december06
|
Mala vaš pobek pa ima res dolge laske. Pa sem mislila, da jih ima naš tako dolge. Upam, da se vsi čimprej pozdravite. Glede blata, danes je kakal malo temno in malo svetlo zraven. In ko sem ga odvila je še malo svetlo zeleno pokakal. Od mleka ne more bil, saj pijemo prilagojeno mleko, tako da ni od tega kaj sem jaz naredla. Lahko je le cepivo proti rotavirusu, ki ga je popil. Sem pa šla mimo grede, ko smo šli kolke pregledat (so o.k.), še do P in sem sestri povedala za temno blato in je rekla, da lahko od povečanega železa. Samo, se ne dojimo in je lahko le to. Obnaša pa se normalno. Če še bo naslednji teden čudno, pa bom šla do P še enkrat. joj ti lasje, tudi mojih je polno povsod. Skozi moram gledat ali nimam kakšnega v roki, saj so mu postali zelo všeč in me rad polasa, če ima le možnost glavica in sedenje, ja tudi naš bi že rad bil velik in bi rad sedel in glavico sam držal. Včasih, če ga držim preveč ležeče se že kar sam dvigne v sedeč položaj. Ampak je le tako dolgo, kolikor vidim, da še lahko mirno glavico drži. Drugače pa mu naslonim glavico ali na roko ali name in je bolj v sedečem položaju. Mislim, da je tako zato rad, ker bi rad da vse vidi. tianna jaz ga že nekaj časa po obrazu mažem z bepantenom, se mi zdi boljše kot ribje mazilo (s tem ga po telesu oz. gubicah) in ima super kožo po obrazu.
|