Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... sa, a ves.. tiste starejse borke se med nami niso dobile ker smo prevec za njih neumnosti naklefale in sedaj so dosegle svoje.. tko je... pa sej lahko tle zdej klepetamo... ceprav tle se teme brisejo tedensko...

sej nismo edine...grem stavit, da je bilo isto preden smo me prisle na forum. Verjamem pa da se je vcasih tezko vkljucit v pogovor...kakorkoli ze, zdaj smo tukaj in lahko cvekamo po mili volji
samo živcira. Če pa so pri meni prisotni živčki, pol nikako ne bo ratal, da bi bila
. Tako da po eni strani še prav, da je do tega prišlo, da sem lahko iztopila. Pri januarkah sem tud od začetka. Tle pa sem se vklopila. Kamot sem se, pa ne vem zakaj. Bilo je nekaj luštnih punc, ki niso nikakor zamorjene itd. sej tud tam niso, sam, je bilo nekako drugače.
....
...
tako da ne vem ce bo kaj s sprehodom danes.