|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čarobne formule za telo
29.12.2007 13:04:43   
Anonimen
Čarobne formule za telo
Ponudba negovalne kozmetike iz dneva v dan bolj zapolnjuje police v trgovinah, kopičenju različnih kozmetičnih sredstev pa se vneto pridružujemo tudi porabniki. Večina čudežnih pripravkov obljublja intenzivno in učinkovito nego kože, vlažnost ves dan, prožnost in obnavljanje, zaščito pred zunanjimi vplivi, druga vrsta kremastega razvajanja nas menda varuje pred staranjem, celulitom in motečimi gubami. Pripravili smo vam nekakšen zemljevid lepotnih pripomočkov, da na križpotjih dežele Kozmetika ne bi prevečkrat zašli. Konec koncev to ni dobro niti za naš žep.
Lepe v trenutku
Cetlična in zeliščna olja
Da so resnično učinkovita, morajo temeljiti na naravnih snoveh, glavne sestavine pa naj bi bile različne zdravilne zeli in cvetje.
  • KDAJ? Če vam je zmanjkalo sredstva za penečo se kopel ali dišeče emulzije za telo, je zeliščno olje odlično nadomestilo.
  • KAKO? V napolnjeno kad vlijete štiri ali pet polnih zamaškov olja, na gobo za umivanje pa še dve merici. Ne pozabite, da morate olje pred uporabo vedno razredčiti. Izberite olje, ki vam najbolj ustreza: sivka in vrtnica pomirjata, rožmarin in limona poživljata, menta osvežuje.
  • ZAKAJ? Daje nam občutek ugodja, nekateri vonji nas pomirjajo ter preganjajo napetost in živčnost. Ste vedeli, da vdihavanje vonja eteričnih olj zatre celo mozolje, ki so posledica stresa?

Nočna krema

Še posebej v hladnih dneh je treba kožo izdatneje negovati. Izberite lahko nočno kremo, ki bo kožo naredila mehko in gladko. S količino nanesene kreme ne pretiravajte, saj bo koža postala zgolj mastna. Če naslednje jutro ne boste zadovoljni s svojo kožo, razmislite o novi kremi in staro kljub stroškom zavrzite. Mogoče pa kreme sploh ne potrebujete!

  • KDAJ? Po 30. letu vsak večer, po potrebi. Pred to starostjo pa le, če je koža preveč izsušena.
  • KAKO? Boljši učinek boste dosegli, če boste nočno kremo nanesli na malce vlažen obraz.
  • ZAKAJ? Koža se ponoči obnavlja, gube se zgladijo in krema izdatno hrani ter vlaži tudi njene globlje sloje.

Za pomladitev kože
Regenerativne kreme in emulzije so namenjene koži, ki je izgubila prožnost in čvrstost. Na izbiro imamo kreme proti staranju, ki temeljijo na različnih snoveh, zato je najbolje, da se o izbiri primerne kreme za svoj tip kože posvetujete s kozmetičarko.
  • KDAJ? Pred 40. letom le izjemoma, po 40. letu vsak dan.
  • KAKO? Izmenično s kakšno drugo lahko kremo, ki nima specifičnega učinka.
  • ZAKAJ? Z leti onesnažen zrak in drugi vplivi okolja puščajo sledi na naši koži.

Krema za napeto kožo
Učvrsti kožo na mestih, kjer je najprej očitno, da ni več tako napeta kot nekdaj – pod očmi in okoli ust
  • KDAJ? Uporaba je umestna, le če hkrati ne uporabljate kreme proti staranju. Lahko pa jo uporabljate izmenično: en mesec kremo proti staranju, naslednji mesec kremo za »lifting«.
  • KAKO? Malo kreme iztisnite na dlan, jo porazdelite po obeh dlaneh in nato z masiranjem rahlo vtirajte v lica, dokler se popolnoma ne vpije.
  • ZAKAJ? Ker koži vrača napetost in čvrstost, preprečuje nastanek gub na licih in dekolteju ter izenačuje polt.

Luščilni gel
Uporablja se za globinsko čiščenje kože na obrazu, odpravlja odmrle celice, zato postane koža svilnato gladka.
  • KDAJ? Vsake štiri ali pet dni, pred prhanjem.
  • KAKO? Z blazinicami prstov gel nežno nanesite na obraz, s krožnimi gibi masirajte ter nato z mlačno vodo dobro zmijte.
  • ZAKAJ? Gel za peeling je blažji od profesionalnih luščilnih sredstev v kozmetičnih salonih, z njim odstranjujemo zgolj suho kožo na površini, tako da koža zasije in ni strahu, da bi barva polti zbledela.

Boj proti celulitu
Kremo proti celulitu morate vtirati na tako imenovana kritična mesta: stegna, boke, zadnjico in trebuh, kjer se najpogosteje nabira maščoba in povzroča osovražene celulitne blazinice.
  • KDAJ? Periodično. Uporabite vso količino kreme, ki je namenjena redni uporabi za tri do štiri tedne, zatem počakajte 20 dni in šele nato začnite nov ciklus nanašanja kreme.
  • KAKO? Za optimalen učinek ne bo dovolj samo redno nanašanje kreme (ne glede na kakovost in ceno), temveč naj bo obvezen spremljevalec »kozmetične terapije« tudi telesna vadba, dejavnosti na svežem zraku, sprehodi, hoja po stopnicah in uravnotežena prehrana.
  • ZAKAJ? Najpogosteje zaradi estetskih razlogov, saj nam pomarančasta koža preprosto ni všeč.

Tekst: MARIJA JEVNIŠEK
Foto: Pixtal
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čarobne formule za telo
29.12.2007 13:38:54   
Anonimen
Dolg tekst, pa mi ni za brat.user posted image

Če pride katera do konca- povzetek prosim...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?