beyba
|
Evo končno sem spet not padla in sem in Mojca košarka namesto stanovanja, čist moška fora. Za njih mora bit vedno čas .Imajo par stvari, ki so pač pomenbne, bol pomembno je samo če si 'napol mrtva' pa ti nihče drug razen njega ne more pomagat. Vrjetno je to pri tvojem košarka, pri mojem pa je to kolesarjenje. Te razumem. Tut če se full skregaš ne bo kaj dosti pomagal, ker ga itak ne razumeš, svoje bo pa tako ali tako naredil in ni prav da od njega zahtevaš da naj nekaj naredi in si kot njegova mama. Moj je men še zabrusil, da je potem vseeno če se nazaj k mami preseli, če nima' nič ' svobode!!! NEkako tako je pri nas. Se ne splačasekirat, sam enkrat ko boš ravno prav žleht, pa bo on kaj želel takoj od tebe, pa ti ne boš mela časa in ne bo dovolj pomembno, potem na vzrok-posledica ugotovijo, kako to je in se iz tega učijo(na žalost pogovor ne pomaga) Alea, Dellinda držim peti za bolniško da bo vse tako kot je prav in kot mora biti! Nya- za novega leta dan sem šla domov na sarme, potem pa po neumnosti spila čez 3deci toplega donata-rezultat(popoldne preživet največ 10 m od školke zaradi rednih dežurstev Alea-tašča, svakinja.... ne bom izgubljaa besed. Vrjemem da si jezna in imaš prav, kar pa ti nič ne pomaga. Ne eno ne drugo. Prav je da poveš dragemu da se ti ne zdi prav in da nii dolžan skrbeti za finančne zdrahe svoje družine. Povej mu kitajski pregovor da lačnemu človeku bolj pomagaš, če ga naučiš loviti ribe in jih pripravit, kot če mu jo serviraš na pladnu. Spuščat se pa v prepir zaradi tega se ne splača, ker bo trenje sam med vama. Vsekako pa neodgovorno smrklo je res da tza čez kolen. Vpraši kdo bo kazen plačal, če jo dobi policaj, ki ni sam 1800Eur.... Pomoje da nisem nič spustla.... Uh sem se kar zmatrala Aja sem pa informatik...Ker pač je tok učiteljic, pa zdravstva...
|