|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007
24.12.2007 18:19:15   
nana 27
Nefretiti, no super, da imate inhalator kar doma user posted image  Pa ko ga zaženeš, sploh ni nujno, da jo gor tiščiš..v bistvu je raje ne, ker ji verjetno ne bo zelo všeč. Lepo jo daš v naročje, inhalator pa nekam v bližino, da bo para šla proti nosku. Lahko uporabiš kartonasti tulec od papirnatih brisač ali pa od WC papirja dva skupaj zalimaš. Pa delaj inhalacije samo na fiziološki raztopini - nič dišavic zraven. Mogoče bi še šle kakšne kamilice, drugega pa raje ne, ker bi jo še bolj dražilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
24.12.2007 18:19:54   
nana 27
Srček, uživaj!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.12.2007 18:23:27   
nana 27
Misska, zelo lep par user posted image  Koliko je že stara starejša hči? Ona ima rjave oči, če prav vidim. Mali pa modre. Pri nas bosta pa oba imela sivkasto modre. PBJ, kako ste opravili na kontroli? Je Jure zdaj že OK?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.12.2007 18:32:20   
Anonimen
ja, hči ima v bistvu skoraj črne, mali pa zaenkrat modre.... no starsa sva nosilca temnega in svetlega gena.
hči bo v aprilu dopolnila 10... staramo se....

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.12.2007 19:56:48   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

jutro lumpa, a zdaj dela?

ja dela

hvala

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.12.2007 21:30:57   
ana b
Večer

Se na hitro oglasim v tem božičnem večeru, da vsem zaželim VSE DOBRO.

Lepo se imejte

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.12.2007 21:48:03   
123a

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.12.2007 21:52:02   
123a
http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347121-75E69AD8C206614762A06AED72A7E700.jpg

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.12.2007 21:53:02   
123a
upssssss pomota...jaz pa ne znam dati slikice a mi katera pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.12.2007 22:08:59   
123a
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=zasebni&photoid=99383&asortType=9&apage=1#

no mi je uspelo,čeprav nisem želela tako...lepo se stiskajte in mirne praznikeuser posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.12.2007 23:44:54   
PBJ
Duska, a ima tvoj oče že srčni spodbujevalnik ali ne? Moj tast ima tudi slabo srce in tudi ni mogel drugače spati kot sede, utrip je bil ful nizki, pojavila se je aritmija. In lani maja je dobil spodbujevalnik. Od takrat naprej je mnogo bolje.
Držim pesti za tvojega očeta,res ni lahko, ker to ni malenkost.

Jure je danes šel na kontrolo in je vse OK. Danes zvečer je zopet imel vročino 37,2 - po moje se je česa tam v bolnišnici nalezel.user posted image  Pa še pred kratkim se sem se hvalila, da od septembra še ni bil bolan.

Tanja Lina, kam pa ti odhajaš, da te nekaj časa ne bo. A greste kam daleč?

Misska, tvoja hči pa že tako zrelo deluje - simpatično dekle.

nefretiti, user posted image  za Nežiko, da se čim prej reši virusov. Ni fajn gledat dojenčka, ki težko diha zaradi zabasanega noska.

123a - Zoja je pa taki lepi smehecuser posted image

Jaz bom pa jutri verjetno šla h dežurnemu, ker se mi je vnelo na palcu ob nohtu, čeprav ni videti, da bi mi rasel v kožo.
Včeraj me je začelo rahlo boleti. Pa si pogledam in sem imela ob nohtu krasto. Čez noč je kar fino bolelo. Danes pa vedno bolj, tako da že težko hodim. Pa ves čas mi ven teče in prst je že kar otekel.
Dr. Nanauser posted image , kakšen nasvet?
Ponoči si bom mleko izčrpala iz ene dojke, če bo treba pri zdravniku predolgo čakat, da Ana ne bo lačna.

Lahko noč vsem in lep, predvsem pa ZDRAV božični dan.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
25.12.2007 9:03:09   
helenav
user posted image

Punce drage......naj bo Božič v znamenju veselja, iskrenih obrazov in osebnega miru v krogu najdražjih ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj....jaz se bojim, da nam je letos Božiček ponovno prinesel kašno črtico???????user posted image user posted image user posted image user posted image Danes mi prvi dan zamuja Muser posted image ...to bi mogla bit moja druga M po porodu.....do zdej niso nikoli zamujale..A je možno da je bila tista prejšnji mesec samo tako....pa da je zdej ne bo še nekaj časa...glede na to da dojim....Joj grozno...Testa še nekaj časa ne bom kupila..ker me je strahuser posted image user posted image user posted image . Trenutno si še enega user posted image res ne želimuser posted image user posted image ..Pa tako malo svauser posted image ...in samo enkrat brez zaščite..seveda pazljivoooo..joooj...to pa mi ta Božič res ni bilo potrebno.....

Se še javim....

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
25.12.2007 9:23:43   
lumpa6
JA čisto možno da to še niso čisto redne menstruacije, kar pomiri se, lahko pa narediš test da boš prepričana

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
25.12.2007 9:34:24   
ana b
PBJ: zdaj si že verjetno šibala k dr., pa saj doma kaj več kot obkladke ne moreš narediti in boš verjetno potrebovala antibiotik. Srečno in zdravo.

