ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ajsika belgijski pir mi že 1 leto stoji v omari, ker ne pijem piva. A bi ga ti? No vprašam . No imaš vsaj še en razlog več, da me kdaj obiščeš. A rabim taki izgovor? Sej si grog tud omenjala sicer sem pa s kakim čajčkom ali tud samo vodo zadovoljna, glavno je dobra družba. Pri piru pa le poglej, a ni že poteku rok trajanja Eno neumesno vprašanje. Danes greva kupit pralni stroj, a imate kaki predlog katera firma je dobra? Lušta se nama candy, ker mora biti globina stroja 52 cm kar pa nimajo vse firme? Pa eno desko za peglat rabim, tako široko, mal bolj stabilno. V merkurju imajo eno za 100 evrčkov pa ne vem, če je vredna tolk denarja. Deske za peglanje imajo tud v Sparu, pa kar dobre in ne za dosti denarja men osebno je glavno, da je stabilna in ma dobro prevleko, to se pa dobi tud za 50 EUR. Pralni stroj - samo ne Gorenja! Poglej še kake Bosch, Whirpool ali Electrolux. Naj si prodajalci vzamejo cajt, sej ne kupuješ navadnih žarnic Candy sem imela, mi je delal ok ene 10 let, samo enkrat je šel programator, pa še to po ene 8h letih. Whirpool sem tud mela, nekoč v najemu, je bil fajni. Gorenje imam zdaj, pa je star 2 leti in je že 3x prišu serviser. Moja mama ima pa Miele, ki je men osebno jako drag men je važno, da ma možnost za pol perila, pa da porabi malo vode in elektrike, pa centrifuga vsaj 1200 obratov. no, sej je kar izbire