Oranža
|
Mamuška in naraščaj res smo se nasmejali . Je še moj mož prebral, se je režal za crknit . Drugače moram pa jst mojega tud pohvalit; mi2 delava tud vse skupi, vse si razdeliva saj je tako delo hitreje opravljeno. Je pa res da je trenutno bil on mal bolj obremenjen s pospravljanjem in kuho kot jaz. pa tamlaga al pa tavelikega uštima, pa nič mu ni odveč. Res da je treba včasih s prstom pokazat na kakšno stvar, ampak ni panike. Se pa strinjam z ostalimi hvalo rabijo - tako pač je. Moj k kuha recimo ful nasvinja, jst sem pa itak fanatik kar se tiče pospravljanj (no sej mal sem se že vnesla), včasih sem pa cunjo kar skoz v roki držala, pa se kar v jezik ugriznem da ne zaropotam....ampak sem mu hvaležna k zdele skrbi za nas. . Zdej ima tud on tamalega, jst sem se pa z Enejem pocartala - sem kr mal zakinkala zravn - , no zdej pa na netu visim. V glavnem zaenkrat nimam kaj rečt! Pikapikica čimhitrejše okrevaj!! . Mamuška - kako to da kopaš z olivnim oljem? A olja ne zamašijo por? Men je rekla P. da če ima razdraženo kožo oz če je alergija izključno s kamelicami, drugače pa lahko s hrastovim lubjem, vmes pa samo z vodo in seveda mazanje z riboderminom. Tolk je enih različnih info da človek sploh ne ve več kaj je res ok. Ampak saj to so vse nasveti strokovnjakov, kajne. Bodo že vedeli. Cunje - mi tud skoz peremo - še dobro da likam samo od tamalih2 cotke, najine pa samo 'hladno' NL - bomo praznovali doma - sami 4. Sva včeraj kupila z otroški šampanjec za nazdravit, jutri gremo pa še po kako raketo, da jo v luft spustimo, da se Eneju mal dogaja . Za večerjo bomo pa morskega lista, krompir in zelenjavo. Alkohol - jst ga ne pijem, ga že prej nisem. Sem vam pa neki skopirala za prebrat iz revije mama: Doječe mamice! Izogibajte se pitju pravih čajev in kave, saj se kofein skoraj v trenutku znajde v mleku. Ne uživajte alkoholnih pijač, saj se alkohol v materinem mleku znajde že pol ure po zaužitju in vsebuje natanko toliko promilov, kolikor jih je v materini krvi. No pa ne mi zamerit, sej nikogar ne kritiziram. Vsak počne kar želi in kar misli da je prav. In prav je tako!! Lep večer pa mirno in čimdaljšo spalno noč vam vsem želim