|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
1.1.2008 14:19:10   
N _ B
Uradni del je za mano user posted image .

Kje ste čvekice? Kako ste preživeli zadnji dan starega leta?

Pri nas je bilo prav luštno in smo uživali prav vsi. Medtem, ko je mami okoli šestih pripravljala večerjo (nič posebnega, ker več kot pojest ne mormo user posted image ),  je mož iz spalnice v dnevno na tla prinesel vse tri velike jogije. Po večerji smo šli drug za drugim pod tuš in v pižamo. Potem smo se kotalili, igrali, se smejali,..... maksimalno uživali na skupnem ležišču. Jaka je od utrujenosti ob pol osmih zaspančkal in kljub fronti, ki je divjala zunaj, spal tja do pol treh. Sem ga nesla v njegovo posteljico v spalnico in se nam je v dnevni pridružil proti jutru. Nika je omagala malo čez deseto, kmalu za njo sva pa še midva z možem zakinkala. Ob polnoči sva bila budna, si voščila, poslušala invazijo vseh sosedov zunaj ter ko je bilo mimo zaspala. Prav luštno je bilo, predvsem pa zjutraj brez nepotrebnega glavobola in zaspanosti. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.1.2008 12:42:12   
Anonimen
Samo toliko, da nas pomaknem gor, ker smo že skoraj na tretji strani user posted image .

Smo slabe čveke. user posted image

Uživajte še teh nekaj dni. Čimveč se crkljajte z vašmi user posted image in user posted image . Evo jaz grem dalje.

čav bav

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
2.1.2008 12:52:28   
KT
JAKA za celih 7 malih svečk user posted image

user posted image
ALINA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.1.2008 12:55:09   
KT
JAKA, MANCA & JAN

malo z zamudo pa vseeno iz srca

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.1.2008 12:57:07   
KT
Pa še naša borka HANA - čestitke za 6 mesecev user posted image

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.1.2008 17:01:53   
mentos
Ja, mi smo se ravnokar vrnili iz Pokljuke. Bilo je res super, Hana je bila prava navihanka, pridna, veliko je spala. Dan smo preživeli za sprehode, sonček je bil ves čas, kar toplo, tako da je bilo prijetno. Mamici ni bilo potrebno nič kuhati, saj smo imeli 3 obroke, res super apartma, in še zelo, zelo poceni. Bomo šli še poleti. 
Za silvestrovo se je zbudila ravno 2 min do polnoči, malo zajokala, tako da smo bili vsi objeti in nato takoj zaspala. Ne bi pa bila naša Hana, če ne bi spet štrajkala pri hrani. GH mi noče skoraj nič pojest le 40 ml mogoče sadja, drugače pa zdaj spet samo 80-100 ml mlekca, pa še to samo 4 obroki na dan. Ma vam povem, spet sem bila vsa žalostna, sama borba nas je, da bi le kaj spravila vase. Ampak naša miška sigurno ni nič lačna, ali pa ima ponovno tako obdobje.

Danes ima ravno 6 mesecev in že zdaj pazi na linijo, saj se je v l.2007 preveč zredila in mora zdaj biti malo na dietiuser posted image . Malo heca.
Smo pa ravnokar prišli iz vodnega parka iz Bohinja, ma bilo je super, čeprav se Hana ni kopala, ker mi je P prepovedala zaradi kože, ampak je vriskala, ko me je opazovala, se smejala in brcala, ker je mislila da bo tudi ona šla v vodo.

Lep preostanek dneva in vsi tisti ki ste praznovali vse najboljše.

KEVIN, ALJAŽ, TARA, JAKA, MANCA, JAKA, JAN, IN SEVEDA MOJA HANA VSE NAJBOLJŠE
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
2.1.2008 17:05:52   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Pa še naša borka HANA - čestitke za 6 mesecev user posted image

user posted image
naša borka spet štrajka pri hrani, in za povrh je našega sončka zmotil  ful suh zrak, ki smo ga imeli v sobi-prevroče, pustil prave rdeče male hrastice. Suh zrak in mraz ji čisto uniči kožo. Upam, da se znebimo tega atopijskega dermatitisa. Drugače pa HVALA, in poljub od Hane.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
2.1.2008 17:21:14   
mentos
Hana na Brezjah, gleda jaslice
user posted image
na Pokljuki, prvič se sankam
user posted image
na kuhanem vinčku z mamico in atijem
user posted image
na sankah
user posted image
v vodnem parku
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
2.1.2008 22:47:50   
ŠpelaP
Mentos - pravi zakladek je vaša Hana!

Vsem, ki v teh dneh praznujete obmesečnice,
želim vse naj naj! 
    user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.1.2008 7:22:47   
Padme
Včerajšnji dan je zgodovina,
današnji dan je darilo,
jutrišnji je skrivnost!
Naj bo včeraj lep spomin,
danes užitek in jutri nov izziv!
Srečno 2008....

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.1.2008 7:28:09   
Padme
Vsi, ki ste praznovali pa   V S E     N A J B O L J Š E . . . . .

user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 3.1.2008 7:39:17 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.1.2008 7:42:04   
Padme
Doobroo juutroo!

Evo meni se že kuha user posted image , tako da če je še katera za jo lep vabim, da se mi pridruži....

