|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
21.12.2007 16:05:33   
nana 27
Joj, PBJ user posted image   Držim pesti, da bo vse v redu Z Juretom pa res čim prej pojdi do njega, če le lahko user posted image user posted image user posted image  Mami je le mami...  

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.12.2007 16:10:04   
jst86
tanja lina ti si tud iz škofje loke???!!!grozno je ja,pa tak mrazzzz.pa v kranju je bil baje tud sonček.

annie hvala da si spomnila na to oddajouser posted image !

jst sm se zbudila,sem šla z Leonom spat,ker sam ni hotu it.in ga mam naštudiranga da če je kriza,se morva skupi uležat,nakar zaspi za vsaj 2 urci. dons sm polikala in oprala vse,pospravit do konca mi ni uspelo,ker sem mogla it spatuser posted image .no bom pa jutri.

jst mam tud manjše težave z vidom.neki je z globino vida narobe-ne ocenjujem pravilne razdalje.sem parkrat tok bremzala v avtu da je cvililo.ne vem mogoče se je poslabšalo,mogoče pa je kriva moja nekoncentracija.

naty lepe slikceuser posted image !

PBJ držim pesti da je vse ok!user posted image user posted image Bogi Jure...

čakam da se mali zbudi,dolgčas mi je.user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
21.12.2007 16:29:03   
Anonimen
PBJ - user posted image user posted image user posted image  za Jureta in javi nam kako je, ko kaj izveš.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
21.12.2007 16:40:14   
sandra85
PBJ upam, da bo vse ok! user posted image user posted image
vreme pri nas je dans resnično spomladansko vreme-vsaj bilo je, dokler ni sonce zašlouser posted image tako da smo bili 1 uro na sprehodu

darila smo zaj imeli enourno nakupovanje po celi luciji in nakupili skoraj za vse (malo v DM-u, malo v merkurju, tušu in eni otroški trgovinici) zaj sem zapakirala in dala pod smrekico
manjkajo darila še za par oseb, ki jih bom videla šele po božiču-tako da bomo ostalo nakupili drugi teden
hvala bogu, ni bila nikjer gužva-za čudo

blato sem skočila do P po stekleničko, zjutraj moramo nest vzorec v laboratorij, počakat na izvide in jih takoj nest P, da takoj izvemo če je kejuser posted image
no držte pest user posted image
zaj pa grem pospravljatuser posted image  sej se mi ne da-ampak je od vseh teh nakupov polno nekih vreč, škatel-smeti!!!!!

papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.12.2007 17:24:46   
lemavrica
PBJ upam da bo vse ok z Juretom. Eno user posted image za srečo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.12.2007 17:26:09   
Anonimen
Ojla mamice in user posted image !
Tudi mi smo imeli danes čudovito vreme in sva bila zunaj kar dve uri. Super je bilo! Sem pa ob jutrih prav povožena. Prej je jedel samo 1x na noč, zdaj pa se mi je zopet začel zbujati na 3 ure. user posted image  Lakota, ni kaj. user posted image

PBJ, držim pesti, da je vse v redu! user posted image  user posted image  user posted image

Annie super, da si nas spomnila na oddajo, ker sem že prav pozabila.

Obračanje... Moj se še nič ne obrača. Bo že čas za to. Če je na hrbtu, se vedno lepo obrne na bok in to je vse. Na trebušček se ni še obrnil, niti obratno ne. No razen, ko pase kravice. Takrat se vsakič obrne na hrbet - in to vedno v levo. Ma mislim, da je to bolj slučajno, ga zanese teža glave. user posted image

Kravice... Rad jih pase in to zelo lepo. Mu pa moram večkrat popraviti rokice, ker jih daje narazen. Včasih dvigne eno roko v luft in je vsa teža na drugi rokici. user posted image  

Glavica... Jo kar rad dviguje. Zdaj ga nosim pred sabo (moj trebuh na njegov hrbet) in jo res lepo drži. Sicer je naslonjen name, toda vsake toliko jo prav zadrži, ker gleda naokoli.

Bepanthen - ali lahko z njim mažemo tudi po obrazu?? Moj ima že kar nekaj časa po obrazu take rdeče pikce, kot bi bili mozoljčki. Namazala sem z Riboderminom, toda je samo še slabše. Pa bi poskusila z Bepanthenom. Lemavrica, če se ne motim si ti mazala, kajne? Samo po telesu?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.12.2007 17:27:21   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.12.2007 17:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

A ni že ena imela problem z gledanjem oz. ne gledanjem tega posnetka. In ga je rešila. Pomoč prosim.

