Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:16:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR uni k mene gane je v albumu Kje????????????????????????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:16:22
|
|
|
|
mami_miki
|
no, da vidim album
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz bi pa škampe... Na škampe zna tudi, ali pa na jastoga...isto full mljaski :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR U jst bi pa tiste školjke na buzara al bianco.....k jih sanjam že dve leti , pa mi še kar ni ratal do morja pridet Uuuuuu, te ti zna pa Miško s hvara full dobre naredit.....s širokimi rezanci...za prste lizat, mljask. Kva me rajcaš zloba hudoba
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej daj ti mal tega Mišeka sem povabi... da da kak recept Saj pride, kakšno zimo....pa harmonko zna igrat. Meni je to full smešno, Dalmatinec, čist pravi in naša harmonka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:18:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz bi pa škampe... Na škampe zna tudi, ali pa na jastoga...isto full mljaski :)). no-jastoga pa še nisem jedla...smo se nekaj dogovarjali, da bi enkrat ga kupili, samo morš znat pripravit...to pa..hm...škampe še znam...ampak jastoga nimam niti kam dat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR U jst bi pa tiste školjke na buzara al bianco.....k jih sanjam že dve leti , pa mi še kar ni ratal do morja pridet Uuuuuu, te ti zna pa Miško s hvara full dobre naredit.....s širokimi rezanci...za prste lizat, mljask. Kva me rajcaš zloba hudoba Če te uni dedci ne.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:18:34
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej daj ti mal tega Mišeka sem povabi... da da kak recept Saj pride, kakšno zimo....pa harmonko zna igrat. Meni je to full smešno, Dalmatinec, čist pravi in naša harmonka to so najboljši žuri..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ...ampak jastoga nimam niti kam dat Čimprej ga poješ, pa je problem rešen...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:19:12
|
|
|
|
mami_miki
|
Pikec...a lahk vidiva album? plis...jaz pa Mič... plis..se ti dobra delam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:19:51
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo? malo težko ga skuhaš v banji tako sem mislila- kje ga pripraviš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo? Lahko tudi k meni, da ne bo banja problem... . Pa družbo ma, malo muho, bio.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej daj ti mal tega Mišeka sem povabi... da da kak recept Saj pride, kakšno zimo....pa harmonko zna igrat. Meni je to full smešno, Dalmatinec, čist pravi in naša harmonka to so najboljši žuri.. Vidm, da neki zamujam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:20:43
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo? Lahko tudi k meni, da ne bo banja problem... . Pa družbo ma, malo muho, bio. bio...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo? malo težko ga skuhaš v banji tako sem mislila- kje ga pripraviš... V veliki ponvi, malo višji.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Pikec...a lahk vidiva album? plis...jaz pa Mič... plis..se ti dobra delam Pikc, samo spomnim te :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:21:50
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ampak jastoga nimam niti kam dat U banjo? malo težko ga skuhaš v banji tako sem mislila- kje ga pripraviš... V veliki ponvi, malo višji. ja...mogoče pa bi našla kako... Mič-daj mi geslo pošlji za ogled tvojega albuma
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:21:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:22:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
Spat pejte.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič-daj mi geslo pošlji za ogled tvojega albuma Čakamo Pikc .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:22:36
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Spat pejte. Modelka!optimistka!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:23:05
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič-daj mi geslo pošlji za ogled tvojega albuma Čakamo Pikc . daj...prosim...si naju zrajcala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič-daj mi geslo pošlji za ogled tvojega albuma Čakamo Pikc . daj...prosim...si naju zrajcala Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikc :))
|
|
|
|
Folna kislinaaygoSte uživale folno kislino? že pred nosečnostjo in vso nosečnost (
25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (
8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (
3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (
15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (
31%)

je sploh nisem uživala (
18%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!