Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, če ne pa tako kot smo planirale v prve bojne črte v januarju...in pol sem najkasneje pr oktobrkah
, da imam že vse členke bele. A te še nč ne tišči???
(žal ni Sončno jutro po nasvetu dr. Gantar, ker še nisem prišla do štarcune) in dobro turško kavico
v toplo pojstlico (pa ne prazno....
, zdaj sem pa čist usrana......sem full prehlajena pa sem pila lekadol c praške......pa me je zdaj full strah da je to bila napača za mojga pikeca .....če je res tam spodaj...saj ne moram verjet....grem še en testerček raje jutr kupit
ti želim.
pol je še vse mogoče.......najbolše da nardiš test še enkrat, drgače pa itak boš septemberka..... tu sploh ni debate
.
ti želim. Za Lekadol je lani tud meni G rekel, da ni noben problem, ko sem zavrnila antibiotike pr pljučnici. Tako da se sploh nič ne obremenjuj, ti sam uživaj!!!!! Sem ti že včeraj povedala: ampak nekoč, pr teb morda že jutr, pa bo prišel ta magični + in potem se bodo sanje nadaljevale...