Helenav: držim pesti, da se ti izide kot želiš. Je pa res, da so lahko menstruacije še neredne. Te ob jutrih kar pogrešam. Aja, pa zadnjič nisem šla v Ajatutaja, ampak sem kupila od enega preko bolhe, ker je bil ful cenej, pa še zapakiran.

Punce lep dan. Mislim, da danes ne bo prav veliko časa za visenje na računalniku, ker že dopoldne dobimo obiske, pa popoldne gremo k tašči user posted image , jaz ne bi, pa bo treba zaradi otrok. Jutri pa šibam na crkljanje k mami za tri dni in upam, da vas bom tam lahko brala.

Čau

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
25.12.2007 9:41:46   
jst86
dobro jutro!
meni je moj mali sonček za božič poklonil lepo prespano noč s samo enim hranjenjemuser posted image .punce,to je prvi Božič naših sončkov!!!!!joj meni spet hormončki nagajajouser posted image .spet sem jokica,ne morm verjet da je najin mišek z nama.srečna sem!user posted image

uf helena, poznam to.midva sva isto naredila,pred mojo prvo M in to v času ovulacije.pa nisem vedla.moj je bil sicer za to,da bi Leon dobil bratca ali sestrico,ampak.... sem šla rajš preventivno po mireno,ker kurative nisem mislila narest.test sem naredila 3 tedne po user posted image ,pa še G mi je UZ naredila...joj grozno me je bilo strah! upam da se user posted image  čim prej prikaže. verjetno pa imaš še mal zbrklano vse.  user posted image

misska res maš luštno hčero!pa ful odrasla zgleda.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
25.12.2007 9:44:18   
surya
Vesel Božič vsem!

user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
25.12.2007 9:45:23   
helenav
ana b  ma mi nismo več tako zgodnjiuser posted image user posted image user posted image Klara je že ene dober teden v drugem ritmu......sedaj spi 12 ur...z enim hranjenjem ob 2-3h..potem ob 6h jo še enkrat podojim..vendar jo odložim v posteljo in potegne do 8h!!! jupiiiii....

po praznikih grem kupit test..ne bo druge..če sedaj dva dni ne pride!!!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
25.12.2007 10:21:10   
nana 27
Ja, res bo manj časa za internet danes user posted image  Helenav, čisto možno, da imaš neredne menstruacije. Po praznikih naredi test. Jaz sem imela prvo po treh mesecih, nato pa pol leta nič, ampak jaz tudi pred porodom nisem imela rednih menstruacij.  PBJ, kakšen doktor neki user posted image  Kako si opravila pri dežurnem? Jaz sem si vedno večkrat na dan mazala kar s hladilnim mazilom oz. sem si tisti del nežno masirala. Upam, da pri tebi ne bo hujšega. No, zdaj pa grem spet kuhat dobrote..tako lepo diši user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
25.12.2007 11:01:46   
guppy
Mornin'

Pri nas pa smo včeraj pogruntali, kako se da proizvajat konstantni zvok na usta. Marko je izumil nek nov vreščeči-hreščeči glas in zdaj se tako pogovarja z nami, včasih celo uro brez prestanka. Maja pa ga poskuša posnemati in zraven dela uuuuaaaaaa huuuuuaaaaa huuuuu huuuu... tako da se midva res cel dan presmejiva

... ni pa niti malo smešno, ko se odločita to delat ob 6. zjutraj in se pogovarjata eden z drugim, vsak v svoji posteljici. Mislim, da je čas za selitev v otroško sobo

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
25.12.2007 11:54:33   
LINA31
Hojla,

guppy...si kar predstavljam kako je to vreščanje ob 6.00 zjutraj zabavno user posted image user posted image . Moja kolegica ima 5m stara dvojčka...jooj imajo pestro.

helenav..upam, da bo user posted image  prišla. Tudi jaz ne bi bila takoj zdaj prirpavljena še za enega. Sva se pa ravno s srčkom včeraj pogovarjala...kaj, če bi ponesreči ratal in bi se rodil na isti dan kot Žan samo eno leto pozneje. To bi imeli pestro. Ne, ne...kar mal bomo počakal.

Ste darila že odprli? U, mi smo dobili full lepa darila. Se je Božiček zelo potrudil. Za rojstni dna pa sem dobila uro od Donne Karen...huda je. Se moram pohvalt.user posted image user posted image user posted image

guppy...a so vam v RA pokazali kako vspodbujat premike in trebuha na hrbet??