Končno so "redilni" prazniki mino, čeprav je bilo prav lepo, ker smo bili vsi skupaj doma in smo uživali maksimalno. Tako, da sem po 15 letih preživela silvestovo pred TV-jem in moram reči, da se ni televizijski program prav nič spremenil, še vedno vrtijo iste filme....user posted image Jaka je šel ob 20ih spat, midva sva si pripravila narezek s tatarcem, ob polnoči sva si odprla srebrno penino in se okrog 2 spravila spat....

Sva si pa tudi privoščila mal"samote"user posted image , Jaka oddala mojim staršem in dva dni smučala (31.12. in 1.1.)..... Je bil res užitek, Jaka je pa baje tudi užival.... Je bil prvič v varstvu tolk časa - skoraj cel dan.....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.1.2008 7:44:09   
Padme
Lepo, da se čez praznike niste tolk načvekala in ste se raje cartale, bom zdaj vsak lahko vse prebrala....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.1.2008 8:12:29   
Padme
Drugače pa je v teh parih dneh pri nas ful sprememb - Jaka sedaj že sam sedi, pogruntal je, da je ful dober biti tudi na nogah in sploh noče več sedeti v naročju, spodmika ritko in hoče na vsak način biti na nogah.user posted image Ko je na trebuhu, dela mostiček, visoko dviguje ritko in se postavlja na noge in ne na kolena.... Naučila sva se, da na meni ali pa na drugi osebi pokaže nosek in usta, na sebi pa še ne zna...user posted image

In pa že dva dni se ponoči zbujamo na vsako uro, podnevi pa spi 4x po pol ure - skratka totalno se nam je zmešal ritem čez dan, predvsem zaradi vsega letanja na okoli.....

KT domačo nalogo za 7 mesece ti pošljem kasneje, ko ga še zmerim, koliko je zrastel. Stehtali smo ga že in je v enem mesecu pridobil samo pol kile - je bil že cajt, da se nam mal ustavijo....user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.1.2008 9:29:21   
Kati81
NAJPREJ VSE NAJ NAJ V LETOŠNJEM LETU!

No mi smo končno spet v civilizaciji (LJ), ampak mi je tko pasalo mal odklopit vse skupaj, pa Kajo mal noni dat v varstvo in spet srečat stare prijatelje. Res super.

Mi smo silvestrovo preživeli čisto mirno v troje. Kaja je zaspala ob 22, midva pa z njo. Še dobro da je moj  bratec klical ob 23.57 da naju je zbudil in sva si lahko zaželela vse naj naj se še malo crkljala in spet sladko zaspala. Pa kajo malo pobožala seveda.

Drugače smo se pa tudi mi naučili nekja novih stvari. Znamo pokazat kje je lučka in ura (tikataka), pa rečemo papa, amaama in mama(kadar je hudo).
Zobkov pa še vedno ni. Jih tudi ne čakamo več, ko bodo bodo. Kaja se pa full rada igra s svojim stričkom (8 let) in ga sedaj ko smo nazaj v Lj full pogreša. Ji kar nekaj manjka.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.1.2008 9:59:14   
FLASK_A
Jutro!

Mentos, ful ste lušniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati, midva bova očitno mal pozna, ker se gospodič Jaka še niso izvolili zbuditiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.1.2008 11:00:18   
*ANA*
No najprej en dober da vsem user posted image

Vsem ki ste praznovali iskrene čestitke user posted image

Vsem mojim junijkam in sončom ter sončkom želimo veselo in predvsem zdravo leto 2008

No prazniki so za nami, pri nas  pa je user posted image še vedno na pohodu -zdaj si je izbral mene user posted image - od sobote sem kuhala do 40 vročine pa vse do pomdelka ko sem šla do dr- in je rekla bronhitis user posted image , potem sem dobila antibiotik ki zgleda ni kaj dobro prijel ker moram jutri nazaj- sicer samo ponoči ampak vseeno do 39 vročine user posted image .

tako da je atek še z nami doma ker nisem sposobna sama Svita imet user posted image .
Je pa Svit dobil še drugi zobek user posted image - KT 29.12 user posted image .

No zdaj grem pa ležat naprej user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.1.2008 14:11:26   
mentos
ANA, upam, da boste kmalu izgnali bolezen iz hiše. Pa eno user posted image user posted image , da se čimhitreje pozdraviš. Za Svita pa user posted image user posted image  za zobek.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.1.2008 14:56:42   
FLASK_A
Naš falot spančka, pa sem slike njegove sobice mal urejala... Evo link, če katero zanimauser posted image :

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2256144&mpage=1&key=&#2256144

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.1.2008 15:10:53   
Kati81
Full lepo prideva drug teden pogledat!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.1.2008 15:31:53   
Anonimen
Nikica da te še tukaj pohvalim. Res krasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.1.2008 16:42:03   
ŠpelaP
Nikical - ENKRATNO! Ful lepa poslikava sobice! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.1.2008 17:32:48   
FLASK_A
Hvalauser posted image  Sam Nogica, proti tebi se pa jaz kar skrijem, ti delaš še veliko lepše stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.1.2008 17:42:42   
KT
Še tu pohvala - user posted image user posted image user posted image  Bravo majstrca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.1.2008 21:34:20   
N _ B
Čer.

No, pa ste se le malo zbudile po teh praznikih. Jaz se vam le na hitro javim in vam pošiljam lepe pozdrave s Krka. Ko smo šli od doma je snežilo, bolj ko smo se bližali Primorju, bolj je bilo svetlo. Tukaj so nam prijaznejše temperature in celo malo sončka je bilo user posted image .

Lp in pridne bodite.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?