Jaz sem se full mučila s tem filmčkom. Problem je bil le v tem, da mi ni celega preneslo. Ko mi je po 100-tih poskusih končno uspelo vse prenesti, mi ga je odprlo s Quick Time Player.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.12.2007 18:28:42   
Anonimen
hej jaz sem tu... čisdto hin. viroza laufa 100 na uro.

hči je že boljše, sedaj samo še res nagravžno izkašljuje, mali spi v kosu po 6/7 ur čez dan in je med tem skoz na joški - mu pustim, ker si mislim, da mu to pomaga.
jazpa, kot da me je tovornjak povozil... glava, pljuča, kosti, sklepi, vročina... no vročina gre gor pa dol. Možeka še vedno ni...
jajajajajaja pa še depresija me maha po glavi...

jojojojojojojoj

pbj drži se!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.12.2007 18:42:43   
Anonimen
Čer vsem!
Spet se javljam po dolgem času. A res razhaja kakšna viroza, sem vidla, da ste nekaj omenjale..no pri nas je tudi že. Kar naenkrat, oba z mojim sva že bolna, zdaj še čakam samo, da bo najina bebika zbolelauser posted image .Tak, da je kar panika pri nas, ne vem zakaj je moglo kar oba naenkrat dobit, ko bi lahko izmenjaje za tamalo skrbela.
Drgač je pa naša tamala še vedno kar vdrenček, ko je utrujena se tako dere, ampak zaspati pa ne. Tudi, če jo nosiš se dere..no saj to še gre, če vsaj nisi bolan. Tako, da tu zdaj sedim s polnim nosom pa glavo mi bo razneslo.
Sicer pa smo včeraj zvedeli, da se končno po enem letu selimo v Celje. Izbrani smo bili med večimi prijavljenimi za najem stanovanja in prav nas so izbrali, tako, da smo prav veseli, da se ne bo treba več furat vsak dan iz Mb v Celje. No in zdaj bi mogla počasi začet pakirat pa bolezen staknevauser posted image . Grem jutri po tablete pa se jih napapcam, da bo boljeuser posted image , samo verjetno ne smem vseh, ker še dojim.
Bom še jaz dala našo malčico v albumček, do zdaj še nikoli nisem imela časa pa si jo lahko ogledate - tega našega malega fakinčkauser posted image .
Lep večer še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.12.2007 18:47:13   
Anonimen
Geslo za moj album je evika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.12.2007 18:59:52   
Anonimen
_mala_ , res je luštna!!! user posted image  user posted image  user posted image  Prava lepotička! Kakšne lepe učke ima, pa ustnice! Ta bo ta prava lomilka src. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
21.12.2007 19:02:16   
december06
Mala vaš pobek pa ima res dolge laske. Pa sem mislila, da jih ima naš tako dolge. Upam, da se vsi čimprej pozdravite.

Glede blata, danes je kakal malo temno in malo svetlo zraven. In ko sem ga odvila je še malo svetlo zeleno pokakal. Od mleka ne more bil, saj pijemo prilagojeno mleko, tako da ni od tega kaj sem jaz naredla. Lahko je le cepivo proti rotavirusu, ki ga je popil. Sem pa šla mimo grede, ko smo šli kolke pregledat (so o.k.), še do P in sem sestri povedala za temno blato in je rekla, da lahko od povečanega železa. Samo, se ne dojimo in je lahko le to. Obnaša pa se normalno. Če še bo naslednji teden čudno, pa bom šla do P še enkrat.

joj ti lasje, tudi mojih je polno povsod. Skozi moram gledat ali nimam kakšnega v roki, saj so mu postali zelo všeč in me rad polasa, če ima le možnost

glavica in sedenje, ja tudi naš bi že rad bil velik in bi rad sedel in glavico sam držal. Včasih, če ga držim preveč ležeče se že kar sam dvigne v sedeč položaj. Ampak je le tako dolgo, kolikor vidim, da še lahko mirno glavico drži. Drugače pa mu naslonim glavico ali na roko ali name in je bolj v sedečem položaju. Mislim, da je tako zato rad, ker bi rad da vse vidi.

tianna jaz ga že nekaj časa po obrazu mažem z bepantenom, se mi zdi boljše kot ribje mazilo (s tem ga po telesu oz. gubicah) in ima super kožo po obrazu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.12.2007 19:03:41   
december06
Mala, ups, sem mislila napisat pužika, pa mi je ušlo.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
21.12.2007 19:11:21   
lemavrica
_mala_ kolk luškana punčka user posted image user posted image

misska upam da boste kmalu bolje. Depresijo pa kar lepo odženi stranuser posted image

tianna jaz ga tudi po obrazu z Bepanthenom namažem pa je hitro bolje

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
21.12.2007 19:19:30   
Anonimen
Hvala punce user posted image , ga bom potem tudi jaz namazala. Upam, da bo boljše.
Zdaj je končno malo zaspal, od 16:30 ni zatisnil oči niti za par minutk. Full je začel nove glasove spuščati, ga je tako lepo poslušati. user posted image user posted image user posted image
user posted image  A vaši user posted image  že kaj vriskajo??

