Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 18:58:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
no
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 18:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc zakaj pa nevaren? Sej je tak čist prijazen no... sej ne grize ja no... to da skoz na hladilniku visi... to pa nisem jz kriva Buba... Neva se more spočit od silvestrovanja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
SC men kr neki odpre.... tvojga škratka pa ni nikjer
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Bubica... bi ti prav rade volje povedala, če bi vedela. sam moji radarji ne nesejo tolk daleč sam to ni podobno naši Nevi, da se tolk časa nič ne javi.... Morbit je pa v toplicah...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:02:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja se bo že javila .... še prekmal bi rekla Njuška...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc... kdaj maš že ti izpit? jutr a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajde... uživajte.... jaz grem nazaj "v nartabulšo družbo" (beri: knjige). Dijo!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
japs... pa se kao učim
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 19:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisi edina... Ma pa ja... jaz se tolažim z mislijo, da sam par mesecev še potrpim. Pa RES UPAM... da bom zdržala in uresničila moje načrte....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 21:35:33
|
|
|
|
purple
|
Čer. A je kera tu?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 21:36:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jst grem glih pod tuš in spat. še prej bom pa zalučala fotoaparat v steno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 21:43:33
|
|
|
|
purple
|
Najprej čestitke za poroko. Sem glihkar prebrala.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.1.2008 22:51:25
|
|
|
|
malecka
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.1.2008 9:35:40
|
|
|
|
HuAnita
|
A vztrajate še v novo leto, čveke?! Srečno vam želim - res izvirno, a iz srca!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 3.1.2008 10:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Itaq, da vztrajamo! Srečno tudi tebi!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 11:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Bubica... bi ti prav rade volje povedala, če bi vedela. sam moji radarji ne nesejo tolk daleč sam to ni podobno naši Nevi, da se tolk časa nič ne javi.... Morbit je pa v toplicah... Še enkrat,srečnega zdravega in bogatega letos. Nikjer nisem,ne v toplicah ne v vicah niti zdravim se ne od silvestrovanja,ker sva z Timijem(bajdewuej so ga pripeljali k meni,ker je hči imela ful vročino) tako sva praznovala skupaj,pogledala ognjemet in pol ure po polnoči sva že drnjohala. Odločila sem se,seveda,če mi bo zneslo,da se za nekaj časa poslovim od RR-ja. celo prešinila me je misel,da se izpišem.Pa nisem za drastične posege,ker vem,da si moram pustit možnost za vrnitev. Torej dekleta,lepo se imejte uživjte v klepetu še naprej. Upam,da me bo odpor kmalu minil.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 11:38:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva moja draga.... upam, da te ta odpor bo kmalu minil in, da se kmalu spet tle začvekamo.....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 11:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva... srečnega in zdravega tudi tebi... Pa res želim, da te odpor čimprej mine in se vrneš med nas. Vsaj jaz te zelo pogrešam.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 12:46:13
|
|
|
|
srki
|
O, punce, jaz sem tudi poskusila, če je odvisnos od RR res tako huda, pa prazaprav ni. zaradi obilce dela pred prazniki in med prazniki me ni bilo kar dolgo na RR, pa veste kaj, je šlo. Sem pogrešala čvekanje in vse take bolj udarne teme, ampak tako hudo pa ni bilo. Lena sem bila, da bi si računalnik prižgala, sem prav odpor do teh računalnikov dobila, zaradi službe. No, izpisala se pa že ne bom, tega razloga pa res ni. Zaenkrat je zatišje, pa spet malo čvekam, ne vem, za kako dolgo. No, pa mi povejte, kaj je kaj novega, takega drastičnega, res omembe vrednega . OK, Romana si je spremenila nick, to sem opazila. Klepetka je rodila, še kaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 16:20:26
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki O, punce, jaz sem tudi poskusila, če je odvisnos od RR res tako huda, pa prazaprav ni. zaradi obilce dela pred prazniki in med prazniki me ni bilo kar dolgo na RR, pa veste kaj, je šlo. Kako ti je pa to uspelo? Meni ne.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 19:55:40
|
|
|
|
purple
|
Čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 21:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooooooooooo babe moje (tle ni descu tko da lahk napišem)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 21:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 21:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A že kaj hujšate..... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.1.2008 21:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A že kaj hujšate..... ? ja... in za spremembo brez rumkugl. mam p zato monšerije
|
|
|
|
termometerLelly28 RRzanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?digitalni za pod pazduho (
15%)

z živim srebrom (
31%)

ušesni (
23%)

za merjenje preko čela (
31%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!