala v dnevni.
trenutno spi. Babica pravi da enkrat se pa res mora naspati, če se ponoči igra in da je bogi ker je zaspan in utrujen. user posted image  Še sreča de se dobro poznava in da vem da se samo šali. user posted image

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.12.2007 11:43:13   
lemavrica
Ojla,

jaz imam pa en user posted image  dan za sabo. Včeraj sem padla v tako depresijo da nisem vedla kaj naj naredim. JAka je cel dan jokal, samo eno uro na sprehodu je dal mir, skor bi stanovanje zažgala ker sem pustila vodo na plinu in hitela ven da bo ja nehal jokat, zarad joka pol čestitk nisem napisala, s tem k sem pustila vret odo več kot eno uro sem unišla še čist novo, super posodo ki sva jo dobila za poročno darilo, skregala sem se z mojim,.....To je samo površen opis. Bil je grozljiv dan.
Zdaj pa čakam da se bo še malo segrelo da skočim do pošte ( Sandra hvala ) in na kratek sprehod.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.12.2007 11:51:34   
Anonimen
lemavrica POGUMPOGUM

taki dnevi pridejo, pa tudi minejo.

ne se sekirat zaradi posode, ker je to nebistveno, pa naj bo še tako lepa in nova. Pa tudi zaradi čestitk.

point je itak samo v stavki BIL je grozjliv dan. BIL. minil je.....

važno da ste živi zdravi in da te ni kak kreten poskušal zbiti na celovški....

Žabonka kako ste?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.12.2007 12:01:26   
Anonimen
Lemavrica, user posted image .

Jaz imam pa danes tak čuden dan. Že noč no. Moj mišek se je namreč to noč redno zbujal na 3 ure. user posted image  Pa ne vem kaj mu je bilo. Tako huda lakota, al kaj?! Vedno sem ga dala spati okrog 20h in do 4h je ninčkal. To noč pa... Sploh se nisem naspala. No, in zjutraj smo šli v Postojno. Z user posted image  sva se tako skregala, da ajoj! In to zaradi lupinice. user posted image  Oba sva bila živčna, mišek je jokal... Ma kaj jokal - drl se je na ves glas, kot da ga peljemo ne vem kam. user posted image  Moj dragi mi je zatežil, da kaj ga toliko oblačim. user posted image Skoraj narisala sem mu, da je minus, da je v Postojni mrzlo, pa nič. Potem pa sem izgubila živce in je bilo vsega!! user posted image  In še za piko na i, nisem ga mogla stlačiti v lupinico. user posted image  Do 9kg?! Ja halloo... V kombinezončku ni šans, da je noter. Bogi, je tako jokal; midva pa ven pa noter s to lupinico. Mah, kr neki. In sva bila tiho cel čas do Postojne in domov. Kot hoče. user posted image

No, so pa kolki še vedno 1A. user posted image  user posted image  user posted image  Pa vprašam pediatrinjo, kako je sedaj s povijanjem, pa mi reče, da moram do 3,5 še vedno povijati široko. Ma zakaj?!! Ne bom, ker so 1A. Uf, sem jezna, ker se niti pediatri ne morejo zmeniti med sabo.

Jacklyn, a v Postojni si bila?!! Mogoče sva se videli! Midva sva bila tam od 9h. Ma ti si verjetno takrat že odpravila, ker je šlo full hitro a?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.12.2007 12:10:34   
lemavrica
Tianna user posted image poznam to živčnost. Midva se največkrat udariva zarad kape, ker jaz zahtevam da je, njemu gre pa na živce kar tamalmu skoz na učke leze in pol Jaka joka.
MA te jajčke so čudne, našga komaj notri dobim ko je v kombinezonu. Ne vem kako ga bom še tri mesece v tem okol nosila. Pa on bo imel prej 9 kg če bo šel s tem tempom naprej.

Misska hvala za spodbudne besede. Saj vem da posoda in čestitke niso pomembne ampak meni se je včeraj zdelo vse tako pomembno in vse se je sesuvalo sproti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.12.2007 12:17:19   
Anonimen
Ja te lupinice so res čudne. Al so samo za poletne otroke?? user posted image  Ma ne, resno - mojega user posted image  v kombinezonu ne spravim noter. Ni šans! Po moje bomo kar kmalu morali kupiti avtosedež. Sicer naj bi bila ta lupinica do 9kg, ampak... user posted image  Ne vem niti koliko kg ima. Posvetovalnice v 2. mesecu nimamo, šele 9.01. smo naročeni. In komaj čakam, da ga stehta. Danes v čakalnici je bil največji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.12.2007 12:19:51   
lemavrica
Pa dej ga stehtaj. Prvo pejt z njim na tehtnico pol pa še sama pa boš dobila približno sliko kolk ima kg. Tko sem jaz naredila. Meni je pokazalo 7kg na koncu jih je imel pa 6,5kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.12.2007 12:34:12   
jst86
ja tianna stehtaj ga tako kot je rekla lemavrica.midva se isto tehtava.na tak način je imel 8300g,na pregledu pa 7800g,tko da zgleda morš odbit pol kileuser posted image

drugače ga jst tud nism spravla v lupinico v kombenizončku.kero pa maš? mi mamo primmo viago sip,pa se nastavi.poglej če se pri tvoji tud da.jst ga zdej komot dam not.

user posted image a je normalno da user posted image  kaka trdo?sej vem da smo se o tem že velikokrat pogovarjale,ampak verjetno se kakec spreminja.pije po moje dost.

user posted image lepo prosim tiste ki imate večje user posted image ,če mi lahko poveste kako je zgledalo ko je rastel zobek.mislim da nam ven počasi leze spodnja leva enka.noče jest preden mu dlesni ne namažem in zmasiram.predel je malo bolj oster in dvignjen.bele črtice kot je nana napisala pa ni vidt.ma čist sm zgubljena ker ne vem več če je to to al ga kej druzga muči.

zdej Leona odvajam od nošenja.res sem ga razvadla in bi bil skoz samo po rokah.sej men je fino,ampak dogoročno pa ne bo fajn da bo tko scrtlan.

se pa tud midva na cajte skregava kako ga oblečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?