|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RAZPRODAJE otroške konfekcije-do 2 leta-LJUBL...
11.1.2005 10:20:21   
@ŽOGICA@
Živjo!!

Prosim mamice iz LJ!! help!! Jutri odhajam v LJ, ker moram k odvetniku-na RESLJEVO-odvetnik LEV JAGER-a ve katera, kje je to? Peljala se bom iz CEljske smeri.
Druga prošnja pa je ta, če mi katera lahko razloži pot do Leclerka in do H&M v LJ?! PROSIM. Potrebujem še danes, ker jutri odhajam zgodaj zjutraj.
Pa še kaka cena oblačil bi se mo dobro zdela:)
Lahko priporočite tudi kako drugo trgovino!!
:nosecka: 31 tednov 2 dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RAZPRODAJE otroške konfekcije-do 2 leta-LJUBL...
11.1.2005 10:23:41   
Anonimen
V Leclerc: iz Celovške zaviješ na avtocesto, ki pelje proti morju, potem zaviješ na Zagreb, potem pa, če šteješ odcepe, moraš na tretjem dol. Potem so pa že table (v prvem križišču zaviješ desno), tam je en velik nakupovalni center. Imaš še druge trgovine, najprej zagledaš Merkur in Lesnno, Leclerk je bolj na koncu.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RAZPRODAJE otroške konfekcije-do 2 leta-LJUBL...
11.1.2005 10:27:02   
ANJA5
Tudi Baby center je tam, samo nevem koliko je še kaj izbire...
Lp,Anja

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RAZPRODAJE otroške konfekcije-do 2 leta-LJUBL...
11.1.2005 10:35:21   
lunca77
hojla!

kar se tiče odvetnika ti lahko povem kje je resljeva ulica v ljubljani. je čisto blizu glavne avtobusne in železniške postaje v ljubljani in gre mimo rtv-ja. drugače pa če prideš iz celjske smeri se držiš smeri nove jarše in greš za bežigradom ven pa naravnost po dunajski, pred bavarskim dvorom zaviješ levo proti železniški postaji, potem pa na drugem semaforju desno in si na resljevi ulici. H&M je pa v city parku v btc-ju. ko greš iz celja se držiš leve in smeri nove jarše (tako kot prej), s tem, da greš ven tam kjer ti piše BTC pa slediš znakom za spar ozrioma city park, mislim, da ne morš falit.

upam, da se boš znašla po tehle napotkih in lepe nakupe. lahko pa greš pogledat še kaj v emporiuma, ko si že tam. je tudi v BTC-ju pa so znaki do tja.

lp lunca77 :bravo:;)

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RAZPRODAJE otroške konfekcije-do 2 leta-LJUBL...
11.1.2005 10:36:50   
Soncnica
Hej!

Če se boš pripeljala iz Celja, boš najverjetneje zavila iz avtoceste na lj obvoznico. Jaz bi šla na obvoznici smer Kranj, ne Novo mesto. Potem bi šla dol na izvozu za Lj-Center. Potem se pelješ čez celo Dunajsko, vse do stolpnice Dela, ki jo zagledaš na desni strani. Sedaj si na križišču in zaviješ levo proti glavni avtobusni in železniški postaji. Na prvem križišču z Miklošičevo naravnost, na drugem pa zaviješ desno na Resljevo, kjer ima odv. Jager pisarno.

Ko bosta z odvetnikom opravila, greš nazaj gor po Resljevi, od koder si prišla in na križišču zaviješ desno proti BTC-ju. Pelješ naravnost mimo avtobusne postaje Lj (na tvoji levi) in še naprej (mimo nesemaforiziranega križišča z Metelkovo. Voziš naravnost skoti semaforizirano križišče in boš opazila, da si zapeljala v ovinek, nato pa skozi en manjši predor. Zagledaš križišče za tem predorom in na tem križišču zaviješ desno. Potem pa samo naravnost do BTC-ja. V BTC City-u je H&M.Če si že v BTC-ju, greš lahko pogledat v Baby center in v Ariela.

Leclerc pa ne moreš zgrešti. Ko se vračaš na obvoznico zaviješ proti NM in ne proti MB. Ne nadaljuješ poti po avtocesti za NM ampak greš naprej po obvoznici. Tvoj izhod je Lj- Rudnik

Srečno

S.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?