|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
18.12.2007 21:33:37   
Zamima
Aja1, a pri vas vsi otroci dobijo isto darilo? Vseeno koliko so stari? user posted image Pri nas dobi vsak drugačno darilo user posted image
Naša še ne spi,... zdaj bo dobila še flašo user posted image , potem pa upam, da bo zaspala,...

pa vam povem zgodbo kak je danes Zala osvajala enga fantka - love is in the air user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
18.12.2007 22:22:51   
majas
Najprej dobervečer.. sem mislila priti prej pa sem se zatopila v pospravljanje tako da je zdaj vse na svojem mestu in čaka spet na jutrišnje razdejanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A ima katera vlažilec zraka? Mi razmišljamo o nakupu, pa bi prav prišle izkušnje.

Jaz raje dam mokro brisačo ali pa posodico na radiator... če pa rabim svež zrak pa okno odprem.. Nevem meni se zdi škoda denarja.

Mi pa nimamo nobenega dedka mraza. Škoda... bi bila jaz vesela pa kaja tudi. Vedno pa poslušam po radio v katerih centrih so vse božički, pa ravno takrat ni mojega doma da bi šli skupaj pogledat user posted image

Marella ne biti žalostna.. jaz sem bila tudi od Kaje ločena 4 dni... saj sem jo pogrešala, ampak ti povem da pa malo paše veš. Se malo odklopiš, si malo z ljudmi, pa še hitro bo minilo ko bosta z miško spet skupaj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
18.12.2007 22:23:44   
Zamima
evo mene,... no danes sva bili s kolegico na pijački, pa se je Zala čist zatrapala v enga fantka user posted image , ga je objemala in božala, pa ful je bilo smešno, ker je bil fantek malo starejši 2 leti pa še nekaj, pa je že hodil, Zala pa še ne hodi in se je ob njega prijela pa dvignila in potem je on hotel it, ona se ga je pa držala in se je dobesedno vlekla zraven,... user posted image , ampak sta bila pa tako luštna user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
18.12.2007 22:34:33   
majas
Joj Zamima si kar predstavljam.. si ju slikala?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.12.2007 22:38:06   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

nisem na žalost user posted image

se mi zdi, da zali ful manjka družba takih malih user posted image ,...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
18.12.2007 23:06:46   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: majas

nisem na žalost user posted image

se mi zdi, da zali ful manjka družba takih malih user posted image ,...

Ja mislim da se bove morale večkrat dobiti ali pa vidve pridita kdaj do mene še, midve bove čajček pile, Kaja in Zala pa se bosta igrale user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.12.2007 23:18:11   
majas
Nalimala nekaj novih Kajinih slikic, so na koncu nove

klik

Zdaj pa hitro spat, kako mi je spet ur ahitro odletela.

Lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.12.2007 8:49:10   
marella1
Dobro jutro!

hvala punce za spodbudne besede user posted image

maja: Kaja je pa res cukr. Pa ne morem verjet, da imate tolko snega. Pri nas NIČ

VSE NAJBOLJŠE MIRNI ZA 4. ROJSTNI DAN

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.12.2007 11:13:28   
majas

Najprej Mirna vse naj naj za 4. roj. dan..
bodi še naprej tako pridna..

.user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.12.2007 11:14:12   
majas
Samo da vas na hitro pozdravim, grem nama s kajo skuhat kosilo potem pa delat počasi user posted image kak mi ni, zunaj pa tak lep sonček..

papa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.12.2007 11:29:32   
Anonimen
Vse najboljše za 4. rojstni dan, lepotica Mirna!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.12.2007 11:29:51   
krfjolca
Tudi jaz voščim vse najboljše Mirni user posted image

Barby se pa nič ne javi, upam da je z Valom vse v redu user posted image .

Mi smo že pozdravili rokico. Je zdravnica ful pohvalila - menda se take opekline vsaj 3 tedne celijo, mi smo jo pa pozdravili v 9 dneh. user posted image Sem bila pa res ful pridna pri previjanju in mazanju. Mora pa imeti še rahlo obvezano, ker je nežna kožica in bi si hitro lahko ranil.

Danes moram malo po darila, sploh mi še ni zneslo. Pa denar je tudi bolj švoh, ker sem decembra brez plače. Upam, da nam bo zneslo do 5. januarja, ko bo 1. plača.

Se pa opravičujem, ker nisem pridna pri RR-anju, res imam ogromno dela tako v šoli, kot na radiu. Mislim, da bom počasi nehala na radiu, ker mi enostavno ne znese.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
19.12.2007 11:58:50   
max81
Mirna vse najboljše tudi iz naše starni in da boš še naprej tako pridna puncauser posted image user posted image

no kako smo????

mi smo ok, včeraj smo se popoldan še potepali in je blo fajn, čeprav opažam, da naši pupi ni v vozu več tako fajn kot včasih...ona bi kr hodila in hodila

no končno se je tudi pri nas pokazal sonček, ampak  še kr kaže minus na termometruuser posted image ...mrzzzzz
mala počiva, upam, da ne samo 5minut, jest ji pa kuham kosilo, prej se je igrala sama s sebojuser posted image  in trapala po stanovanjuuser posted image ....danes sva spet cel dan sami doma, ma moj cel kup opravkov, pa k mojmu dr more letet, da mi odda papir od G za bolniško...jutri majo pa še novoletno zabavo, pa ga spet ne bouser posted image ...ma kaj naj saj eden uživauser posted image

naše dete je živahno sto na urouser posted image user posted image  in temu posledično me tudi že vse boliuser posted image

a je kera za kavico

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
19.12.2007 12:20:13   
viv_
O, hvala hvala za čestitke user posted image  Sem jih zeeeeeeeeeeeeeloooooooooooo vesela!

