|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
15.1.2008 20:14:15   
Aja1
Ja, jaz moram zdaj počasi pospravit premajhna oblačila (68 in 74 gre skoraj vse v škatlo), razen bodiji 74-80 so ji še prav.
Kakšne številke zdaj nosijo vaši? Naša največ 80. Kašna stvar je prav tudi 74, kakšna pa 86.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
15.1.2008 20:36:04   
Zamima
Zala nosi 80/86,... 74 ji je pa večina vse premalo user posted image , ji pa zdaj kupujem samo 86 in večje št 

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
15.1.2008 20:49:50   
ircica
Kostja je še na 80, bomo pa počasi presedlali na 86, samo da mama najde čas, da se zapodi v trgovine. Čeprav, če bo pogosto v službi tako, bo kar v prekratkem hodil.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
15.1.2008 20:58:23   
Aja1
Jaz vas počasi zapuščam. Grem kar spat, ker bo jutri dolg dan. Bom v službi do 17ih user posted image .

Mirno noč vsem.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
15.1.2008 21:32:38   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Kakšne številke zdaj nosijo vaši? Naša največ 80. Kašna stvar je prav tudi 74, kakšna pa 86.

Isto. Kupujemo pa 86.

Mi smo tudi včeraj v Hoferju kupili dvoje plišastih hlač, ker bombažnih ni bilo več št.86. Sem hotela vzet še večje, pa sem si potem premislila. Sicer so bile ful lepe - zelene z belo črto in bele z zeleno črto, ampak sem potem razmišljala, da bi bele bile bele ravno 10 minut, tako da sem jih kar pustila tam. Vzeli smo še troje žabic, take lepe, ki imajo na riti neko slikico (stale so 1,80€) pa dva para zokenčkov z bremzami (ista cena).

Danes smo šli v mesto brez vozička. Saj bi bilo vse o.k., če bi imeli več časa, tako pa je dragi polovico časa Živo nosil, ker drugače ne bi nič zrihtali. V C&A sta se onadva vozila po tekočih stopnicah (Živa je seveda sama stala), tačas ko sem jaz brskala med cunjami. Pa itak nisem nič našla. Ko sem šla v Mullerja, sta pa onadva ostala zunaj in je Živa preganjala uboge golobe in kričala na njih.

Živa ima tak zanimiv način izražanja navdušenja - spusti nek krik, ki ga drugi ne razumejo kot "pozitiven" krik. Zadnjič sem vozičkala s prijateljico in se Živa tako navdušuje nad semaforji (kriva je Mobitelova praznična reklama) pa mi prijateljica reče, da lahko gremo počasi proti domu, če Živa protestira, ker se ji ne da več vozit user posted image . Sem ji razložila, da je to krik navdušenja. Potem ga je po poti doživela še parkrat, npr. pri hišah, kjer so viseli Božički skozi okna ali pa kjer so utripale lučke.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
15.1.2008 22:07:45   
majas
Čer!
Zdaj pojedla čokolešnik, sem bila tako lačna da nisem zdržala no.

No midve že od nedelje spančkave same, in Kaja zjutraj ko se zbudi in ko jo dam k sebi že začne klicati ati, ati in dviguje odejo če se ji spodaj skriva. Ko se igra v dnevni pa se spomni na njega leti do računalnika in pogleda če je mogoče tam. Včeraj pa je strica tako stisnila k sebi in govorila ati,ati.. jaz pa samo govorim da je ati v službi, da pride hitro. Strica pa je seveda zamenjala če je enka kot ati, samo očala in malo bradice ima. Bogica no, se mi kar smili. Jutri zjutraj pride domov, komaj čakam.

Joj kako zunaj piha, grozno. prav paše biti notri na toplem. Kaja mi spančka že od 18.30m je danes čez dan samo pol urice spala, pa ni hotela več.

Tudi mi smo pri številki 80, kopujemo že 86... hlače pa še vedno nosi tudi 74. Bodiji 74 pa so ji že vsi premajhni.

Pa za vrtec čakamo na odgovor, upam da čimprej. Kajo pa zdaj čuva sestrina tašča ki živi nad nama in mi po eni strani paše. Nikamor se ne rabim vozit, pa hitro sem doma. No vsaj nekaj pozitivne pa čeprav mi je tako težko nekoga obremenjevati.

Sladko spite, lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
15.1.2008 22:24:51   
majas
Pa seveda hvala vsem za vzpodbudne besede in pesti. Res ste zlate

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
15.1.2008 22:26:00   
majas
user posted image

pa še ena slikica kar tukaj.. ne morem verjeti da je že tako velika, komaj ko pogledam slike vidim.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
16.1.2008 11:02:22   
Anonimen
Prva?! user posted image

Mi smo spet spali ful slabo, ponoč se je drla ko mali vragec, kar tako pač za brezveze, vmes pa zehala 300 na uro.
Srčno upam, da hitro dobimo še preostale zobke in da bomo potem končno prespali noč kot se spodobi.

Jaz imam čisto sveže blontne pramene, se kar boljše počutim, sem že mela narastek za zjokcat. To je to.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
16.1.2008 11:15:50   
viv_
Sam na brzino...