Neposredna povezava do sporočila: 4366
21.12.2007 19:20:59   
LINA31
_mala_kako je Eva luštna, pa fulllll las ima. Jaz jo rezerviram za mojga Žanauser posted image user posted image user posted image

tianna....moj hoče vriskat pa mu ne rata vedno. Malo se oglaša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
21.12.2007 19:25:12   
Anonimen
Lina31, najina user posted image  user posted image  pa sta isto stara! user posted image  
Saj tudi mojemu ne rata vedno. Zdaj je začel prav piskati oz. cviliti. user posted image  Prej je kakšnih 15sekund tako piskal. Jaz pa zdraven vsa user posted image .

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
21.12.2007 19:26:22   
lemavrica
Jaka je razvil neko novo vrsto joka, kot neko cvilenje, gre kar čez ušesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
21.12.2007 19:51:51   
Rožica*
Misska user posted image
Da boste čimprej zdravi.

Mala Eva je res šikana, pravi cukerček.
Bi bla tudi z našim lumpijem lep par user posted image user posted image user posted image

Pri nas že kar nekaj časa cvilimo, zdaj že zelo kričimo. je bilo pa zanimivo, ko se je tega naučil, je včasih tako zacvilil, da se je sam sebe ustrašil.user posted image Res so zanimivi ti naši sončki.
Od začetka se je kar sam zamotil z raziskovanjem njegovih glasovnih sposobnostih, zdaj izgleda da to že obvlada, saj se nič več ne trudi da bi kaj spravil iz ust.

Kako izgledajo koledarji?
Sandra,... ste jih vse naročile v Dm? In kako se kaj držijo teh rokov glede nabave. Sem mislila vseeno naročit koledarje. Bo jih pač Dedek Mraz prinesel.user posted image , zdaj ga že kar dolgo ni bilo pri nas. Vedno pride Božiček, ko je nekak bolj modern.

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 4370
21.12.2007 19:59:09   
Rožica*
Preberite zanimivo, poučno:

url]user posted image [/url]
[url]user posted image [/url]
[url]user posted image [/url]

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
21.12.2007 20:09:15   
lemavrica
Tale living lab aspirator je pa en navaden jajc, ropota da se ga Jaka že na daleč ustraši plus tega pa poplnoma nič ne potegne. Sem ful razočarana.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
21.12.2007 20:22:46   
jst86
lemavrica mal mu ga prej kaži.jst ga vedno bolj od daleč prižgem,pol grem pa skoz bližje.pustim da ga prime,pa mu pol nosek spucam.

mala iiii kok je lepa tale tvoja evika!pa kakšne laske ma!user posted image

Leon tud krči in se tud on ustraši samega sebeuser posted image .včasih pa kar ne more glaska ven spravit.ni mu več zanimivo ležat,če mu daš roke se potegne gor in sedi.smotko en in pol je čist užaljen,ker mu tega ne pustim delat.

user posted image kdaj lahko sedijo pri nas v naroču?oz. kdaj je hrbtenička dost razvita da drži težo trupa?

Neposredna povezava do sporočila: 4373
21.12.2007 21:05:05   
Anonimen
Lemavrica, jaz mu ga tudi prižgem že od daleč, da se navadi na zvok in se potem nič ne ustraši. Njemu gre samo na živce to, ko mu ga dam v nos. Pa tudi pri nas ni niti 1x nič ven potegnil. user posted image  Ne vem, očitno ni bilo kaj, pa čeprav sem prej našpricala fiziološko.

Jst86, jaz ga dam v naročje, toda ne sedi samostojno. V bistvu je njegova hrbtenica naslonjena name, toda ne sedi pod pravim kotom. Malce je na pol v sedečem položaju. Mu pa paše.

Rožica, glede roka se ne držijo glih. Jaz sem naročila 3 in niso prišli v 3 dneh. Prišli so četrti dan, pa še to samo eden user posted image , naslednja 2 pa čez dva dni. So pa full lepi oz. slikce so čisto navadne, kot bi jih ti razvila, lep papir, samo majhni so. Premajhni za moj okus no. Tak mini koledar. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
21.12.2007 21:13:12   
nora
PBJ user posted image user posted image user posted image , samo da bo vse v redu!
misska in mala, pozdravite se čimprej!
mala, ful lepa pupikauser posted image user posted image
sandra, za seznamček: 3 mesece - 6500gr in 63 cm
Najina user posted image ful se je lepo izkazala na pregledu danes, ves čas se je smejala pediatrinjiuser posted image Lepo napreduje, naj nadaljujemo tako naprej. Z GH je rekla, da ne bomo pred 6 mesecom. Zeleno blato ni nič takega, najbrz so krčki, tako da sem zdaj pomirjena.
lemavrica, a res nič ne potegne aspirator? Meni v časih cist malo, pa sem si mislila, da nima kaj za potegnituser posted image sicer pa se Lucija ne boji aspiratorja, niti enkrat se ni zajokala, najbrz jo zvok ne motiuser posted image
guppy,user posted image user posted image user posted image za Majo in Markota!!!
Jaz sem tudi dala slikice v album. Vspelo mi je prilepit samo 3user posted image več pa ni šlo...
Greva zdaj kopat user posted image , pa spančkat!
Lahko noč!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?