|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
8.1.2008 15:57:03   
nky 23
no pa sem našla ta presneti kabel.
takole je blopri nas za božič:
user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.1.2008 16:00:21   
nky 23
in še naš falot:
user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.1.2008 17:37:19   
Kati81
evo spet nas bo vrglo na drugo stran.

No sem ravnokar zvedela da so našo sosedo našli mrtvo, tlele na enmu hribu in je naredila baje samomor. Mislim hudo, groza mi sploh ni jasno. Se mi družina zelo smili.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.1.2008 18:08:17   
mentos
pozdravljene

Hana nam trenutno spi, no že skoraj ves dan, je prava zaspanka, 1 uro pokonc, nato 1 uro spi. Danes sva vozičkale na sončku, bilo je fajn toplo, res luštno. Zjutraj nas je obiskala babca, da nam je začela govort o gh, no skoraj nič novega. Pri 7 m lahko začneva z meskom in sicer bel meso, pri 8 mesecu pa lahko že je stvari, ki jih imamo že mi na jedilniku .user posted image ja res super, to bo še zanimivo, če že zdaj štrajkamo. To pomeni, da za zajterk lahko že popapca kruh in paštetko.
Zdaj sem ji vso gh zmiksala, vendar mi je odsvetovala, naj jo samo pretlačim z vilico. Prav tako naj ji začnem dajat surovo sadje, jabolko.. Z citrusi, kivi, pomaranča naj počakava do 1 leta, prav tako med in oreščki. Ker pa smo alergiki, moramo pa povprašati katere jogorte lahko jemo... Vam povem, slišal se je ful na izi, vendar, če bi naša Hana saj kaj odpirala usta, bi še šlo. Mislim, da bomo mi začeli tam nekje pri 1 letu, saj upam da. Drugače smo pa spet na istem, imamo borbo za flaško, je skoraj nič, zato nam spet toliko spi. Ne vem kaj je naši muli, se odloči da ne bo jedla in štrajk. Jutri imamo posvetovalnico in cepljenje, mi je že brez veze govort da spet ne je, ker ji ni nič. Mi je dons še babca rekla, da se ne smem sikirat koliko poje, ker otrok to čuti, vendar lahko je govort, še težje pa naredit.

Zdej pa grem še malo kavč popeglat, naš je šel na nočno smuko, nato pa greva s Hano v banjo, čofa, čofa.

nky:ful ste fletni, pa vaš korenjak oz. falot je kot cukrček.
kati: Kaja je pa prava punca že, ful je napredna, se boji, da ji ne bo kaj ušlo, zato raje prej poskusi. Res je pridna, BRAVOuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.1.2008 19:45:39   
majrim
KT....a na konzervice si pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.1.2008 20:58:56   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

KT a je to tist ta nov lokal na vrhu, k je lepo zrihtan(nikol ne pogledam kako je ime lokalu, my mistake).

Ne, ta je spodaj zraven Kokoške, poleg dvigala za v prvi štuk - no, vsaj mislim, da se tako imenuje.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.1.2008 21:08:23   
N _ B
Čer.

Pri nas so že vsi pod kovtrom, le jaz še strašim.

Jaka je bolje, le nekaj še kašlja. Bom še počakal, kaj bo jutri. Če se mu ne bo umiril, se greva v četrtek pokazat k p. Tudi Nika je že uredu. Danes sva bili pri dermatologu na kontroli in je ok. Od rojstva ima namreč na ledvenem delu eno znamenje in ga 1x letno hodiva kazat.

Drugače je pa našega Jaka tale teta luna dons kar dobr zadela. Že ponoči je čukal kot sovica Oka. On namreč ne bi spal. Sem ga vzela k sebi v posteljo, ampak se ni dal. Mi je navijal lase, me cukal, praskal, se priklopil na moj nos, ko sem ga pristavila, če bi še jedel, je on namesto vlekel, pihal,..... kr neki. Zjutraj bi frajer seveda spal. Mami zombi je pa morala vstat.

drnula: tale vaša hiška mi je skoz bolj všeč. Tako toplo deluje. Neca je prava slika. Ful je luštna in se frajla že zna postavit pred objektiv.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.1.2008 21:32:18   
januška78
SREDA, 9.1.2008, ob 10.00 v Mercator Centru Šiška

Prijave:
1 Nikical (kje in kdaj plačam vstopnicouser posted image )
2 Kati
3 KT
4 Padme
5 Januška

A pol se dobimo v lokalu zraven Kokoske ali v tistem v zgornjem štuku?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.1.2008 21:46:18   
januška78
Drnula Kako je Neca luštkana, pa tako lepo se že dviguje. Mislim, da te zaradi njene hrbtenice nima kaj skrbeti. Če bi bila še prešibka se ji verjetno ne bi uspelo takole dvigovat.

Kati Kaja je pa že tako pridna, da gra na kahlico user posted image . Vaditeljica na telovadbi je začela svojega sinčka dajati na kahlico pri pol leta in je bil pri 1,5 letu že brez plenic podnevi in ponoči. Zanimivo, da nekateri smatrajo zgodnje uvajanje na kahlico za mučenje.

nky kako luštkana družinica ste.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.1.2008 21:48:10   
Kati81
Se dobimo kar v tem k je predlagala KT, zraven Kokoške, že vem kateri je.

No se vidimo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.1.2008 22:01:59   
N _ B
Saj res, ve se jutri dobite. Bi midva tudi prišla, ampak res ne upam zaradi Jaka. Kljub temu, da je že kar ok, nočem, da bi na to še kaj več pokasiral. Poleg tega bi bilo tudi ne-fer do vas in vaših malčkov, da bi ga pripeljala med vas.

