Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Tako za vmes.....Matovilcica, da ne boš pozabila. 7.1. pri meni O Marogica,ti si pa k nam zašla motovilček jaz tui,ne no,besna,žalostna,mislim,nevem kako se počutim.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zdej sm pa jst firbčna....pa na štajersk me je začel vlečt... Bubamara... mislim da nis edina firbčna
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:37:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
purple kontraaaa ...pa vročega čajčka in v pojstlo.....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:38:24
|
|
|
|
dulcinea
|
a se tle danes klepeta?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:38:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zdej sm pa jst firbčna....pa na štajersk me je začel vlečt... Bubamara... mislim da nis edina firbčna pol pa dej olajši moj babji firbec in povej kaj bo 7.1. ???
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 motovilček jaz tui,ne no,besna,žalostna,mislim,nevem kako se počutim. jaz sem pa sam žalostna. moram it preverit če je PMS... pol bom nekak prenesla... Mah... sovražim te dneve ko vsi nekaj mozgajo kako je blo preteklo leto. Saj jaz tud... pa mi je pol hudo. No sej je blo lepo sam... zaključek je bil pa bolj kilav.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:39:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Romana, kdaj si se pa ti preimenovala? Še dobro da imaš isto slikco pa spodaj v podpisu omenjeno Danajo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:41:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea a se tle danes klepeta? o žnablčk.... je čveka se....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne smem razmišljat o preteklosti,sedaj zrem že naprej,ker nas čaka novi boj.Sodišče,boj za mojega vnuka,da bo sodnik tok pameten,da bo dovolil mojemu vnuku rast v zdravem in spodobnem okolju.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:42:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Romana, kdaj si se pa ti preimenovala? Še dobro da imaš isto slikco pa spodaj v podpisu omenjeno Danajo. včeraj so moderatorji uslišali mojo prošnjo in me preimenovali..... sem mela poln kufer tisto številko traven imena, kise je večala in sem pol kr vse spremenila....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Romana, kdaj si se pa ti preimenovala? Še dobro da imaš isto slikco pa spodaj v podpisu omenjeno Danajo. pozdravljena draga
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva... sej veš da mislimo na vas pa držimo pesti za pametno razsodbo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Neva... sej veš da mislimo na vas pa držimo pesti za pametno razsodbo. Hvala Purple,tudi imaš vročino?pa kaj sva se nalezle kar čez monitor
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:45:31
|
|
|
|
dulcinea
|
O čem pa debatirate, če smem prašat? Se mi ne da brat nazaj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj no pa vsi ste nekaj zboleli? jaz pa furam ta nikakvi prehlad... edin kašljam ko zmešana (klinc pa domača zdravila... kaj je že rekla ena zadnjič da priporoča proti kašlju?)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:48:08
|
|
|
|
dulcinea
|
Aja pozdravljene vseskupaj. Neva, kaj imate to zaeno stvar na sodišču? A ve ste tud prehlajene. Jst že dva dni ležim. Prej sem celo šnops s cukrom pila. Bom mogla še enkrat, ker ne deluje več.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:48:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea O čem pa debatirate, če smem prašat? Se mi ne da brat nazaj. neva je žalostna, besna in ne ve kako se počuti... purple im avročino in gre kar spat, pa še službo ma jutri.... jaz sem slabe volje, ker bom jutr sama z danajo, ker je moj odsoten do 3.1. molovilčica gre 7.1. na štajersk k Marogici pa še kar ne vem zakaj.... evo tko na hitro...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:49:47
|
|
|
|
dulcinea
|
Motovilc, karamelno mleko si naredi.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:54:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kje je pa njuška???
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 21:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Motovilc, karamelno mleko si naredi. mah Dulči... pijem že 3 dni mleko s čebulo in medom pa nič ne pomaga... cele noči lovim pluča po sobi da mi ne ugrejo Bubamara... k Marogici grem pa gledat, če je marogica kaj podedovala od Kupida
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:01:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj SC... a grema na kofe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:03:18
|
|
|
|
malecka
|
Kje je Huanita?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:03:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kaj SC... a grema na kofe a spet?????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.12.2007 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kaj SC... a grema na kofe a spet????? Ja kaj... zdaj boš pa rekla da ti škodi kofe al kaj če ga piješ 5x na dan
|
|
|
|
oblačilaLelly28 RRKaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (
40%)

podarim prijateljem (
5%)

podarim ljudem v stiski (
5%)

prodam na internetu (
50%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!