Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja napaka je,da sem inpulsivna oseba in burno odreagiram,še posebi,če je vprašanje otrok.dobesedno pregorim od ogorčenosti in to se pač pol vidi in so posledice. Njuškalo ne grem,moram še več postov naklofat,da se bo kar kadilo od številke pod avatarjem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:38:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ne se sekirat, pa piši, piši, piši.... Načeloma se strinjam...samo ne preveč pisat na tej temi, ker tukaj itak da vsi zginte Na drugih pa lahko pišeš, tudi jaz te rada berem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:41:16
|
|
|
|
Udb
|
oooo, njuška!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,ampak,če ne bom s prijateljicami čvekala tu,kje pa naj no.Bodi dobra vsaj za praznike Počak na delavne dni pol pa nas podi.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:53:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 En smrkavec,ki je komaj prilezel na RR,se je zapel za moje veliko število postov. Ja no včeraj sem pač popi....,ker ko je otrok umes,men psotane vroče in ne šparam besed in ne olepšavam.Tole je napopal in nakladal. za neva6: 11347 to je število postov članice foruma NEVA6. Naštepala jih je v treh letih in pol. To pomeni, da ženska napiše v povprečju 10 postov na dan. Na forumu sem nov, vendar če je vsaj 1 odstotek vseh postov takšna gnojšnica, kot jo ženska zliva v tej temi - je že preveč. Gospa se seveda postavlja nad vse. Njeno mnenje je absolutno. Nima čuta za pretehtanje dejstev. Glede na način pisanja in preživet čas na forumu ima najbrž probleme v realnih odnosih, ki jih filtrira tukaj. Vsekakor se strinjam, da je potrebno poslušati starejše - a ta je iz drugega časa. Absolutizem, ki ga pripisuje svojemu zakonu, je značilen za ženske, ki so pripravljene storiti vse - samo da zakon ne propade in da one ostanejo čiste v družbi (grem stavit, da je to gospo strah, da ne bi postala ločenka - zato tolerira marsikatero dejanje, ki ga seveda upravičuje za dobro otroka) - saj to je pač njena kazen. neva6 tudi za trenutek ni pomislila na dobrobit otroka anonimne, ki kot slišimo dobi tudi kakšno klofuto od očeta. Če pa neva6 misli, da je potrebno zaščitit otroka (ki se ji tako neznosno smili) pa naj pokliče CSD. Naša anpnimna pa verjamem, da bo pripravljena prevzeti skrbništvo za otroka - če bo to potrebno (in takrat bo popolnoma prevzela odgovornost za tujega otroka - sedaj pa ji ni treba)! WTF bedarije....in po vsej verjetnosti je to kak-a star-a član-ica, ki ne ve kako se izpostaviti...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 19:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Mate pa pestro danes
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:17:49
|
|
|
|
purple
|
Čer. Pri nas je tudi pestro, tako kot zmeri.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O Purple a še nisi zmrznila? pri nas je bilo danes -15
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
čer motovilčica in purple.zebe vas? Pri nas se je pa otoplilo,če pomilim kako je bilo ponoči in zjutraj,Vse v belem,kot,da je sneg zapadel in naš klanec je bil strup za avte,komaj so ga speljali.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:31:21
|
|
|
|
purple
|
Mene ne zebe, niti zmrznila nisem. Smo meli dans na obisku ta pravga dedka mraza, pa še topim se od popitega alkohola, ki sem ga spilam zadnja dva dni. Pa hrčka smo cel dan iskali.....pa ne vem kdaj moram jutri na šiht.... tak da ne smem zmrznit.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja! A veste kk smešni so primorci ko vidijo sneg? Ko 5 letniki... še huje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ja! A veste kk smešni so primorci ko vidijo sneg? Ko 5 letniki... še huje Jaz tebi o slani,ti pa men o snegu Punca jaz sem se zdrogirala,jaz imam vročino O pismo vročino imammmmmmm Zdele sem si toplomer ven vzela izpod pazduhe.Pismo,pismo pa glih na konc leta. torej ti meni o snegu.Le čak se,boš vidla konc tedna,ko bom odprla temo:Na obali pa sneži
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:36:54
|
|
|
|
purple
|
Nevi, jaz bi ti poslala sneg, pa se bojim da bi se stopil.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
vem kdaj moram jutri na šiht Pa ja ne že spet? Morda,pa res morda,se vam bom delavnem narodu naslednje leto pridružila,pol bom sploh mal na RR-ju.tako bo številka splahnela
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva sej nisem govorila o tebi noo Sem obiskala dans skupino primorcev ki so zajadrali v naše konce... joj joj joj... kaj takega pa že dolgo nisem doživela.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Nevi, jaz bi ti poslala sneg, pa se bojim da bi se stopil. Hvala draga moja,bom počakal,do četrtka,da ga vidim,pravjo,da senam bo pokazal,kot novoletni čudež
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem obiskala dans skupino primorcev ki so zajadrali v naše konce... joj joj joj... kaj takega pa že dolgo nisem doživela. Kva so znorel kajne tako kot vi,ko morje vidite kepat pa valjat po snegu pa ohhhhhh in joojjjjjjjjj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:40:32
|
|
|
|
purple
|
Ma saj ni problema it na šiht, sam če še dans ne vem kdaj. Varjante od 12h-16h, 13h- 17h, pa od 16h - 20h. Neva ti pa kar doma bod, da čuvaš našo temo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa jutri grem, jaz pa jutri grem....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Sem obiskala dans skupino primorcev ki so zajadrali v naše konce... joj joj joj... kaj takega pa že dolgo nisem doživela. Kva so znorel kajne tako kot vi,ko morje vidite kepat pa valjat po snegu pa ohhhhhh in joojjjjjjjjj Oh.. a si mogla me spomnit na morje. Sicer letos sem bla na morju... pa bi bilo bolje da ne bi bila. Drugo leto grem....pa magari sama.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:41:58
|
|
|
|
purple
|
Motovilček, ti morš naše otroke videt, tudi oni znorijo vsakič, kot da bi prvič vidli sneg.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:42:52
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica jaz pa jutri grem, jaz pa jutri grem.... Kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica jaz pa jutri grem, jaz pa jutri grem.... Kam na sneg?Ja bravo paz,da ne boš preveč nasankala Pa še zame prosim. Purple moram it delat,seveda,če me bodo vzeli,dom osterlih,čist nov.Moram it gledat,kam bom šla na stara leta,če bom delala prej tam,bom morda imela kakšno protekcijo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica jaz pa jutri grem, jaz pa jutri grem.... Kammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm? Daaaaleeč... daaaaleeeeč..... obiskat našo Piki. (če si do taj že ne bo premislila) Sej res... kje se pa skriva?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 20:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja v kranj oziroma okolico Kranja. Piki najbrž žura in uživa,upam,želim ji to.
|
|
|
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)

ne (
1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!