Tanayya29
|
Jutro čvekice! Laubica najbolje da pokličeš svojo zdravnico in jo vprašaš za nasvet.Jaz bi ti pomagala,pa ne vem kaj lahko in kaj ne.Pomoje je tako najbolje. Upam,pa da čimprej ozdraviš . Barika hvala za opozorilo.RV je res en hudič(sem ga sama doživela,v vrtcu,otroci so pa res bogi,ko tole fašejo).Zato,ga bom jaz dala naslednjič cepit. Katera še razmišlja o tem? Sicer sva mi2 s Tajem ravno včeraj fajn se naužila trgovskih centrov od milerja do merkatorja pa tko.... Scuba si včeraj tut igrala poker?Ti povem,da bom še jaz začela,me prav mika . Ajtak zalivančki kaj to pomeni(prosim,razsvetlile ma,kdaj sem res za luno).Drugače pa novalac ja, za zaprtje. Sej vem,da sem za luno,ampak a mi lahko ena napiše postopek za temenca....kaj naj nardim,bom danes izvedla . Gruška hvala za plavanje.Moj je rekel,da bo poskusil kako uredit.Tistga za temence pa nimam jaz. No,jaz si skoz umivam roke in posledica je obupne roke!!!! Mam sto krem iz lekarn(linola fetta,eucerin,eno iz arnike,pa mi nič ne pomaga )Še iz elcomom si mažem(pa ni nič bolje).Sedaj sem poskusla zvečer mazat z olivnim oljem,upam,da bo kaj bolje . nemrak super za dieto .Mi2 z možem jo mava tudi(on se bolj drži kot jaz).No,saj kg nimam več tok v plusu,mam pa fajn obročke okrog trebuha itd.... Nič,šibam mal pospravit. Pozdravček.