|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja Kolar- Kurent
19.12.2007 22:21:14   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me, če katera hodi k isti ginekologinji.
Sicer sem v 18 tedni in sicer saj ne da sem nezadovoljna, ampak zdravnica je vedno tiha. Prosim vse, ki so dale že kakšno nosečnost z isto zdravnico skozi, za kakršnokoli mnenje. Hvala

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 26.12.2007 15:35:58 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
19.12.2007 22:27:51   
tweetek
Živjo! Jaz sem v 17. tednu in tudi hodim k njej. Ugotovila sem, da je sicer bolj tiha ampak če jo kaj vprašaš pa vse zelo prijazno razloži, tako da ti kar pogumno vprašaj. Sestra je pa sploh bolj "klepetava" , tko da z njo se pa lahko meniš karkoli, od težav v nosečnosti do čist trapastih tem..... Sem bila pa do zdaj ful zadovoljna z njo - je zelo nežna - mene (v nasprotju s pregledi pri kom drugem) pri njej še nič ni bolelo, pa ne špara pri ultrazvoku (sem ga imela vsak pregled do zdaj, upravičen si pa samo do dveh).... Tko da jaz se je bom kar držala. Jaz sem jo kar vprašala, če je vse v redu, pa na kaj moram pazit, pa kaj kak izraz pomeni in mi vse lepo potrpežljivo razloži. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
19.12.2007 22:45:48   
san
jaz hodim k njej že kar nekaj let in sem izredno zadovoljna. res je bolj tiha (to pomeni, da je s teboj vse ok, drugače namreč ni tiho in ti pove kaj pa kako), a karkoli te bo zanimalo in jo boš povprašala ti bo povedala, v kolikor pa boš imela težave, ti bo sama vse razložila in te bo poslala povsod kamor bo potrebno. jaz mislim, da noče po nepotrebnem strašit nosečk - ker me po naravi rade kompliciramo okoli vsake stvari, ki jo slišimo in že mislimo da je kaj narobe. tko da, če te karkoli zanima jo kar vprašaj in ti bo vse razložila.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
19.12.2007 22:53:04   
Anonimen
Fulll hvala za odgovora, sem bolj pomirjena. Ja tudi pri meni ne špara z ultrazvokom, sem ga tudi jaz imela (do zdaj že 4x) vsakič ko sem bila tam.

Mogoče še eno vprašanje: res delajo (seveda če je vse OK) ultrazvok samo do 20 tedna?

Še enkrat hvala

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
19.12.2007 23:22:10   
san
meni ga je naredila vedno. sicer morfologija pri 20. tednu traja najdlje in ti vse pokaže in pove - sploh če vprašaš še toliko bolj razloži, dugače pa ostale do konca samo toliko do prevri na hitro plodove mere. če kaj ne štima, pa seveda dalj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
19.12.2007 23:23:04   
san
aja je pa to moj tretji otrok in pri drugem in do sedaj sem imela vedno uz.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
20.12.2007 11:28:37   
African queen
Jaz sem tudi obe nosečnosti hodila k njej.Meni je ona zelo fajn zdravnica,res mal tiha,ampak če jo vprašaš ti na vse lepo odgovori.Ultrazvok je pa delala celo nosečnost.Sestra Jagoda pa je itak čvekica,z njo se zmeniš vse živo.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GINEKOLOGINJA KOLAR-KURENT
27.12.2007 11:56:19   
Yasminka
Tudi jaz hodim k njej. Res je dobra g. - zelo topla in strokovna. Prvo nosečnost mi je vedno delala UZ in tudi sedaj bo tako. Jo moraš pa kar vprašat user posted image .

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?