Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ne bom trdila.
Grem pogledat naokoli.

Ma, bo že.
. Pa super, da si uredila z bolniško. Še malo živčnosti bo tačas, ko čakaš odločbo.
Kok je fino, da so naši
, potem ti ginekolog napiše potrdilo za predlog za bolniški stalež. Lahko imaš tudi kakšnodrugo priporočilo npr. kirurga, diabetologa...in odneseš še pred koncem meseca kise izteka (30 dni bolniške) to potrdilo do osebne zdravnice. Ta nato karton pošlje na komisijo, ki obravnava bolniške staleže nad 30dni. Dobiš domov odločbo, kjer ti vse piše. Kdaj je 1 dan bolniške odstotnosti, do kdaj je podaljšano, zakaj je bolniška....To so podatki samo zate in osebno zdravnico. Delodajalec dobi samo datumsko, nič diagnoze.
Potem mi je samo na koncu pokazala glavico in srček, kako utripa....Pol sem bila pa tako preč, da sem še za slikice pozabila rečt
in prebledela, ker je vsake toliko časa utrip zeloo padel. Nakar ugotovim, da je dete tako živahno, da se na vsake toliko obrne in potisne maternico tako, da naenkrat slišim mojo žilo, ki pa res ima počasnejši utrip
kodrana ('84) 2.
/ +3 kg
/ Ljubljana / +5 kg
/ Nemčija / +8 kg
NS:
Jaz bi tudi bila zelo razočarana.