Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 12:33:05
|
|
|
|
januška78
|
Dober dan, Se še jaz po nekaj dneh malo oglasim. Najprej želim vsem vam in vašim sončkom zdravo, srečno, veselo in polno lepih trenutkov v letu 2008. Novo leto smo praznovali doma skupaj s prijateljičino družinico in je bilo prav super. Otročki so bili prav pridni. Manca se je malo pred polnočjo zbudila, popila malo čajčka in takoj nazaj zaspala. Trenutno je Manca malo prehlajena. Drugače pa kakšnih posebnih novosti pri nas ni. GH zelo rada je, zelenjava ji gre bolj v slast kot sadje, celo tekočine mi sedaj ob obroku malo spije. Vsem bolnim pošiljava kamione za hitro ozdravitev.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 12:37:47
|
|
|
|
zabica26
|
Ma ja, sej dokler nisem zanosila, si tudi jaz nisem predstavljala, kako bi bilo, če bi bilo... sem se navduševala nad to mislijo, ampak sem imela nekaj pomislekov. Ko pa pride do tega, si pa zadeve organiziraš tako, da zmoreš. Sem bila nad tistimi srečnicami, ki smo M dobile že 7 tednov po porodu...no, ampak tiste dvakrat sem že preživela. Sicer pa je zdaj organizacija na prvem mestu. Po vsakem hranjenu gre tamau mal spat, pa tut če samo za 20-30 minut, tolk, da si odpočijem, se najem, pospravim... sicer pa normalno letava naokoli, uživava, se crkljava... vse se da, če se dobro počutiš. Imam srečo, da jutranjih slabosti in podobnega nisem imela niti prvič niti sedaj, tko da praktično ne vem, da se kej dogaja...no, vem, ker trebuh že lepo raste - veliko hitreje kot prvič, ker je pač še vse razvlečeno! Tko da včasih že skačem v nosečniških hlačah... Pričakujemo v prvem tednu julija in kako bo takrat si pa še ne predstavljamo čisto, vemo pa, da bomo zmogli.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 12:42:30
|
|
|
|
zabica26
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica žabica . Dobra si. Jaz si ne predstavljam poroka, en še ne eno leto ,pa drugi na poti. Lepo in srečno leto 2008 vam želim. Pa uživaj spet v (jaz bi bila še enkrat ampak ne v drugo ). to pa res ni nič takega Če prišteješ še vse rojstne dneve, birmo, praznike, pa še en krst (našega julijčka) , medene tedne in še malo morje nenapovedanih dogodkov dobiš približno sliko, kakšen žur je za nas leto 2008. Drug let pa še enga , a ne
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 12:52:19
|
|
|
|
januška78
|
zabica26 za tako hitro odločitev. Želim ti lepo nosečnost in še naprej zelo dobro organizacijo. FLASK_A za fenomenalno poslikavo sobice. Si že razmišljala, da bi odprla s.p. poslikava sob
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:13:50
|
|
|
|
Kati81
|
Naša Kaja je včeraj čisto sama zaspala tako da sem jo položila budno v posteljo in ji prižgala vrtiljak, danes sem poskusila še enkrat sedaj po kosilu in jupi uspelo je. Upam, da bomo sedaj večkrat tako zaspali in ne bo potrebno več se crkljat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:32:36
|
|
|
|
N _ B
|
zabica26: čestitke za in naj ti čimlepše mine. Tako kot predhodnice si tudi jaz čisto ne predstavljam imeti dva v enem letu, ampak vem pa, da se vse da, ko si enkrat postavljen pred dejstvo. FLASK_A: uf, bom kar rabila nekaj časa, da bom preklopila in se navadila na nov nick. Pa od kod hudiča si ga privlekla? Sem že jaz tudi razmišljala, da bi še Jaka nekam vklopila, ampak je bil nick že zaseden, tako, da ostajam pri tem (do naslednjega prebliska ). za sobico. Super je.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:36:45
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Naša Kaja je včeraj čisto sama zaspala tako da sem jo položila budno v posteljo in ji prižgala vrtiljak, danes sem poskusila še enkrat sedaj po kosilu in jupi uspelo je. Upam, da bomo sedaj večkrat tako zaspali in ne bo potrebno več se crkljat. Jaka tako zaspi že kar nekaj časa. Od 3.-4. meseca dalje, če se ne motim, ampak le, ko gre spat v spalnico (opoldan in zvečer). Vmesne počitke dop. in pop. ga moram pa uspavat v naročju in ga potem odložim na kavč. Je 2. otrok in se je moral prej navadit na to, ker sem imela čez poletje Niko doma in ni imel mira v dnevni.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:43:29
|
|
|
|
neja24062007
|
