Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in zganjam norcije, vmes hodim na wc gledat ce je kaj priteklo - pa drzim urin, ker ne vem ce bom zdrzala do jutri zjutraj. aaaaaaaaaaaaaaaaaa, sem kar "malo" zmesana 
Soncnica....daj pokliči tega tvojga lubija naj takoj pusti koline iz rok in pride domu ....je treba
, pa zizike, enkrat me skelijo enkrat pa srbijo....se ne morjo odločit....sicer pa mi ni nič za jest...ampak mislim da je to posledica te moje gripe....k mi itak zdaj nič ne paše. Veš da vas majčic ne moram pozabit...ste k moje starejše sestrice, moje druge sestrice so te naše januarske borke, ta najmlajše pa bojo moje najmlajše sestrice...seveda če bom lahko z njimi ostala do konca
, le da če cilaš na palčko se še vse polulaš
(čajčki) za tiste, ki ste prehlajene ali pa imate angino oz. gripo. pa še en
tale rožica naj bo za vse srečke
.
, pa navijam
tako po tihem želim že celo večnost, pa sva malce odlašala z mojim dragim zdaj pa sva se odločila da je tega dovolj in sva hotela probati in po spletu okoliščin je pač tako da je on na enem koncu ta vikend jaz pa na drugem in da je O prišla ravno danes.
, če ne dobim službe.