atena777
|
MalecKa_mateja naj te Sveti Kristoof spremlja na cesti! Aja sem pozabila povedat. V Davidovi skupini je ena punčka, ki je čisto Tjaši podobna. Ampak res - njena dvojnica! Sem prvo pomislila, ko sem skozi vrata stopila, ja kaj pa Tjaša dela tu, potem sem skapirala, da to ne more biti mogoče in sedaj me zanima, ali imate vi kakšno sorodnico z imenom Alja? No in prvi dan uvajanja, ko sem se še smela malo vključiti v skupino sem to deklico tolažila, ker se mi je tok smilila. Ful je bila boučkana in smrkuček ji je tekel in se ni mogla potolažiti, ko so hrano delili, ker še ni bila na vrsti. Potem se šla k njej ji obrisala nosek, pa tisto verižco sem ji dala, ki sem jo imela na srečanju in je nehala jokati. Sem bila tok vesela. No drugače pa sem materinsko krizo uvajanja v vrtec danes lepo dala skozi. Jutri bo pa itak ok., se mi zdi. Ah škoda, da se Visnjaa in Malecka_Mateja nista spoznali, sem ze cakala porocilo! Zbilje povejte kdaj, samo midva pred 13h ne moreva, ker imava uvajanje ta teden vsaj dopoldan. Meni paše Zbilje, da grem mal na friški luft. No mi uvajanja še nimamo sama sreča, ker je Maj zadnje cajte noro občutliv...k nobenemu noče u naročje, pa če smo doma al pa pri babicah...samo midva s fotrom in noben druk...tolažm se s tem da sta s fotrom telepacko povezana in oba naenkrat histerična...da ti vidš dons histerijo obeh......zase sploh nimam cajta, prošenj še kr nism oddala ...tko da...po prvem boljše bo Mislim, da je to čisto prehodno obdobje, tudi David ga je imel. Sedaj zadnje čase pa je ful kazal znake socializacije. Prav potrebo je dobil po še enemu za preganjati se z njim. No mi že vemo približni datum kdaj delati na drugem- Januar 2009 . Pa-pa
|