jooly
|
Se vidi da dežuje, smo vse kle gor Scubapokerdiver...svaka čast!! Jst mam še pr Črnem Petru probleme Zdej vem, kaj pomeni ikonca Party Poker na našem namizju Pa prav da nima časa posesat po dnevni... Kim je danes prvič spala celo noč - od 21.30 do 6h Hvala za aplavze Temenca... jst jih sploh ne porajtam Al jih nima tok, al pa sem blentava . Edin mal po obrveh, ampak jih nič ne bezam, se bo že zrihtal. IZVIRNO SPOROČILO: ajtak NASE DETE SE JE POSRALO Laubica... stiskam pestke, da bo minilo. Nasveta pa nimam, ker me še ni doletelo. Maš pa take fine avatarje vedno!! Bravo. Pri Stašu v vrtcu jih je bilo včeraj 12, danes zjutraj samo še 6. Očitno je res neki v luftu. Ampak hudiča, v vato jih pa tud ne mormo zavit Maškare... Staš se bo odločil v petek pred pustno soboto, ker se bo do takrat še 724 x premislil. Vitez, Ninja, Guliver, Peter Pan, Zorro, gusar,... Komi čakam da Kim zraste, da bomo imel vsaj enkrat za pusta "normalno" maškaro - miška, čebelica, telebasjek, mucka... Ninocka... Kaj pa je mel fotograf tazga, da je mali čist "otrpnil"?? murenček... a ti si iz Domžal?? Že parkrat sem zasledila, da pišeš o Domžalah. Jst sem tud namreč pa se lohk na kšni kavi dobimo. Tatoo... ko sem si ga jaz dala delat, me je vmes vprašu, če fejst boli, sem mu sam rekla:" Jst sem že rodila..."