Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Se mi zdi, da je v spalnici bolje spal. Pa sej ne letim k njemu takoj, samo tedaj, ko je "že skor kriza" In našla sem ga kontra obrnjenega v kinderpetu (noge-glava), enkrat si je nogico vn čez rešetke porinu... Js pa nič - sem mislila, da samo trmari

tako pridni v varstvu. Pri nas pa danes ni bilo tako. Evo sem pustila v varstvu in me kliče gospa po eni uri, da naj pridem, ker se ful joka. In jaz res grem in se je tamala tko jokala, da ne morte verjet. Ko me je pa vidla, je pa v joku začela kričat in cvilit, joj, men se je ulil
, da čimprej ozdravijo! Pri nas je zdej kr u redu Eva, čeprav je pa še vedno ne! 2 žlički da v usta, to je pa to! Ne vem, kaj naj naredim!
Pa nogic tudi ne zna nazaj dobit, ko jih enkrat porine vn čez rešetkice!
). Matic je ful zrasel in je zelo komunikativen. Maša je pa tako lepo vzgojena deklica in tako prijazna, da se je David neverjetno dobro počutil pri "Margitovih".
Jest bi kr še bla mal doma. Pa kakšno 7 na lotu bi zadela. Se mi že
.