Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
sem našla tut na soncku

Leon se zadnje čase ful upogiba v lok.prosim,če mi zna katera svetovat kaj narest.že P me je opozorila,ker je že v posvetovalnici mal to delal.jst sicer nisem opazila,ona pa je.igračke ma skoz spredaj,zadaj nima nič pa se kljub temu stalno upogiba nazaj.
.pesti tudi ne drži več tako močno skupaj,ampak mu res skoz neki v roke tiščim ko ne spančka.
). Iz meglenega in mrzlega Celja smo šli na sončno in malo toplejšo Roglo. ( bila je cela stopinja +
). Nik se je smučal ( učil), midve z Zojo sva pa vozičkali
. Potem smo si na Pesku privoščili še odličen domači borovničev štrudelj in čaj. Je prav pasalo.
je začela polivat sedaj, ko ji dodajam aptamil. Vzroka sta verjetno dva: prvi je, da se naje do roba in čez, drugi pa, da v budnem stanju ni pri miru 1 sekundo. Ko se naje, jo moram prav mirit, da ne začne takoj polivat. Seveda so vsi kupčki in rigci že spuščeni na plan
Hvala bogu, da ima moj dragi do 3.1. dopust in mislim, da bom že do takrat ozdravela...pa lih zdaj sem mogla zbolet, ko bi lahko vsi trije skupi uživali
zbudi.
.
. Kje ste kofetarce? Duska, kako ste? Ana, Rožica in ostale - še spite? So vam dali vaši