mentos
|
Ja, mi smo se ravnokar vrnili iz Pokljuke. Bilo je res super, Hana je bila prava navihanka, pridna, veliko je spala. Dan smo preživeli za sprehode, sonček je bil ves čas, kar toplo, tako da je bilo prijetno. Mamici ni bilo potrebno nič kuhati, saj smo imeli 3 obroke, res super apartma, in še zelo, zelo poceni. Bomo šli še poleti. Za silvestrovo se je zbudila ravno 2 min do polnoči, malo zajokala, tako da smo bili vsi objeti in nato takoj zaspala. Ne bi pa bila naša Hana, če ne bi spet štrajkala pri hrani. GH mi noče skoraj nič pojest le 40 ml mogoče sadja, drugače pa zdaj spet samo 80-100 ml mlekca, pa še to samo 4 obroki na dan. Ma vam povem, spet sem bila vsa žalostna, sama borba nas je, da bi le kaj spravila vase. Ampak naša miška sigurno ni nič lačna, ali pa ima ponovno tako obdobje. Danes ima ravno 6 mesecev in že zdaj pazi na linijo, saj se je v l.2007 preveč zredila in mora zdaj biti malo na dieti . Malo heca. Smo pa ravnokar prišli iz vodnega parka iz Bohinja, ma bilo je super, čeprav se Hana ni kopala, ker mi je P prepovedala zaradi kože, ampak je vriskala, ko me je opazovala, se smejala in brcala, ker je mislila da bo tudi ona šla v vodo. Lep preostanek dneva in vsi tisti ki ste praznovali vse najboljše. KEVIN, ALJAŽ, TARA, JAKA, MANCA, JAKA, JAN, IN SEVEDA MOJA HANA VSE NAJBOLJŠE
|