Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

To štetje frekvence dihanja je pomembno predvsem pri bronhitisu, pa RSV bronhiolitisu, ampak takrat značilno otroci dihajo hitro in s trebuščkom.... (aja frekvenca je nad 30...dihajo tud 60 ko je hudo)
ali vaši sončki že vsi sami pasejo kravice(da se sami obrnejo)???moja še nč ne kaže na to
niti iz trebuha na hrbet se noče obrnat sama
res!!!
pa spet noče zaspati, pa je že 2 uri na rokah. Zdaj ga malo mož nosi, ker so moje roke že pri kolenih.
. Prešli smo na novalac Ar - malo je pomagalo ampak ne preveč - je še 3 ure po obroku ven metala sesirjeno mleko. Včeraj smo imeli cepljenje in ponoven pregled in je P rekla naj probamo še aptamil Ar - do danes (tok tok tok) je le parkrat malo ven vrgla ampak nič hujšega in še to ni bilo sesirjeno
. Sem zelo srečna saj me je to zelo morilo. - ima še katera s tem (polivanje) izkušnje? Drugače pa lepo napreduje, čeprav se ne redi veliko - je rekla P ob 2. mesecu da je na spodnji meji, saj je pridobila 600 gr v mesecu, in zdaj je bilo isto - očitno ji pač več ne gre. Ali pa je krivo polivanje? Tudi ni nek jedec sem jo morala nakaj časa kar siliti da mi je jedla saj jo je očitno motilo polivanje in ko se ji je stalno dvigovalo ni hotela jesti. No zdaj upam na boljše čase s prehodom na novo mleko.
lačnaaaaaa