Iz sobote na nedeljo je bruhala Zarja. V ponedeljek zvečer Mirna, tako da smo pristali na urgenci. Včerej je bila slaba komplet bajta, mi2 in moji starši. Tako da sva danes z Mirno še doma. Štala. Najhujš je to, da more moja mami v petek pobrat šrafe ven iz noge. Upam, da bo OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
16.1.2008 11:16:02   
Zamima
naša pa ima zadnje dve noči, vsako noč svojih 10 minut zabave user posted image , kar na lepem se začne jokat, nimam pojma zakaj a sanja kaj al kaj za vraga je to zdaj user posted image , traja par minut, potem se še enih parktat obrne v posteljici pa spet malo joka, in to kot bi imela uro naštimano ob 5.30 zjutraj user posted image ,... potem pa zaspi nazaj, nimam pojma kaj ji je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
16.1.2008 11:23:32   
Zamima
viv, ojej, obe punci ste imeli v bolnici? user posted image

user posted image , upam, da se čimprej pozdravita

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
16.1.2008 11:37:27   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

viv, ojej, obe punci ste imeli v bolnici? user posted image

user posted image , upam, da se čimprej pozdravita

Ne ne, na srečo nista bili v bolnici. Bruhali sta obe...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
16.1.2008 11:39:10   
Zamima
aja, uf user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
16.1.2008 13:20:36   
majas
Oj!

Evo služba za mano, pridem domov pa so dali Kajo ravno spančkat. Prav paše.
Hitro nekja skuham potem pa bo tudi moj počasi v sloveniji.

Danes zjutraj ko sem se peljala delat me je celo pot spremljala mavrica, prav lep občutek.

Boga Mirna in Zarja, samo da je zdaj vse ok.

Zamima mogoče pa se Zali res kaj sanja,,, bogica.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
16.1.2008 13:26:49   
Zamima
novica dneva: zala šiba po stanovanju user posted image , no ja ne morem rečt, da že hodi, ampak je na dobri poti user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
16.1.2008 13:29:13   
Aja1
Bravo Zala user posted image user posted image user posted image . Še malo, še malo, pa jo boš Zamima lovila okrog user posted image

Jaz sem se pa zdaj namalicala....zdaj se mi pa delat ne da user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
16.1.2008 13:32:54   
Zamima
ja se spusti od mize pa pride do mene user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
16.1.2008 13:33:31   
Zamima
Ooo  majas user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
16.1.2008 15:15:50   
Aja1
Mrk?

No, bom pa jaz malo počvekala. user posted image

majas, ja naši otročki zelo hitro rastejo....še malo, pa nam bodo že fante (punce) vozili domov user posted image user posted image . BTW, tvoja Kaja je pa pravi srček user posted image .

Bomo zvečer kej čvekale? Midve bova spet sami doma (moj bo šel v nočno) in recimo, da bo Neja spala, jaz bom šla pa malo z vami čvekat. Se dobimo? Se moramo vsaj prek neta dobit, če nam že v živo ne uspe user posted image . Sicer pa jaz predlagam en termin spomladi, da bomo lahko zunaj.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
16.1.2008 15:43:37   
Zamima
aja1, se strinjam, tudi jaz sem za to, da se dobimo spomladi,... Zdaj sem dala Zalo spat, je bila prej tak naspidirana da joj user posted image , jedle sva pa danes zelenjavno juho že 3x, ker za eno rundo poje le nekaj žličk, ji pa dam velik kos korenčka ven pa krompirja pa sama v roko prime in je user posted image , vsaj nekaj poje. Zdaj vriska v posteljici, dvomim, da bo kaj kmalu zaspala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
16.1.2008 15:46:27   
max81
dannnnn..no danes smo se potepali, malo zapravljal, dala v trgovin 30 ojrov, hladilnik pa napol prazenuser posted image
bolniki mali želim, vam hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image
kaja je pravi cukrček
Zala superuser posted image user posted image  za korake
Aja1 ti pa ne govor o čveku, ker prva sklizneš s kurami spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
16.1.2008 15:49:15   
max81
naša se je pred kšno uro in pol zbudila, je pojedla, pol je pa ratala čist spet zaspana, zdej bo pa glih kar postlco razstavla, pa vriska..ah kr nj bo še mal gor, ker me danes ful križ boli, pa tko mi mali razgraja, pa dol tiši...non stop sem na wc-ju...u glavnem utrujena sm...spala danes nisem skor nič
pa skoz bi sam jedla, fora je pa v tem, da ne vem kajuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
16.1.2008 15:52:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja1 ti pa ne govor o čveku, ker prva sklizneš s kurami spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz čvekam, dokler ste tukej. Če ni nobene, grem pa spat user posted image . Sama s sabo lahko v postli čvekam user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
16.1.2008 15:53:22   
Aja1
Max, da ne boš šla ti že danes rodit. Hitr poslikej buškota user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Zavarovanje- adriatic ali vzajemna?
Admin

Dodatno zdravstveno zavarovanje- Adriatic ali Vzajemna?

Adriatic (36%)

Vzajemna (39%)

drugo (25%)

Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!