Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

se je prikazala v vsej svoji 'lepoti'... Kaj naj rečem, očitno ne bom prva, ki bom letos presekala te -, tako da do naslednjega meseca predajam štafeto drugi so-klomifenki. Moram rečt, da me ne daje kakšna huda depra, nasprotno - nekako sem danes posebej naspidirana. Potihem sem tudi upala, da ta mesec ne rata, ker sem se odločila, da moram ta mesec dat nekaj kil dol - to pa ni glih fajn delat, če si noseč, ne?
...
Bili smo pridni, a pridna sva tako že bila, pa ni ratalo :) Imam vso statistiko evidentirano, ker včasih sem se ob kvalitetnem tajmingu seksa ful prepričala, da zdaj pa mora ratat. Pa vse vemo, da temu ni tako! Seveda pa sem optimistična in vesela, da sem s svoje strani naredila vse kar sem lahko. Zdaj je pač prevzela mati narava...več kot naredimo se itak ne da, a ne? :)
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
)
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
!
Upam, da boš po +, ki ga zagledaš, še vedno z nami. Moramo biti optimisti, ne?
nonstop že 14 dni. G. mi je rekla, da če nama v 3 ciklusih ne uspe, da me pošlje k dr. Rešu. Pa me je kar groza ko se na to spomnim.
,komi cakan konc tega leta da pridem tm.