Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Rožica, če ti ni hudo zaradi denarja, so najboljši ultrazvočni inhalatorji, ki meglo razpršijo v manjše delce. Mi smo našega dobili v Sanolaborju. Mislim, da ga predlaga tudi pediatrinja na MON-u. Tule si preberi:
. Sem bila zelo ponosna, še posebej, ker so ga spet sodelavci in sodelavke vidle in je bil tak dobrovoljček. Jih je gledal, se jim smejal,... Mamica pa seveda v
. So mi sodelavci rekli, da zelo dobro zgledam, sem si mislila, kakšni hudi šarmerji in lažnivci. No, a dene pa vseeno dobro
.
Kakšne razmake imate med obroki, koliko časa od začetka enega jedenja do začetka naslednjega me zanima. Pa če lahko pripišete ali polno dojite, dodajate ali samo adaptirano mleko.
in 42cm obseg glavice
, kaj pa naj, če je mleka samo en požirek, ona je pa lačna
za zdravje!!!
ona pa je spala kot top. Tok sem se ustrašla da so se mi roke še neki časa za tem tresle. No potem smo naštimali občutljivost na maksimum, ker imamo dormeo in je debelejši od ostalih jogijev. Zdaj zapiska včasih kadar ji preoblačim posteljico in nisem pozorna in se plošča premakne in ni na ravnem.. tako da pazim da jo vedo naravnam da ne doživim še enega živčnega zloma.
- nam se je pa začel dogajat da nam spuščajo vse plenice k smo jih do zdej probal. Sploh ne vem kaj je narobe. Probal smo mullerjeve, active fitke, lumpije, fixies - vse puščajo - to se dogaja zadnjih 14 dni. Pa ni hudič da je ne znamo več zavit? Če jo zavijem jaz ali moj je isto... smo najprej mislili da jo pač slabo zavijem ampak očitno ji vedno spušča pa tud plenice so vse iste... pri strani ji gre po hrbtu navzgor in je mokra in tako vsak dan in čez noč. To se zgodi ko spi. Spi pa na boku - je mogoče to krivo? Kaj naj naredim? Sem že prav slabe volje ker je vedno mokra, se mi prav smili.
Vsi otročki jokajo, če imajo pred samim pregledov preveč dražljajev pa še iz reda so, ker se morajo navadit na novo okolje. Za Miha se spomnim, da se je vsakič drl, kot da bi ga dala iz kože, Maja pa še trzne ne
menstruacijo