Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.1.2008 23:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Če se že moram odločit...PMPMS, sklepam da je to PO..ker sem glih imela, tako da je to edino možno.Zginteeeeeeeeeeeeeeeeee Pred-, med- in po-menstrualni sindrom Se mi je zdelo ja.... Sej veš... ne vem kako to je... se pa trudim razumet
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
kva kofe al ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:28:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ha?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
haha?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR haha? Jutro! Kaj se pa tebi že na vsezgodi smeje?Ironično?Veselo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:36:07
|
|
|
|
Udb
|
Dan. JAz pa poležavam! Sicer z vročino...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj udb si se nalezla od tvojega prestolonaslednika?Pa ja te ni, gripa zahvatla?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:39:21
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Oj udb si se nalezla od tvojega prestolonaslednika?Pa ja te ni, gripa zahvatla? Po moje so se skrbi maščevale - ponoč sem zakuhal - zdaj je že bolje, sm mal se mlahavo počutm.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje zdravjese že en mesec nekje potepa po svoje,mene pa pušča v težavah Najprej grlobol,nato zobobol ta vikend,sem imela gornjo žnablo,kot,da so mi silikon vbrizgali,danes pa še poln nos,kiham in šmrcam.skratka lovi me,pa nič konkretnega,samo,da mi gre na živce,ker si pol nesposoben kaj pametnega delat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Če mi rata se bom jutr hahahahahahah-jala, ve pa z mano.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Če mi rata se bom jutr hahahahahahah-jala, ve pa z mano. No potem,padržim pesti,da ti rata,da nam bo vsem uspelo se hahat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 8:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja neva, men pa sploh tam enkrat jeseni al pa konc leta....jupiiiiiiiiiii....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej ti si pod srečno zvezdo rojena,pa prava borka,in pridna in vstrajna,zato ti bo ratalo,kot vse doslej.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh neva s tvojih ust u božje uhe... sam moja srečna zvezda je dol padla k sem se rodila.... Drgač pa kako mate dol? Je že poletje? Jst še kar sanjam školjke na buzaro na bilo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah,bejš no,ko si se rodila??!!!!Optimizem,draga moja,dejmo več optimizma. Dobr no,uspeva ti na študijskem področju,to sama vidiš,pa ne radi višje sile ampak tvoj lasten trud je pomagal.Glede zasebnih zadev bo pa tudi napočil zate čas,ni vrag,da ne,reci si,mora pa pika.Moje mnenje,je,da ne more vse naenkrat prit,bo pošas,eno po eno.Verjaem vate in tvoje sposobnosti,da ti bo tudi,kar si največ želiš v življenju uspelo.Čutim,da bo tako. Ko bo napočil tudi tak čas zate,se spomni teh besed.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti neva, a pr vas ne rečete tko mal u hecu da je srečna zvezda dol padla ob rojstvu? Sem mislila, da je to vseprimorska fora, ne pa pesimizem....K pr nas je to tko mal kukr že pregovor...Razen če smo primorci pesimistični, kar se mi pa lih ne zdi.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:39:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jUTRO! Men je ratalo v 2 minutah 10x polit mleko iz ene šalce. Zdej sem pa obupala...in sem se odločla da bom brez zajtrka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa duda?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 9:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kaj pa duda? Kam si pa včeri zginla?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 10:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jst? Tisi zginla...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 11:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR jst? Tisi zginla... Nope... ti si zginla... Jz sem ti še neki pisala.... pa ne duha ne sluha No sicer pa nema veze. Aja... a pol mi boš poslala CD?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.1.2008 11:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ti neva, a pr vas ne rečete tko mal u hecu da je srečna zvezda dol padla ob rojstvu? Sem mislila, da je to vseprimorska fora, ne pa pesimizem....K pr nas je to tko mal kukr že pregovor...Razen če smo primorci pesimistični, kar se mi pa lih ne zdi. Ne bivedela za to foro,prvič slišim Bo že tako,kot pravijo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 13:37:24
|
|
|
|
Njuškalo
|
Phe...tukaj ste samo, ko jaz stražim, da mi težite, vidim Če mene ni, nobena še povoha ne te teme
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 13:39:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuši, itak. Maš srečo, da ravno nimam dela.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 15.1.2008 13:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
a še niste umrle?
|
|
|
|
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)

nekje med 3-6 letom (
30%)

z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!