No, v petek mamo pa žur za otroke iz vrtca in sem dopoldne klicala ene par mamic, pa je moja sodelavka čist ven padla, odvihrala do mojih vrat in jih ful s šusom zaloputnila, ker jo je tok motilo pri delu user posted image  Kura!

Danes popoldne pa praznujemo... Jeeeeeeeeeeej...

Barby - kako je z Valom. Javi se!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
19.12.2007 13:21:53   
Nogavica
Vse najboljše Mirni za 4. rojstni dan user posted image user posted image user posted image !!!

Kaj več pa potem, ko bo Živa spala, ker je tak divjak, da je ne morem pustiti niti za sekundo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
19.12.2007 15:38:01   
Aja1
MIRNA VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, pri nas dobijo za dedka Mraza otroci od 1-3 let tisto motorično kocko in lutko, punce 3-6 let kuhinjo in fantje 3-6 let pa avtohišo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
19.12.2007 15:39:08   
Aja1
Še Kajine slike sem pogleda user posted image . Lušna punca!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.12.2007 15:39:59   
Zamima
dan,...

midve sva z božičnega šopingiranja user posted image ,... jojmene,... danes sem se zbudila in ugotovim, da je čez par dni božič, jaz pa niti enega darila user posted image ,... no kljub vsemu sva nakupile vse kar sva imele namen, sem se letos odločila, da ne bom kupovala kakih nesmiselnih spominkov in nabiralcev prahu, pa sem vsakemu kupila nekaj za oblečt pa je user posted image .

Zala danes ni niti minutke še spala user posted image , sva imele kosilo ko sva prišli nazaj, sem misla, da jo bo mraz malo zmatral, zdaj pa mula skače po postelji user posted image user posted image .

Jaz bi pa tako rada zdaj kavico spila v miru user posted image .

Mirna, vse naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
19.12.2007 15:40:28   
Zamima
aja, pa v Mullerju jim je zmanjkalo plenic! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
19.12.2007 16:10:51   
max81
evo naju iz dvournega potepanja po mrazuuser posted image , je blo prov fino, ko je še sonček sijal, sam kaj ko ga kmalu ni bilo večuser posted image , mala je v vozu že zaspala, zdejle je pojedla in sem jo dala kr naprej spat, da grem v miru naredit še kosilo za naju

sem opazla zakaj se je mala drla dva dni v vozu, ker je mela oblečen konbinezonček, danes sem ji pa dala bundico in podložene hlače in je blo super, zgleda, da ji gre na živce, ker se ne more v njem premikatuser posted image

jest pa zdejle čajčkam, ker se morem pogret, pol pa veselo na delo

pri  nas daril ne bo nič razen za malo ena malenkost za DM, ker ni dinarčkov...itak ma pa vsega več kot dovolj in pol samo ležijo igrače kle naokol in ji hitro ratajo nezanimive

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
19.12.2007 17:03:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MIRNA VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, pri nas dobijo za dedka Mraza otroci od 1-3 let tisto motorično kocko in lutko, punce 3-6 let kuhinjo in fantje 3-6 let pa avtohišo.

aha, a to je letos tako? Menda ne dobijo vsako leto do 3. let isto darilo? user posted image
No, pri nas  oz. v Mihovi službi so lani dobili vsak otrok drugačno darilo user posted image , bomo vidli kako bo letos.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
19.12.2007 18:19:03   
Anonimen
Val je že precej boljše, je začel tudi malce jesti, je danes že prespal noč...zdaj pa letim, ker mi nosi kocke, da jih bova zlagala...se mogoče zvečer kaj oglasim, ampak dvomim, ker se moram danes dragemu posvetiti...se mu včeraj nisem mogla, ker sem nekaj za službo delala...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
19.12.2007 19:41:43   
Aja1
Naša danes pa kot nalašč noče zaspat. user posted image user posted image  Jutri bo morala vstat ob 6.15 (ponavadi vstane ob 7.15), ker jo jaz peljemv vrtec. Že vidim, kako bo tečna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
19.12.2007 20:05:03   
urška76
Čer!
user posted image

Sem ravno pravi čas nazaj, da lahko voščim gospodični mični za rojstni dan. Mirna vse najbolše in bodi še naprej taka navihanka kot si.

No tako, moj je doma, vsaj nekaj časa. Čez praznike ga ne spustim nikamor user posted image , pol mi pa januarja spet mal pobegne se mi zdi. user posted image

Pri nas nič novega, razen da naša mala vse po spisku kliče Aja user posted image .
 Tok za pozdrav bo dost, danes moram mojega user posted image  izkoristit, jutri bom pa kaj bolj zgovorna user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
19.12.2007 20:11:30   
atanja
Evo še malo mene!

JAz vsak dan dajem odpoved k bom znorela. Po 12h sem v službi ful gužva pol pa mi še v drugih štacunah študentke odpovedujejo. jaz en vem a noben več ne rabi dela... pa pol dnar...

PA tok zoperne stranke so...še noben let ni blo tok.
Kr neki sikajo pa težijo k da sem jaz kriva za marže.. Haloooo!!!! Pol pa mi zmanka po 1cent in vprašam če sem lahko dolžna pa čist ven pade da si jaz tega ne morem privošim pa sem ji dva dala nazaj.user posted image

Zdaj pa sem tok razpizdena k sem še zbolela da vsak dan pošiljam svoje šefe delat k men ne znese več... pa še jutr bom šla prej domov zaradi dedka mraza.. MOram dobit drugo službo k očitno bo pri nas skoz zmanjkovalo kadra....

No tok od zoperne mene...hahahah

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?