|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
16.1.2008 16:33:34   
Anonimen
Ojla pupe,
naš ima 6,5 mesecev pa me zanima ali mu lahko dam v zelenjavno kašico gres. A ve vašim otročkom ga dajeste. Z GH smo pa začel pri 6 mesecih. Najraje pa ima sadje ker je sladko najmanj mara pa korenček.
A slive tud dajeste, jaz od sadja sem dala samo jabolka, banane in danes prvič breskev, mislila sem da se bo udašil v njej še kozarec je hotu pojest tako mu je dobro.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
16.1.2008 16:38:20   
Kati81
KT DN: 7 mesecev, 7800g in 70 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
16.1.2008 16:39:39   
Kati81
Če prav vem gres vsebuje gluten, tko da odločitev je tvoja ali mu daš ali ne.

Jaz sem moji dodajala rižolino od milupe tisti, ki nima dodanega mleka (v modri škatli).

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.1.2008 16:40:05   
ŠpelaP
Končno mi je uspelo malo priromati sem gor. Sem že včeraj zvečer nekaj brala, pa sem morala po hitrem postopku prekiniti in iti rihtati moje bolančke.

Najprej: Sustarma - dobrodošla med junijskimi čvekami!

No, pri naši pikici mi bo počasi, ampak res počasi, očitno le uspelo z uvajanjem GH. Danes in včeraj je že malo jedla in ne več samo okušala in obračala stran svoj zafifan nosek. Ja, že zdaj zafifa nosek in se obrne stran, če ji kaj ni všeč.
Še bolj je pa prifrigana, ko se hoče priflikniti. Že prav nastavi in našobi usteca, da ji damo poljubček. Potem se pa ful navihano nasmehne.

Drugače je pa pri nas glede bolezni pestro. Tim hodi inhalirati k zdravniku, ker kašlja. Včeraj je začela kar pošteno kašljati tudi Sara. Danes je morala dati še urin, kjer so našli neke bakterije. Zdaj bom pa jutri izvedela ali bo dobila kar že antibiotik ali bodo vzeli urin še za urikulturo. V petek pa sta tako oba naročena na pregled - Tim na ponovni pregled zaradi kašlja, Sara pa zato, da se bo videlo, kaj je z njenim kašljanjem. Bo verjetno tudi potrebovala inhalacije. Pa še sitkana je po vrhu. Dlesen, kjer je leva enka, ima že ful nabreklo in rdečo, zobka pa še ni od nikoder. Sranje! Timu gre že na bolje in je sorazmerno s tem živahen. Ma saj je bolje, da je zdrav in živahen kot bolanček!

Pust - Sara bo bela zajčica, Tim pa bo Miki mišek!

Zdaj pa moram iti, se vam javim še pozneje. Se mi je Sara zbudila in se že cmevka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
16.1.2008 16:55:09   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Dobro jutro še od naju, mi smo vstali šele ob 9.15, potem kahlica, pa oblačenje, hranjenje Kaja in sedaj še mami.

Takrat je Jaka že skoraj drugič vstal. user posted image  Sedaj že eno uro spi opoldanski krepčilni spanec. Pri nas noben ni nikoli tako dolgo spal in verjetno zato tud otroc ne. Nika je bila še bolj zgoden ptič kot Jaka. Jaka zadnje čase vsaj do 6:30 - 7-ih potegne, Nika je pri tej starosti vedno okoli šestih rogovilila.

Dojenčki naj bi v tem obdobju ponoči spali cca. 12 ur. Seveda se tukaj zanemari dejstvo, da se npr. zbuja vsaki dve uri, al pa da bi se rad igral od 3 do 4 zjutraj.user posted image Pri nas gre Jaka spat okrog 20ih in "spi" do 8ih zjutraj, mogoče kakšno minuto prej. Včeraj npr. je šel spat šele ob 21ih, se je zjutraj sicer zbudil ob 8.15, se 20 minut igral v postelji in sam nazaj zaspal do 9.40. Tako, da glede teh "12 ur" se Jaka kar drži.
Vaš Jaka pa koker vem hodi spat bolj zgodaj in jasno tudi bolj zgodaj vstane?user posted image Seveda so tu tudi izjeme, a ne Alina, ti verjetno potrebuješ še mal lepotnega spancauser posted image ...
In kdaj gre spat Kaja?

