mergetka
|
Zdaj sem pa prav živčna, ker je ena znanka danes rodila, ki ima isto ginekologinjo kot jaz in ji je rekla, da je fantek, rodila je pa punčko... In, če se je pri meni tud zmotla.. Ja, ta je pa dobra... Gaya24, upam, da se pri tebi ni zmotila. Men so tudi na nuhalni rekli, da bo punček, pol pa, ko sma se Mi2 žeful z "njo" menila, povedali, da bo pobček!! In pol je blo en teden mal hecno, upam, da nama mali ni zameril Dinki, ful hvala za info glede posteljnine. Škoda, da mam posteljo 70 krat 140, ker mi najbrž ne bo šla za jogi prevleka gor. Al je ful raztegljiva? Tejka.387 men je rekla sestra naj jem čimbolj normalno do pregleda, da bo res realna slika. iste ki mate v kratkem test za sladkorno upam da bo vse vredu in da bo cuker v normali...držim pestke za vas.. [7quote] Medica, hvala! Glede trdega mila pa so nam v MŠ rekli, naj bi se bolj spralo iz teleščka. Sama ga tud raje uporabljam zadnje čase kot tekočega, ker se mi zdi, da je to res. No, razen intimnega, ker ga še nisem videl v trdi obliki.
|