Uživajte in spijte kavico še za naju.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.1.2008 22:28:14   
Kati81
N&B bmo spili kavico še zate.

Pol se vidimo pa drug teden. Al kaj?

No naša princeska že spi, mi se pa nikakor ne moremo spravit spat.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.1.2008 23:32:35   
Anonimen
Drugače je pa našega Jaka tale teta luna dons kar dobr zadela. Že ponoči je čukal kot sovica Oka. On namreč ne bi spal. Sem ga vzela k sebi v posteljo, ampak se ni dal. Mi je navijal lase, me cukal, praskal, se priklopil na moj nos, ko sem ga pristavila, če bi še jedel, je on namesto vlekel, pihal,..... kr neki. Zjutraj bi frajer seveda spal. Mami zombi je pa morala vstat.

Čisto enako bi lahko napisala jaz. Pri nas je vsak dan nekaj drugega v planu. Bomo vidli kaj nas čaka danes user posted image . Sem pa imela do sedaj obiske, zdaj še malo tle gor prečekiram in spat. Sem se najbrž že navadla na kratek spanec user posted image . N&B želim vam mirno in prespano noč.

Lepo nočko tudi vsem ostalim

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.1.2008 7:59:02   
nky 23
dobro jutro!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.1.2008 8:50:06   
Kati81
Dobro jutro. Sem pri kakavu in pecivu, k kavico bom spila v Mercatorju. Moram hit, da dam pol še Kaji jest pa zrihtat in greva.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.1.2008 8:50:51   
januška78
Dobro jutro,

Kako ste kaj? Mi smo pokonci od 7h, no Manca se je po dobri uri tako zmatrala, da sedaj že počiva. Jaz sem že skuhala malico in kosilo za našo princeso (kupljenih kašic sploh ne marauser posted image  - če povem po pravici mene tudi že po vonju odbijejo, okus pa je tudi bolj tko tko), ker bova danes verjetno kar cel dan preživeli v Ljubljani. Bomo šli popoldne z mojim user posted image  mogoče še v šoping.

nky kako kaj Kevin?

Zdaj grem pa še do konca pospravit stanovanje.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.1.2008 8:54:44   
nky 23
živjo!
Tudi Kevin je bil buden že nekaj do sedmih, malo prej pa ga je prav tako zmanjkalo. ja Kevin je kar vredu, razen zobkov, ki ga matrajo je zelo priden in navihan, kako pa kaj Manca? in kaj bo imela dobrega za malico?

Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.1.2008 8:56:13   
nky 23
jaz grem pa jutri malo po trgovinah, morem Kevinu malo garderobo zamenjat, pa mogoče še kaj zase najdemuser posted image  

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
9.1.2008 9:09:24   
januška78
Manca je kar pridna, je prava babnica - firbčna, rada šopingira in veliko čeblja. Za malico bo imela jabolko in hruško, za kosilo pa malo korenčka, brokolija, cvetače in malo več bučk.
No zdajle se je že zbudila, tako da se počasi greva zrihtat za odhod.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
9.1.2008 9:10:09   
nky 23
lep dan vama želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2095
9.1.2008 9:11:31   
januška78
Tudi vam s Kevinom želiva lep dan.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
9.1.2008 9:17:05   
FLASK_A
Midva tudi ne prideva. Se vidimo raje drug teden, ko bom ziher, da je Jaka že OK. Pa načvekajte se pa en kofetek še zame srkniteuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 2097
9.1.2008 9:31:43   
Drnula
kupljenih kašic sploh ne mara - če povem po pravici mene tudi že po vonju odbijejo, okus pa je tudi bolj tko tko

januska - enako

Jaz sem pri kofetku potem pa v akcijo - tokrat organizacija in nabava cevi in jaškov za vse napeljve v hišo. Po pravici povedano se mi ta posel tokrat  user posted image Ko bi jaz jaj vedela o ceveh in ko bi se mi dalo še o tem študirat. Pri tem se pa res ne zanesem na svojo pametuser posted image

Hja, pa še ena 'zanimivost' v gradnji od včeraj. Zvečer sva šla tja in v mansardi pregledava položen pod. No, v mansardo še niso narejene orignal stopnice, samo inprovizoriš in naslonjene na brune zgoraj. In da ne bi poškodovali brun so na original brune postavili še eno 'odpadno' in vse prislanjali nanjo. No, včeraj pa vidim, da so pod položili lepo natančno okrog nje, ga lepo izrezali ... tko, da je ta zdelana in zmahana odvečna bruna ostala not in ti že na prvi uč pade, da nima logike, da nima kaj tam delat, pa še vsa se maje, ker je samo pripeta in ne zbita skupaj . Kriza, čist brez pameti ! ! ! Si kar predstavljam, ko bom prišla tja mi bodo najprej rekli, če je vse po sreči zgroženo, zakaj jih na to nisem opozorila ... kriza ! Zdaj mi morajo na tem delu pod zamenjati. Sama lepa opravila za danes user posted image

No, ve pa tačas veselo kofetkajt, vozičkajte in čvekajte.

lpp

Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.1.2008 9:34:42   
nky 23
Drnula ti kar tečnari in zateži saj boš ti tam živela in ne oni, pa naj kar lepo popravjo saj so sami to zakuhali!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.1.2008 9:39:34   
*ANA*
Dobro jutro še od naju.

Mi smo pokonci že od 6:30 user posted image , zdaj pa falot že spi user posted image , jaz pa tle čekiram malo.

No punce fajn se imejte in še za nas kavico spijteuser posted image , pa kako fotko nam potem pokažite user posted image .

Drnula ti kar teži, saj veš da mora biti kot mora saj boš ti notri živela in nja bo tako kot si ti želiš. Saj so si sami krivi.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?