Ja veste tkole je: po moje je naša Alina pri mamici vidla morje gubic in potem se je ustrašila, da morebiti ne bi še ona postala takšna in si raje nabere malo lepotnega spanca - zdele jo spet nekaj krivi user posted image  - po moje ne bo zdržala do večera user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
16.1.2008 16:58:43   
KT
sustarma - DOBRODOŠLA user posted image  med včasih malo večje in včasih malo manjše čvekice. Ampak domačo nalogo bo pa treba naredit, veš! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
16.1.2008 16:59:36   
KT
ŠpelaP neskončno user posted image , da bosta Tima in Sara kmalu zdrava.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
16.1.2008 17:09:37   
Padme
Ojla!

No po kosilu smo spali dobro urico in pol, tudi mami...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
16.1.2008 17:14:58   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Če prav vem gres vsebuje gluten, tko da odločitev je tvoja ali mu daš ali ne.

Jaz sem moji dodajala rižolino od milupe tisti, ki nima dodanega mleka (v modri škatli).

Jaz uporabljam gres od milupe, ki je brez glutena in že z dodanim mlekom. Je od 4 meseca dalje in se meša z vodo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
16.1.2008 17:23:42   
januška78
Dober dan,

Vidim, da ste danes zelo razpoložene za čvekanje. Sem vas komaj uspela prebrati.

Najprej sustarma dobrodošla  user posted image user posted image user posted image  med nami.

Jaz sem bila danes malo v službi, Manca pa prvič v varstvu pri tašči. Sem dobila občutek, da mi niti ne bo tako hudo iti nazaj delat. Manca pa je bila tudi zelo pridna v varstvu, tako da bomo še kdaj ponovili.
Sem se pa kar malo čudno počutila, ko sem bila brez vozička in v petkah.  

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
16.1.2008 18:50:09   
Drnula
Za pusta ... ha, ti vraga, pri tej gradnji sem še na najpomemnbnejši praznik skoraj pozabila. Hmmmm ... da jo pogledam. Vragec user posted image user posted image moram še mal pomislit. Po moje bi ji miška pasala. Ampak bo pri nas pa tud mami ziher kaj. Sam ne čarovnica. To je že itak.

Jaz sem imela danes super dopoldne. Zmenjena sem bila z zidarjema da od včeraj dokončamo s polaganjem cevi, jaški ... in so za danes rabili bagra, pa električar je moral prit .... in jaz na vse zgodaj v spanju oblečt Neco, jo pelat k moji mami pol ure proč in od tam spet pol ure do hiše in tam čakam, čakam in čakam in bager že pride. Pokličem k zidarju in pove da je bil danes napovedan dež in je pobe poslal v Idrijo na pokrito gradbišče user posted image user posted image jaz sem mislila da me bo kap. Bager in električar sta oba zaradi mene spreminjala plane in jaz sem tam menjala barve iz zelene v rdečo, vijolično .... prepričevala, da v petek bodo pa ziher tam... Bagristu sem plačala eno uro, ki jo bom z veseljem odštela zidarju in šla preložit eno paleto cegla, ki jo je moj spretno že preložil enkrat ampak ravno na traso kjer naj bi tekel kabel za telefon. No mal je pomagalo user posted image

Neca je prejle  pojedla pozno kosilo - osliča, blitvo in bučke, njami in potem prebrala  Delouser posted image ..... 
http://www.youtube.com/profile?user=Drnula

....vse prebere brez razlike, tudi vejice in pike
JaZ sem tačas snela dol slike cevi iN jakov okro hiše... pa še mal poslikala neco sevedauser posted image

Še vedno imamo borbe za spanje. Včeraj jo je zmanjkalo ob enajstih, kar pomeni, da nam gre že na boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 16.1.2008 18:54:22 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
16.1.2008 19:28:03   
lidijad
Pozdravljene nove članice, dobrodošle v klub junik!

KT-
evo domača naloga, včeraj smo imeli pregled in 3. cepljenje
Ajda: teža 7650g, višina 68 cm
P mi je rekla, da naj z nočnim obrokom (okoli 2.00 ure zjutraj) počasi prenehamo, ker je že tolk stara, da bi lahk prespala celo noč.user posted image Pa saj se zbudi sam 1x.
Glede uvajanja GH pa  so v posvetovalnici čist drugega mnenenja kot patronažna sestra, čist nič niso enotni.

Pisale ste glede graha, tud Ajda ga je že 2x jedla in jo je kar napenjalo. Drugače pa jemo skoraj vse, razen mesa.
Ali je katera že skuhala gris?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
16.1.2008 21:33:48   
*ANA*
No dober večer- da nas na prvo stran prestavim

In še slikica našega falota:

user posted image

Sicer se je stanje lepo uredilo in tukaj smo že "lepi" in ven iz ta hudega user posted image

No lepo in mirno nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
16.1.2008 23:01:02   
Drnula
Ojej Svit, upam da te ne srbi preveč.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ana -kako pa se je začelo z noricami? Je imel vročino?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
16.1.2008 23:20:09   
Anonimen
Uf ste se razpisale danes. Vas grem nazaj brat.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
16.1.2008 23:22:29   
Anonimen
A ste že kaj razmišljale kaj bodo otročki za pusta?

