Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

. Je še moj mož prebral, se je režal za crknit
. Drugače moram pa jst mojega
tud pohvalit; mi2 delava tud vse skupi, vse si razdeliva saj je tako delo hitreje opravljeno. Je pa res da je trenutno bil on mal bolj obremenjen s pospravljanjem in kuho kot jaz. pa tamlaga al pa tavelikega uštima, pa nič mu ni odveč. Res da je treba včasih s prstom pokazat na kakšno stvar, ampak ni panike. Se pa strinjam z ostalimi hvalo rabijo - tako pač je. Moj k kuha recimo ful nasvinja, jst sem pa itak fanatik kar se tiče pospravljanj (no sej mal sem se že vnesla), včasih sem pa cunjo kar skoz v roki držala, pa se kar v jezik ugriznem da ne zaropotam....ampak sem mu hvaležna k zdele skrbi za nas.
.Sem mislila zlikat,ampak grem raje še malo,noč bo dolga....vsaj danes.
za vse!
Mislim, da semse prvič od nosečnosti dalje NASPALA. Vmes sva z D. 2 x jedla, zjutraj se je ob 7,30 priklopil name in cucljal vse dokler ni zaspal, jaz pa z njim. Še ta velik je dons nenormalno velikos pal. Da bise mu le še kdj to naredilo!
Se še kaj beremo,
jaz grda mama ga pa pustim
.
, komja čakam,da bo spomlad.