mentos
|
pozdravljene Hana nam trenutno spi, no že skoraj ves dan, je prava zaspanka, 1 uro pokonc, nato 1 uro spi. Danes sva vozičkale na sončku, bilo je fajn toplo, res luštno. Zjutraj nas je obiskala babca, da nam je začela govort o gh, no skoraj nič novega. Pri 7 m lahko začneva z meskom in sicer bel meso, pri 8 mesecu pa lahko že je stvari, ki jih imamo že mi na jedilniku . ja res super, to bo še zanimivo, če že zdaj štrajkamo. To pomeni, da za zajterk lahko že popapca kruh in paštetko. Zdaj sem ji vso gh zmiksala, vendar mi je odsvetovala, naj jo samo pretlačim z vilico. Prav tako naj ji začnem dajat surovo sadje, jabolko.. Z citrusi, kivi, pomaranča naj počakava do 1 leta, prav tako med in oreščki. Ker pa smo alergiki, moramo pa povprašati katere jogorte lahko jemo... Vam povem, slišal se je ful na izi, vendar, če bi naša Hana saj kaj odpirala usta, bi še šlo. Mislim, da bomo mi začeli tam nekje pri 1 letu, saj upam da. Drugače smo pa spet na istem, imamo borbo za flaško, je skoraj nič, zato nam spet toliko spi. Ne vem kaj je naši muli, se odloči da ne bo jedla in štrajk. Jutri imamo posvetovalnico in cepljenje, mi je že brez veze govort da spet ne je, ker ji ni nič. Mi je dons še babca rekla, da se ne smem sikirat koliko poje, ker otrok to čuti, vendar lahko je govort, še težje pa naredit. Zdej pa grem še malo kavč popeglat, naš je šel na nočno smuko, nato pa greva s Hano v banjo, čofa, čofa. nky:ful ste fletni, pa vaš korenjak oz. falot je kot cukrček. kati: Kaja je pa prava punca že, ful je napredna, se boji, da ji ne bo kaj ušlo, zato raje prej poskusi. Res je pridna, BRAVO
|