Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...a telovadba vas muči
še posebej,ko ugotoviš spodaj,da si pozabu kluče od avta in podobne neresnosti in....že pihaš nazaj po štengah v 4 štuk
ga spet vzamem ven in nesem v kuhinjo dam v ležalnik pa se pomiri in tam zaspi,nesem v postlco spet se zbudi samo ne joka ampak jamra kot vedno predno zaspi in tako sem 5x še mogla not predno je zaspal,pol sem pa zize imela kot cunje,sem samo molila da se ne bo hitro zbudil in se je že ob 12h,samo so se glih toliko naplnile da je bilo dovolj -hvala bogu,zdaj si pa spet sezam kuham
upam da bo danes boljši dan,no jutro glih ni bilo lepo ,se je revež tako vkrampnil da se je spet tako z solzicami grozno jokal
tak da tiste ki je še nimate -ta boljša je res
....ko bi me sej se prijelo kaj takega,sam se volja že pri sosedu ustavi in ne gre naprej
Aja,pa na
sem vas pozabila povabit,a je kaj pridišala
...sej so mi popravli,sam prvi izračun me je na rit vrgu iz 50e na 120e
...no,zdej bo pa okoli 85e.še zmerej preveč glede na to,da mi delamo isto kot zmeraj,sosedje se pa na kalorifer grejejo..