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
25.12.2007 15:14:14   
Naty 76
Punce zdravo,

meni sploh ne uspe priti do računalnika .... komaj sem se pozdravila sama, je zbolel Jan in zdaj še maladva.
Imata hudo vneto grlo, tisti smrklji se vlečejo tam nekje zadaj in nikakor nočejo zapustiti svojega bivališča, potem je oba še zakuhalo .. včeraj sem ju še enkrat peljala na pregled in zdaj se zdravimo z antibiotiki.
Včeraj zvečer sem jokala zraven njiju ko sploh nista mogla jest, tako ju je bolelo. Potem te pa gledajo te očke in prosijo da jim pomagaš, pa ne moreš nič kot da jih stiskaš k sebi, crkljaš in tolažiš. Moj zlomljeni srček. Res upam da bo kmalu bolje. Leto se bo končalo bolj kislo, zato upam da bo začetek novega lepši.

Poljubček in user posted image vsem vašim malčkom, ki so tudi bubani.

Na hitro sem prebrala malo za nazaj.

Helenav držim pesti da se izteče tako kot si sama želiš.

Duskamb tebi in tvojim želim veliko zdravja.

Tanja Lina, Jst86 ... mogoče se srečujmo v posvetovalnici user posted image

Guppy, ja tudi mojadva imata veliko opravit drug z drugim, skupaj čebljata (seveda jima je to najbolj zanimivo ker sta drug drugemu najboljša sogovornika), vlečeta se za ušesa, pa Tiina rokica hitro zaide Žanu v usta ali nos .. Žanu očitno paše ker se ji največkrat kar pusti ... dogaja se, dogaja, sploh si ne predstavljam da ju ne bi imela.

25. december, pred enim letom sem izvedela da sem noseča (ne še da bosta dvauser posted image ), pred štirimi pa sva z Janom prišla domov iz porodnišnice. Lepi spomini.

Janov rojstni dan je uspel in tako smo z RD za letos zaključili. Pa samo za letos, takoj v januarju praznujejo dedki in babice. Bo treba banko oropat.

Božiček mi je prinesel komplet za nego telesa, možiček Božiček pa je obljubil za zvečer masažo da zadevice preizkusim. Komaj čakam.

Še naše voščilo, čeprav malce pozno.

Če je SREČA kapljica vode,
če je ZDRAVJE žarek sonca in
če je LJUBEZEN čudovit cvet,
vam vsem septemberkam v 2008
želimo vsega za cel planet!

Še naprej lepo praznovanje Božiča in vse najlepše v prihajajočem letu.
user posted image

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
25.12.2007 16:22:31   
lumpa6
user posted image
V Prihajajočem Letu Vam Iz Srca Želim Veliko Sreče, Zdravja In Da Bi Ostali Še Naprej Dobra Družba Kot ste Do Sedaj. Srečno Novo Leto!!

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
25.12.2007 17:45:48   
Anonimen
Drage moje septembrke,
želim vam veliko sreče, zdravja in miru. Veliko topline in osebnega zadovoljstva. Veliko novega in vzpodbudnega, doseženega in osvojenega. Naj vse ovire postanejo premostljive; vse kar je bilo predaleč, dosegljivo; vse kar je bilo nemogoče, možno; vse česar nismo imeli, pa četudi se ne uresniči, pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma.
Vesel Božič in lepe novoletne praznike vam in vašim družinam!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
25.12.2007 17:52:08   
bonci
ZIMA BELA PRIŠLA JE V DEŽELO,
BOŽIČKU PRIŠEPNILA JE IDEJO:
NAJ ZOPET SKOČI NA SANI IN V ŠIRNI SVET ZDRVI!
NAJ PRINESE SREČE, ZDRAVJA IN VESELJA,
TO PRISRČNA NAM JE ŽELJA.
VMES NATROSI ŠE CEKINOV IN DOBROT,
DA V LETO 2008 LEPŠA VAM BO POT!!!!

Guppy še sem tu, samo malo manj časa imam za branje. Izkoriščam trenutke z možekom, da se malo pocrkljamo!
Pa tudi meni se je vnel palec na nogi; še ena druga ima isto težavo. Zgleda, kot bi se vraščal noht, pa ni tako. Saj bo bolje.

Včeraj sem bila na davčni; do konca januarja 08 je potrebno prijaviti vzdrževane družinske člane.

Vesel božič in vse dobro v novem letu!!!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
25.12.2007 18:22:07   
Anonimen
Čer!

Joj kako sem se najedla dobrot danes.....fuj me bodi! Po novem letu začnem malo paziti na linijo (kolikokrat sem že to rekla?! user posted image )

Nežika je danes malo bolje. Je bila ful pridna, kljub temu, da je bilo živahno v hiši.

PBJ: veš, da se meni od poroda naprej čisto skozi dela ob nohtih na nogi vnetje......groza. Pa tako pazim, da si pravilno odstrižem nohte in čistim kožico. Pa ne nosim pretesnih čevljev, ampak....res ne vem zakaj to. Mislim, da ni prsta, ki še nebi bil vnet. Pomagam si z alkoholom in jodom.

Helena: upam, da se ti želja izpolni. Tudi jaz bi težko preživela še eno nosečnost tako hitro.
Jaz sem pa ravno danes dobila user posted image . Točno 4 mesece sem imela mir. Groza, sem mislila, da bo še kakšna 2 meseca mir. Ampak sedaj pa vsaj vem pri čem sem.

Duška....kako je z očetom?

(odgovor članu bonci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?