|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
7.1.2008 22:01:17   
max81
evo mene, ne nič nisem zaključila, sam sem mogla mal starn od kompa, ker me tko tišči v trebuhu, da je groza...taleuser posted image  mi bo pa dal vetrauser posted image

tudi, mi si že ogledujemo dopust, vendar dalj od krka ne bomo šli..mogoče naslednje leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.1.2008 22:02:45   
Aja1
Evo, ura je odbila 22 in Aja1 gre spat  user posted image .

Nočko vsem. Naj bo mirna.

Vsi bolančki, pa naj se zbudijo čimbolj zdravi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.1.2008 22:03:42   
max81
user posted image sej pomoje kr več ali manj vsi živimo en mimo drugegauser posted image user posted image , a ni to žalostnouser posted image .....če ni na šihtu, si pa zarad keša ne mormo privoščit, ker skoz neki pride vmesuser posted image , da je potrebno kej uštimat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.1.2008 22:05:29   
Anonimen
Ja, nas je zgleda večina v tem klubu.

A res nobena nima nobene idej za mini dopustek? user posted image

Aja1, mirno nočko.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.1.2008 22:06:31   
max81
na pa bodo spet vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj pride šele ob polnoči dam, še jutr je popoldan, pol je pa spet 2 dni frejuser posted image user posted image , ampak more pelat mojo mami s kužom k veterinarju, ker mu že en mesec iz učka teče gnojno in se sploh noče pozdravtuser posted image ...upam, da ne bo dobil kakšne mrene...jao sam še tega se manjka

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.1.2008 22:09:05   
viv_
user posted image user posted image  Bravo Ana Anouk user posted image  Mami zdej se pa pazi, da začne šibat...

MucaMaca, če vam paše, pol v Sloveniji maš toplice zdele, ali pa Portorož, mal po bazenih, pa mal špancirat...

Mi mamo dol pri Puli eno mini mini vikendico, pa greva tja. Sej bi uzela tamale sabo, ampak je garsonjera, tko da ni posebi spalnice in pol mi je trapast, dava tamalo spat in gremo lahk še mi. Če bo sreča, se bomo mal razširili in bo do poletja še spalnica. Upam, da bo ratalo... Sicer pa res rabiva mal bit sama s seboj, pa da lahk 5 besed v miru spregovoriva, da ni že vmes "ati, mami, lej to, Zarja..." user posted image user posted image

Za polet gremo pa ali na Vis, Mljet in Lastovo ali pa na Korziko. To bomo šli za ene 16 dni. Pa glede na to, da mam jaz še fuuuuuuuuuuuuuuul dopusta, bom pol pobasala mojo mami in tamalidve, pa bomo šli še za neki časa v Pulo. Sploh če bomo do tacajt zrihtal spalnico bo super! Pa poleti niti ni tok hudo, ker še vedno lahko sediš zunaj, pozimi pa lih ne moreš...

Ma sej bo kmal boljš user posted image  Gledam zdej Mirno, je že tok velika punca, pa nobenih cirkusov več z njo, pogovarjaš se ko z enim odraslim... Ampak jaz sem že dva kroga odtekla, tretjega pa ne grem več... Ve mate pa po večini še kakšen krog pred sabo user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.1.2008 22:43:34   
majas
Čer!
Spet sem prepozno sedla z aračunalnik.. a joj jaz...

Kaja se mi nekaj zbuja user posted image pa danes sem tudi jaz zagledala levo štirkico. 3 še nima. Pa je koooončno pokukal ven 7 zobek, dolgo je rabil.

Jutri pa zgodaj spet vstati user posted image   lep jutrišnji dan in lahko noč.

Ja viv smo imeli danes malo sončeka samo ne dolgo, zdaj pa dežuje user posted image

Zamima držim pesti

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.1.2008 22:44:13   
majas
Max ti pa tudi počivat.. te bo dragi že pocartal ko pride domov user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.1.2008 23:20:37   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Max ti pa tudi počivat.. te bo dragi že pocartal ko pride domov user posted image

eh, zdej bom pa še mojga počakalauser posted image , itak bo pa zaspal pred mano tko ...cartanje odpadeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
8.1.2008 8:17:01   
viv_
Juuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

Zlata medalja user posted image

Jebela cesta mulc... Sem ji šla ob 2h ponoč dat sirup, pa do 4 ni zaspala nazaj... Sem čist zalimana user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
8.1.2008 8:19:53   
Nogavica
Jutro!

Spali smo dobro, bujenje samo 2x. Zjutraj pa sede zraven mene in reče zaza user posted image , pa že vlači majico.

Pa 6. zob je dobila user posted image . Tako imamo spodnji enki, zgornji enki in zgornji dvojki. Grem napisat na oni forum za seznam.