Dan čvekice! Midve se dolgo nisva javile, saj sva bili malo na počitnicah pri mojih starših, malo smo se doma crkljali,... čas pa je prehitro minil in sedaj bova spet samevali cele dneve, ko atija ne bo doma . Pa saj bo... Sem prebrala, da ste vse imele podobno novo leto kot mi. Tudi mi smo spali že od 22.00 ure in od 23.40 se je naša princeska zbudila, se najedla in nato spet padla v globok spanec (do 00.15), ko jo je zbudil glasen pok nad hišo. Zgleda da je raketa ravno nad našo streho počila, zabobnelo je pa tako, da sem mislila, da se je kakšna hiša porušila . Moj je rekel, da še v vojni tako ne poka . No in ko se je Neja zbudila, sva gledali lučke in ognjemete, potlej pa je ob 01.00 že sladko spala. Novo leto je neznanec, prav lepo ga bo spoznati, mu zaupati, ne preveč pričakovati. Staro leto je minilo, ne oziraj se nazaj, novega pa ne priganjaj, presenetiti se daj. Življenje je potovanje za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsak potuje po svoje in si riše svoj zemljevid. Naj bo leto 2008 pot ZDRAVJA, SREČE in LJUBEZNI !!! Vsem, ki ste praznovali in ki praznujete Nikical: mah sorči, jaz se moram še navaditi na tvoj nivi nick (flask_a, al neki takega) za tako lepo okrasitev sobice. Kati81: oziroma KAJA, da si uspela zaspati sama. Za vse male bolačnke in bolančice en veeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiik šlepar zdravja in na kamione boščki mali, leto 2008 se je slabo začelo in 100000% se bo dobro končalo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:49:50
|
|
|
|
neja24062007
|
zabica26: , da si se odločila in boš imela enega za drugim . Želim ti lepo , da ti bo minila prelepo, hitro in brez težav. Sem tudi sama razmišljala o tem, da bi pri nas imeli enega za drugim in sedaj lahko samo rečem staršem, ki se za to odločijo KAPO DOL. Pa pri nas itak ne smemo zanositi v roku 18 mesecev po zdajšnjem porodu, no ja to pa ni več en za drugim, ane? Sicer pa še ne razmišljamo oz. smo nehali razmišljati v tej smeri.... ...mogoče....nekoč.... Zabica: leto 2008 bo eno veliko leto ŽUUUURAAAAA, tako se dela, bravo bravo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:51:24
|
|
|
|
nky 23
|
joj kako našega fanta zobki matrajo, pa to kar res ni
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:52:04
|
|
|
|
neja24062007
|
drnula: prosim, da tudi nas obveščaš o vseh novostih gradnje vaše hiške... tudi me bi rade bile del gradnje - če ne drugače pa da kaj lepega in novega preberemo o napredku.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:52:56
|
|
|
|
neja24062007
|
ojla nky23, kako kaj? Sem prebrala, da Kevina zobki matrajo... revček mali
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:54:44
|
|
|
|
nky 23
|
ŽABICA ČESTITKE ŠE IZ MOJE STRAni!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 13:56:44
|
|
|
|
nky 23
|
živjo neja. ja grozno je vse je v ustih, slini se pa tako da je okoli ust že tako zelo rdeč da je grozno, pa tako je jokav, da o tem da se miljonkrat zbudi na noč sploh ne govorim... pa kako ste kaj vedve???
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 14:06:20
|
|
|
|
neja24062007
|
evo naju. Zdaj pa se prebuja... se kmalu oglasiva pa pa
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 14:35:39
|
|
|
|
*ANA*
|
Lep pozdrav še od naju N&B boščka tvoja mala, za vsakega pa da bosta hitro OK. Žabica čestitke za ponovno in da bo vse OK.Lepo leto 2008 se vam obeta . FLASK_A kako kaj Jaka- je bolje? No mi smo OK, zjutraj sva šla s Svitom malo o razprodajah brskat in moram reči da sem kar zadovoljna . Svit pa je dobil vse kar potrebuje, Pia pa nič No saj bom tudi zanjo šla pogledat ampak počakam na Italijo- bodo razprodaje naslednji teden . NKY pri nas je tudi noro z zobki , milijonkrat se zbudi in potem full težko nazaj zaspi . No zdaj grem pa malo pospravt- Svit pa spi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 17:56:54
|
|
|
|
lidijad
|
..... Sanjsko Radostno Edinstveno Čarobno Nepozabno Obilno Ljubeznivo Erotično Toplo Odbito 2008 želimo vsem vam! Evo pa je že novo leto, kako hitro gre čas Ajda še nima zobkov, GH - najraje ima bananano in frutek od sliv, krompir, bučke. Ali že uvajate živila z glutenom? Pri nas pravi patronažana po 1 letu, zdravnica pa po 7 mesecih!? žabica-kaj naj rečem, bravo za !
