Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

To sta se slikali prav v studiu? Super, res!
.Za atija sve nardile presenečenje ,ker sva praznovala 5obletnico poroke in sve šle z lUšo v studio ,kjer sem prosila samo za eno povečavo pa par malih slikic ,ampak na koncu je postal kar ves album.Se žal nisem morala odločit katere slikice bi imela.
Da ne boš prej rodila kot jaz. Včeraj zvečer se mi je prvič zdelo, da imam nekam težek trebuh. Drugače pa nekega pretiranega tiščanja ne čutim. Občasnega otrdevanja trebuha sem se pa že navadila, tako da ni nič novega. Mleka jaz tudi prvič nisem imela. Po UPN pa takšen naval, da je groza. Mi je bilo potem samo še huje, ko sem raztmišljala, da nimam koga hraniti s tem mlekom. Upam, da bo tokrat šlo z dojenjem.
... to je zdaj 6 po UPN ... bo zdaj čisto po reglcih ... 28. grem G, upam da bo rekla, da je vse ok ... potem pa spet v akcijo .... ovulacijo bom po mojih izračunih imela ravno okoli silvestrovega ... bo treba kar doma ostat in
, če poš ravno takrat v plodnih dnevih.
Majhni dojenčki mi vedno prinesejo nazaj spomine, ko sem rodila sina ...
čeprav sem jaz za njo dva dobra tedna.Glede tvojega telesa in pregleda pa vedi ,da seveda ,da bo vse ok.Za silvestrovanje pa najbolje ,da si šampanjc vzameta v posteljo ,da ne bosta potrabovala prekinjat
.