Tara bo verjetno miška. Bo kolegica posodila.
Sem pa za da bi se npr dobile na pustni torek v CP, če nimate drugih planov. Ob sobotah je ponavadi polno karnevalov in prireditev. A je katera za? Takrat pa sigurno prideva s Taro.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
16.1.2008 23:23:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Včeraj sem dala suhe slive namočit, pa so kar še edno suhe, ker nisem vode dolila v skodelicouser posted image user posted image  Trot babji.

user posted image user posted image user posted image Kaj si faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
16.1.2008 23:25:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
kompot..., kaj vse ve dodate vanj???

Podobno kot ostale: jabolka, hruške, suhe slive, borovnice, višnje. To sadje imam potem za kašico. Še kakšen piškot not vržem in je.

Jaz enako, razen s piškoti še nisem probala. Pa suhe marelice dam tudi.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
16.1.2008 23:27:53   
Anonimen
Ja punce a srečanje pa nobene ne zanima!

Pri nas je spet prišlo do spremembe plana in greva z mojim v soboto na celodnevni "šoping", tako da dvakrat se mi pa ne da v Lj. vozit user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
16.1.2008 23:56:16   
Anonimen
sustarma dobrodošla med čvekami user posted image user posted image user posted image

Sara upam, da se čimprej privadiš na GHuser posted image user posted image user posted image

Tim pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Mikena jaz moji dajem le gresove kašice od Milupe.

Neca kaj si ti faca user posted image user posted image user posted image

Svit naj pikice hitro izginejo. Ubogi user posted image user posted image user posted image

Evo sem naštepala še jaz svoje user posted image .

Zdaj pa še domača naloga za KT:
7,5 mesecev 7800 g in 68 cm + 3.cepljenje

Ja danes je bila cepljena pa ima spet malo reakcije. Vsa je bil razdražena, tako da spet pričakujem pestro noč pa jutri bo najbrž tudi tako.
Mi je pa P rekla naj jo čimmanj vozim v kakšne nakupovalne centre in tja kjer je veliko ljudi na kupu, ker je izbruhnil val raznih viroz, prehladov... Čimveč pa mora biti na svežem zraku. Obojega se že itak držim, tako da sem prejšnji teden zaradi rotavirusa raje počakala na ta teden za cepljenje, je blo prav fajn danes ko je blo čist prazno v ambulanti, no saj virusi so itak v zraku pa vseeno.

Zdaj pa grem v pančevo, upam, da bom kaj spala. No ja najbrž bo bolj neprespana noč. Me boli trebuh, ker me je obiskala user posted image , pa Tara je bila cepljena. Uf ja.

Lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
17.1.2008 7:27:00   
*ANA*
Dobro jutro

Mi smo v redu spali, zdaj pa mami pije  user posted image , a se mi katera pidruži?

Drnula- Najprej je imel par pikic kot mozoljčkov na hrbtu- to je trajalo ene dva dni, potem pa so se te male pikice razširile na vse telo + obraz in potem so se začele polnit z vodico user posted image .
Ni pa imel vročine- edino 2-3 dan ko je bil izbruh najbolj močan mu je prišla do 38 stopinj vročina.Zgleda pa da ga zdaj ne srbi več- zdaj ga pa vrhnji zobki matrajo user posted image .
Zdaj se je pa stanje umirilo in Je spal že drugo noč tako kot prej- 2 krat se zbudi- enkrat za čaj in ob 6 uri za jest user posted image .

Zdaj pa še spi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
17.1.2008 7:35:55   
Padme
Dobro jutro!

ANA jaz se ti pridružujem pri user posted image . Božček tale tvoj Svit, evo en pa par user posted image user posted image za srečo v zdravju....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
17.1.2008 7:36:40   
Padme
Drnula tale tvoja Neca je pa taka faca, z mojim se vedno sproti smejiva vajinim filmčkom user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
17.1.2008 7:40:29   
*ANA*
Padme dobro jutro

A Jaka še spi?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
17.1.2008 7:42:06   
Padme
Ja Jaka je ob 7ih popil svojo dozo mleka in šel nazaj spančkat, verjetno še za kakšno uro....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?