Nos je tudi že boljše, ni več tako zabasan.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.1.2008 10:13:22   
Anonimen
Midve sma pa se dons prvikrat zbudile šele ob petih zjutri!    
user posted image  user posted image  user posted image
Sicer se je zvečer enih parkrat zbudila, ampak takoj nazaj zaspala. No sem bla vseen fejst vesela, da je tak fajn spančkala. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.1.2008 10:25:57   
max81
jutro, danes sem pa jest spala za en drek, tastar je zasedu  celo postlo, na wc sem mogla ponoč..pa se še kr ni spokov na svojo stranuser posted image user posted image

za kosilo bo danes kr neki iz pogrej in pojej variante, ker se mi ne da kuhat, edin tamali morm neki narest...jej sploh se mi ne da kuhat, pa tko rada drugač kuhamuser posted image

vreme totalno depresivnouser posted image

zdejle sem komi pokofetkala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.1.2008 10:47:24   
marella1
Dobro jutro!

Mi smo se tudi danes prvič zbudili šele ob petih. Je bila pa zjutraj taaaako sitna user posted image , kr neki je cvilila. Upam, da ne zbolimo.

Sem šla pa danes malo po razprodajah pogledat, Lani moramo kupit že nove čevlje (št. 22user posted image ), pa jaz sem imela tudi ene zagledane v Geoxu pa jih valda niso imeli več.

Viv: Vis, Mljet in Lastovo so super ideja. Saj veš, če boš kaj rabla mi sporoči na ZS.

user posted image user posted image za Ano

Aja: si dobila pošto?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.1.2008 10:59:46   
Aja1
dan.

Midve sva se zbudili ob 8ih user posted image . Uau, nisem vajena, da toliko časa spiva. Zbudila se je pa samo ob 5ih, ko je mojmu na ves glas budilka zvonila user posted image Sicer smo pa prav lepo spali user posted image
Zdaj nima več vročine. Ne vem, kaj ji je včeraj bilo user posted image Je že vsa v elementu. No...zdaj je že sitna.

Marella, ne vem, ker imamo poštni predal (odkar smo zgubili ključ od nabiralnika). Sva z Nejo pa sami doma in ne morem it pogledat user posted image . Bom popoldan mami poslala. Komaj čakam. Hvala user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.1.2008 11:01:02   
Aja1
Že št. 22 ima Lana? Naša ima 18 user posted image Še vedno nosi prve čevlje. Imam doma troje full lušne št. 20 (zimske) pa zgleda, da jih ne bomo rabili user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.1.2008 11:12:09   
Anonimen
Ka smo dans vsi spali do 5ih? user posted image Tisti  v klubu neprespancev/skoraj neprespancev.

Mi tud moramo it nove čevlje kupit, prve je mela št.17. user posted image Zdaj smo pa menda že na 18. user posted image
Smo zanč mel en obisk, poba star 8 mesecev, ima čez 9 kilc in št. noge 22. user posted image
A. se je kar stiskala in cartala pr njem, pa pri njegovi skoraj 6-letni sestrci tud. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.1.2008 11:16:09   
Anonimen
user posted image Ciciban je že mel popust. Js sn pa misla, da majo zdaj januarja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.1.2008 11:39:32   
Aja1
Pol je Ančka tudi bolj na majhni nogici user posted image

Marella, kdaj odpotuješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.1.2008 11:46:06   
Aja1
Lepi novi avatarčki Marella, MucaMaca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.1.2008 11:48:06   
Anonimen
Hvala, hvala. user posted image Ti vedno opaziš spremembe. Lepo. user posted image

Neki mi povejte, a tisti user posted image , ki prespijo noči spijo z vami v spalnici ali v svoji sobici?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.1.2008 12:11:52   
Aja1
MucaMaca, sicer mislim, da nismo med tistimi, ki prespijo noči user posted image , ampak vseeno ti bom odgovorila. Naša spi pri nama.... Imamo njeno posteljo tik ob najini (na eni strani brez ograje, tako da praktično spi z nama). Včeraj ponoči je zlezla na moj povšter in tam spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.1.2008 12:14:19   
Zamima
evo, punce, dobro ste držale pesti! Sem danes DIPLOMIRALA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.1.2008 12:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

evo, punce, dobro ste držale pesti! Sem danes DIPLOMIRALA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk je padlo, devetka al desetka user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.1.2008 12:31:04   
Anonimen
Aja1, daj mi neki povej. Kulk zasluži približno nekdo z 5.stopnjo izobrazbe na UE user posted image

Ti veš take stvari. user posted image user posted image

Ana mi v naročju spi, zato dodajam tisti vprašaj in ne tapravega. Pa nekam vroča se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

ALI JE ZAKONSKI SVETOVALEC ŠE VEDNO TABU
carmencita

Ali bi poiskali pomoč zakonskega svetovalca, če v zakonu/zvezi škripa?

Nikakor NE (tujemu človeku nebi zaupala svojih intimnih težav v zakonu) (16%)

Mogoče (37%)

DA, SEVEDA (obrnila bi se po nasveti strokovnega zakonskega svetovalca) (46%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!