|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaostanek m in minus
2.1.2008 20:10:31   
meta21
Ojla punce!

Zdi se mi, da vas že vse poznam, ker že kakšno leto spremljam vaše solze, smeh, strah, pričakovanje ... Marsikaj ste mi že razjasnile, zdaj pa vseeno potrebujem nekoga, ki me bo malo potolažil ali postavil na realna tla.
Torej... Za otročka se trudiva kakšnih 6 mesecev, vendar imam to (ne)srečo, da imam ciklus dolg od 21-25 dni (ponavadi 24) in je tako malo večkrat O kot samo enkrat na mesec. Danes je 28 dan od zadnje M. Kakšen dober teden me občasno bolijo bradavičke, v nedeljo pa se mi je zvečer nekajkrat za hip zvrtelo. Ker nisem upala pomislit na najboljše, sem vse pripisala M. Včeraj zvečer sem naredila test CB, pa je bil negativen oz. jaz še vedno trdim, da sem videla čisto bledo črtico tudi počez, ampak je moj rekel, da si jo, žal, samo želim in da je on ne vidi.

Kaj ve mislite? Je možno, da sem samo prehitro naredila test? Ampak saj mi zamuja že nekaj dni (glede na prejšnji mesec že 7 dni). Ali si delam lažno upanje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaostanek m in minus
2.1.2008 20:17:19   
Vali 81
če si videla majhen plusek potem je morda to to. meni so tudi novembra zamujale in sem naredila test bil je tudi majhen plusek in nato po 12 dneh user posted image . bila sem vsa razočarana. nato pa decembra jih ni in ni bilo. vendar se nisem upala naredit testa a ko je minilo 15 dni sem se le opogumila in bil je velik in debel plus. zato nje se sekirat in se sprosti če je + je +. želim ti veliko sreče in user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaostanek m in minus
2.1.2008 20:26:15   
polaris
Tudi jaz imam ciklus na 24-25 dni, se mi pa vsaj 1x letno zavleče tud do 30 dni. Svetujem ti, da test ponoviš, tokrat zjutraj, s prvim jutranjim urinom.

Veliko sreče, bom držala user posted image .

PS. pa še nekaj, če bi bila jaz na tvojem mestu in videla rahlo drugo črtico, me zlepa nihče ne bi mogel prepričati, da je ni...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaostanek m in minus
7.1.2008 16:43:24   
Vali 81
je kaj nouga javi se

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zaostanek m in minus
7.1.2008 17:43:35   
nf
Meta, jaz poznam kar nekaj primerov punc, ko jim je testek pokazal šele po 1-3 tednih po pričakovani M. Se mi zdi pa čist realno, da ti na 28. dan test sploh še ne bi pokazal, se mi zdi kar zgodaj. Ponovi čez par dni. Navijam da bo kaj! user posted image

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zaostanek m in minus
9.1.2008 12:50:01   
shelly
Živjo!

Jaz bom pa moje vprašanje kar pod tole temo postavila pa se opravičujem meti. Samo je že veliko tem odprtih pa ne bom odpirala nove.

V bistvu pa tokrat ne gre zame ampak za prijateljico. Stvar je pa taka. M ji zamuja zdaj že kar kakšen teden ali še malo več. V petek je naredila BC in se je po kakšnih 10h minutah pokazala rahla user posted image . Potem je danes delala CB in je bila ena čudna situacija. Tista vodoravna črta je bila kar črtkana, ni bila lepo neprekinjena, navpična pa se je pokazala šele kasneje in se zelo slabo vidi. Je klicala pa ji je svetovalka rekla, da je možno da je prišla vlaga noter, naj kupi še enega. Ampak pri drugem isto! Črtkana vodoravna črta, ki se je dobro videla že preden je delala test. Zdaj je zmedena, jaz pa tudi ne znam svetovat.

Zanima me kakšni so bili vaši testi CB? Glede na to, da M zamuja že toliko časa bi moralo že lepo črtico pakazat ali ne? Jo pa že tri dni nekaj boli trebuh...

Bom hvaležna za odgovore.

lp 

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?