|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki alergije na KML?
8.1.2008 22:47:05   
ALEKSA13
Pozdrav,

mojega 5 mesečnega sinčka že od rojstva hranim z Aptamilom. Nekaj časa se že dogaja, da poje manj mleka kot ga je npr. mesec dni nazaj, pa tudi ga moram včasih malo prisilit, da sploh poje kaj. Razen prvi obrok zjutraj ob 8,00 (spi celo noč in je lačen) poje lepo in veliko (200-270 ml). Zdaj pa je že dva dni katastrofa! Samo zjutraj poje obrok, potem pa cel dan pri vsakem obroku precej malo ali pa nič. Danes zvečer pred spanjem ni hotel niti enkrat potegniti cuclja. Zgleda tako, da potiska cucelj iz ust in se zraven ful joka. Pred 5 dnevi sem prešaltala na Aptamil 2, za zdaj ga še mešam z Aptamil Pre-tega je jedel do zdaj (tako so mi svetovali, da se navadi 2). Sicer sem mu že dva dni dala poskusiti malo rižolinota in malo bučk (žličko, dve), pa tudi še ni preveč zainteresiran.
Zanima me, ali bi lahko zavračanje mleka pomenilo alergijo na KML? Pred nekaj dnevi so se mu tudi na bradici pojavili čisto drobni rdeči izpuščaji, včasih bolj vidni, včasih manj. Ali bi se alergija pokazala šele zdaj, prej pa ne in kakšni so še znaki ??? Ker z alergijami nimam nobenih izkušenj, bi vas prosila za kakšen nasvet. Hvala, lahko noč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 22:52:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Znaki alergije na KML?
8.1.2008 22:54:12   
massylou
Ne bi si upala za ziher trdit, ampak to se je nam tudi dogajalo. Pa ne zaradi alergije ampak zaradi bolezni (ko je imela VI. bolezen) in pa vsakič, ko je zobek ravno na tem, da se prebije na plano.

Je pa tudi naša alergik in ko ima alergijo, jo ima po celem obrazu (pikica pri pikici), kar se razširi še na vrat, pregibe, ritko...

Če je mali tudi sicer sitkan, brez volje, odklanja igro in hrano... je možno da ga zobek matra.
Ni pa nujno seveda. Bodi pozorna v vsakem primeru in spremljaj tudi temperaturo. Če bo narasla nad 38, raje kliči zdravnika da boš ziher in mirna.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Znaki alergije na KML?
8.1.2008 22:59:59   
lelaval
Najstarejša ima alergijo na KM - po 3 mesecih sem ji začela dodajat Aptamil in že po 1 obroku je v loku bruhala, telo pa imela celo v izpuščajih - kot bi se valjala v koprivah. Alergija se v roku 20 minut pojavi, tako, da mislim, da gre za nekaj drugega.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Znaki alergije na KML?
9.1.2008 8:00:25   
Alfabeta
Najbolje bo, če bo user posted image  vztrajal, da se obrneš na zdravnika. Tudi jaz pa mislim, da ni alergija na KML, ker samo zavračanje tako majhnega otroka ponavadi ni to. Verjetno mu kaj drugega ne paše. Lahko mu zobek raste. Kaj pa afte po ustih, si kaj pogledala? Izgleda kot sledi od sesirjenega mleka, obloge po jeziku ali notranjosti ustk? Ali pa rdečina? Karkoli nenavadnega po ustih? Lahko bi dobil tudi slinavko, nenazadnje.

,Jaz bi prej stavila na to, da je kaj v ustni votlini narobe. Ker potem otrok ne more jesti,  ga manreč zelo boli.

Alergije se pojavijo v obliki izpuščajev, driske, bruhanja,... kot so ti že predhodnice povedale.

Srečno!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Znaki alergije na KML?
9.1.2008 10:24:35   
tatam
Ja alergija se lahko pojavi kasneje.Nam so se začele kožne spremembe pri 8.mesecu starosti.
Kar se pa vprašanja tiče,se strinjam s predhodnicami,da to ni znak za alergijo.
Kot so napisale,lahko so zobki-našidva takrat tudi zavračata flaško,ali pa kaka bolezen.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?