hanna1
|
DOBRO JUTRO PANČKI POSPANČKI Kavico spila,juha se kuha ,Hana poskakuje v hojici,jaz pa izkoriščam priložnost,dokler je rač.še pri volji,da lahko pišem .Sem včera,ko sem napisala zadnji post,hotla še hitro nekaj komentirat,pa je reku- jok brate,dost mam in sem ga skoraj ,druga stvar,ki se mi je pa zgodila...sem dala ob po devetih Hano spat in je zaspala 1-2-3.Pol so pa začeli zunaj pred Narodnim domom v Mežici špilat ena rock skupina ,da je kr bobnelo pa petarde in je bila pikica ob pol desetih frišna ko.. ..pol smo pa spet cigu migu po bajti in ob enajstih sva se še enkrat dojili in pol je končno zaspala...pol sem pa mislila,da bo dalj spala zjutraj ,je bla pa že pred pol sedmo auf --zgleda,da bomo zdaj meli malo motenj v ritmu spanja okrog novega leta,za takrat me že pa zdaj črviči,kako bo A je natasaom,včeraj prinesla čike,al je moral njen dragi trpet odvajanje a ste že kaj bolje,julci--- --za zdravje,drgač pa majo v Črni novga medveda veš,ta star je bil že čist plešast in lahk peleš moža mu ga pokazat--je pa z Velebita,smo jih mi lani strašili,ko smo bili na morju...evo,to pa je dokaz: