|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
30.12.2007 10:48:55   
max81
Zamima, brez veze polivat, ker ti bo itak koj nazaj vse zamrznlo, pa še vedno rado poči, takrat ko je najmanj trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
30.12.2007 11:00:20   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima, brez veze polivat, ker ti bo itak koj nazaj vse zamrznlo, pa še vedno rado poči, takrat ko je najmanj trebauser posted image user posted image user posted image

ja saj na to sem tudi pomislila user posted image ,... eh, klinc pa led, sneg lahko ščistiš brez problema, led pa user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
30.12.2007 11:41:58   
max81
evo tko, načtri za jutri so taki, da jest nardim francosko solato, pa en peciv bom spekla...sam še ne vem kerga...glih tolk da bo neki za povrh...gremo pa k mamici na kosilo, pol bomo par urc tm, pol pa gasa domov..in bomo samo mi3jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
30.12.2007 11:44:30   
max81
punce rabim eno malenkost za mami za darilo, ker smo v krizi z dnarjem....ideje na plano!!!!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
30.12.2007 12:24:22   
Zamima
max, kje boš pa danes oz. jutri dobila darilo? user posted image

kaj jaz vem, kak gel za tuširanje, ali pa paket čajev, svečnik s čajnimi svečkami, če ima to rada user posted image , zapakiraš skupaj pa je user posted image , pa kako vrečko kave user posted image ali pa čokolado user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.12.2007 12:50:21   
Aja1
Sem se pohvalila, da smo spali ponoči??? Vzamem nazaj, ker je danes ponoči nadoknadila z nespanjem. Od polnoči pa do petih zjutraj se je drla, zvijala, ne v posteljici, ne v rokah, ne dude ne flaše... kar nekaj. Pojma nimam, kaj ji je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo za NL pri naših. Bomo tam kar prespali, tastar ge potem prvega zjutraj na šiht in bo cel dan tam.

Max, za darilo predlagam, da narediš čokoladni liker user posted image . Poceni, dobro in lepo darilo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.12.2007 12:52:37   
Zamima
ojoj Aja1, kaj ji je pa bilo? user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.12.2007 12:53:31   
Aja1
Danes sva bili z našimi na bazanu in je bilo kar lušno. Tam sem Neji kupila tudi kopalke (tiste, ki so kot plenice). Pralne. Dala sem 12 €, pa bodo še za drugo leto za na morje, ker so na ježka in se dajo regulirat. Sicer sem hotela kupit št. 86/92, potem sem pa nekaj komplicirala z barvo in vzela po pomoti 74/80. No, upam, da ji bodo poleti še prav.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.12.2007 12:54:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ojoj Aja1, kaj ji je pa bilo? user posted image user posted image

Pojma nimam user posted image . Enako kot prve mesece njenega življenja, ko smo jo skoz nosili, pa še to ni bilo dobro. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.12.2007 12:55:51   
Zamima
ojej groza, res,...

Naša zdaj spi,... objema žirafo, ki jo je miha kupil user posted image kak je zlata

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.12.2007 12:55:58   
Aja1
Zamima, če te na plošči led zelo moti, jo polij s hladno vodo (kot si nameravala) in potem pobriši vso vodo dol, da bo plošča suha.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.12.2007 12:57:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, če te na plošči led zelo moti, jo polij s hladno vodo (kot si nameravala) in potem pobriši vso vodo dol, da bo plošča suha.

ja bom tak nardila, pobrisala do suhega user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.12.2007 12:57:19   
Aja1
Naša zdaj tudi spi. Jaz si pa kuham štruklje, Neji bom pa kar špagete s paradižnikovo omako.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.12.2007 13:31:23   
max81
o hvala za ideje, sej neki takega sm mela v mislih...sej so jutr štacune odprte

jej jej ti it Nejauser posted image

evo mi smo pojedl, še tamala je jedla zajčka, zdej pa študiramo al se nam da it ven al neuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.12.2007 15:56:19   
Zamima
spet ste vse poniknile user posted image ,... mi smo nazaj, sem jezna kot 300 user posted image , sem že 4. svečo kupila (stekleno na vložke) pa mi jo kar celo zabrišejo v smeti user posted image , zdaj bom pa točno listek gor napisala user posted image , jaz pa doma te vložke, zdaj si jih lahko pa nekam vtaknem user posted image .

Jezna sem jauser posted image .

Poleg tega tist led sploh ni šel dol user posted image no, ja komaj kaj user posted image ,... pa mrzlo je kot pri norcih.

Ah, pa še glavobol zarad tardeče user posted image .

Zdaj si grem pa nekaj za jesti vzet, kosilo je že skoraj prebavljeno user posted image ,... pa enga kuhančka, da pridem malo k sebi user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
30.12.2007 17:02:14   
max81
no skupina zaspancev se je naspala in najedla...smo bli vsi prestradani, tako, da mami zdej še čokolešnik malcauser posted image ..ji ni bil sendvič zadostuser posted image

Zamima si sigurna, da ti kdo sveče ne ukrade, pri nas je blo podobno, sam pri nas so zginjale rožeuser posted image , pa ne tiste v vazi...zdej je en čas mir, upam da tako tudi ostane...ja folk je pokvarjen, kaj češ, da še na grobovih ne dajo mirauser posted image
a pri vas pa pospravljajo sdveče in podobno...zanimivo, pri nas če nas 100 let ne bi blo gor, ne bi noben nič pospravil

zdejle grem pa moje štrene umit, pa mal se stisnt k dragemu in miški...se tipkamo kej zvečer al boste spet vse zatajile...razen maje, ki pa pride sredi noči goruser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
30.12.2007 17:10:30   
Zamima
max, sosed mi je povedal, da je on dol vrgel najprej 2 sveči taki na vložek (stekleni) user posted image in sem mu rekla, da naj pusti,...
naslenjo je pa zgleda tudi on, ali pa nekdo drug, ker danes sta dve sveži goreli user posted image ,...

eh kr nekaj user posted image ,...

max imam občutek, da bova kmalu samo še medve tu gor čvekali user posted image , jaz kot brezposelna oseba, ti kot nosečka, pa tu pa tam še bo mucamaca pogledala user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
30.12.2007 18:10:28   
Nogavica
Pa še ena brezposelna, ki je trenutno malo okupirana s pripravami za jutri.
Pride k nam "silvestrovat" en par, pa morava malo pospravit in počistit. Pa rafaelo kroglice se spravljam delat. Pa spodaj so dobili obisk in nas kličejo, da se pridemo malo pokazat (v bistvu jih zanima samo Živa user posted image ), nam pa se ne da.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
30.12.2007 18:26:26   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

max imam občutek, da bova kmalu samo še medve tu gor čvekali user posted image , jaz kot brezposelna oseba, ti kot nosečka, pa tu pa tam še bo mucamaca pogledala user posted image

kaj pa jaz???? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
30.12.2007 18:29:52   
Aja1
Neja je ravnokar zaspala. Danes spet brez truda user posted image . Samo položila sem jo v posteljico in spi. Upam na malo boljšo noč, kot je bila današnja.user posted image
Sem pa ugotovila, da lepo zaspi okoli 18-18.30 samo takrat, ko imamo popoldan ustaljen ritem. Če kam gremo in pridemo domov po 17-ti uri, potem ni šans, da zaspi pred osmo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
30.12.2007 18:43:38   
Anonimen
Men je blo dans rečeno, da ne morem pričakovat, da bo Ančka prespala noč, ker gremo prehitro spat. user posted image Ponavadi zaspi ob 19h. Nakasneje ob 20h. Sej to je ja normalna ura za spanje za take male otroke? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
30.12.2007 18:56:07   
Zamima
naše dete tudi v postelji, me zanima kak hitro bo zaspala user posted image ,...

nogavica, točno tudi ti si v klubu brezposelnih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
30.12.2007 18:58:13   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Men je blo dans rečeno, da ne morem pričakovat, da bo Ančka prespala noč, ker gremo prehitro spat. user posted image Ponavadi zaspi ob 19h. Nakasneje ob 20h. Sej to je ja normalna ura za spanje za take male otroke? user posted image

Naša pa ravno takrat boljše spi, ko gre prej spat. Če zamudimo tisto "kritično uro", potem je cel hudič z uspavanjem in s spanjem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
30.12.2007 19:00:16   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Dala sem prat Nejino temno roza trenerko (skoraj rdečo) skupaj z rdečimi oblačili in user posted image  je zdaj tisti bel rob na trenerki (patent) grde belo-rdeče barve user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
30.12.2007 19:01:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Naša pa ravno takrat boljše spi, ko gre prej spat. Če zamudimo tisto "kritično uro", potem je cel hudič z uspavanjem in s spanjem user posted image

Ja, sej jaz tud to opažam, dans smo mal bolj pozni, pa se mi zdi, da bo spet šlo vse narobe. Baje bi blo boljš hodit ob 10 al pa 11ih zvečer spat. user posted image Mislim halo. Kr neki brezveze so vsi pametni.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?