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 20:42:50
|
|
|
|
Kati81
|
Da na hitro napišem da ne pademo na drugo stran. Evo mi smo stuširani, naoljeni in v pižami pojedli smo tudi že, sedaj še malo igre pol pa spat. Ena je spraševala glede glutena, mi po pravici povedano ga jemo že od 6 meseca, saj imajo kaše ki jih kupiš za po 6 mesecu notri gluten, potem poje tudi piškotek z glutenom, pa tudi brez, pa jajčne vlivance v juhi, pa zvezdice v juhi. Danes je pa pojedla svoj prvi obrok s testeninami. Tiste od barile mislim da so rsoni al nekj takega sem ji skuhala, zmešala z korenčkom in brokolijem, nisem jih nič zmečkala kar cele je jedla tko da je kar hlastala za žlico, pa malo sirčka je bilo še notri.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 21:16:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IIIIII, kako lušna je Neca v posteljici Kako se smejčka! Ful je lušna! Okice bi pa jaz po slikci rekla da ima zelene. No, a sem čist tretjo barvo od vseh povedala zdej ane Zabica, ti si pa čist not padla Ja bravo punca Pol pa hitro sporoči še kdaj bo tretji na poti. Carica Jaka zdaj spi, tako da samo še mojga počakam, pa greva pod kovter. Morava vsaj mal spat. Vročine sploh ni, ampak je pa siten do konca. Skos bi bil po rokah, spal v naročju... Upam, da bo kmalu konec in bomo spet normalno spali. So pa to pomoje res zobki, danes je spet imel drisko... N&B, ja, prejsnji nick je bil čist x, nobene povezave s čimerkoli in komurkoli od naju, tako da sem spremenila na vedno aktualno flaško Zdej tako Aventovo, potem pa kako drugo, pirovsko No, kakorkoli, tiste punčke nike ali fantka nika pri nas ni, tako da je bil prejsnji nick res brez veze... Drugace pa upam, da ste že bolje! Lepe sanje, grem še čajček nardit, da se mal pomirim od dolgega dneva pol pa ajat
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 21:44:55
|
|
|
|
N _ B
|
KT: malo z zamudo, ampak vseeno še brez opomina - moja domača naloga: Jaka 7 mesecev: 70,5 cm; 8400 g
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 21:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Drnula kako je lušna Neca. Pa bravo ker tako lepo stoji Jaz pa še slike uredim in nato
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.1.2008 22:38:55
|
|
|
|
ŠpelaP
|
zabica26 - čestitke za ponovno nosečnost. Kati81 - super za Kajo, da je sama zaspala. Vem, koliko je to vredno. Pri nas Sara že zelo dolgo sama zaspi v posteljici. Tim se je pa šele zdaj navadil sam zaspati v postelji, odkar imamo Saro, prej je vedno potreboval "spremstvo". Podobno, kot je rekla N&B za njena dva. Se mi zdi, da potem pri drugem prej vzpostavimo nek ritem ali red. Drnula - prava faca je vaša Neca! Za barvo oči, se pa meni zdi, da so sivo-rjavo-zelene !
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 8.1.2008 7:42:09
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro Mi smo že vstali, a se mi katera pridruži pri sveži -je ravnokar skuhana . Neca je pa carica , pa kako lepo že stoji - mi smo še daleč od tega, ampak bomo že .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 8.1.2008 8:28:21
|
|
|
|
Padme
|
Dobro jutro! ANA jaz se ti pridružujem pri . Zabica26 vse čestitke za in želim ti, da bi potekalo mirno, zdravo in veselo.... Drnula prav prisrčno nasmejana je tale tvoja hčera , za oči bi pa jaz rekla da so sivo - rjave. Pri nas ima Jaka tudi eno mešanico rjave z sivo modrim robom...
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?